aynen buradki herkes aynı amac icin cabaliyor insan kendine istedigi kadar digerleri icinde istiyor dua ediyoinşallah kuzum ya kimse benden beklemezdi böyle patik matik tipim havalı olunca bi baktılar oh ben yapıyorum herkez şaşırmıştı inşallah herkeze nasip etsin ya ama yinede test yapmayıp akışına bırakcam bakalım burda size heyecanlanıyorum sanki kardeşim oldunuz burda içim kıplıyor
bardaga yapıp saklıyım ozaman en iyisi
yap yapbekliyoruz ona göre bak yemegi hazırlıcam aksam sonra gecicem kk başına ona göre
kızlar hamile kalırsak büyütürüz işte hatta hepimiz aynı yerdeysek bulusup göbüslerle foto cektirirz ay cok istedm bak suanmax 7 gibi yazarım test sonucunu eve git çiş yaptest et sonucu bekle derken D hahaha bende fena sardım buraya böyle hamiş olsak hepimiz bebeklere gün saysak teker teker doğursak o günleri görsek inşallah aminnnn
bendee çok istedim canım çektikızlar hamile kalırsak büyütürüz işte hatta hepimiz aynı yerdeysek bulusup göbüslerle foto cektirirz ay cok istedm bak suan
ahahahahabendee çok istedim canım çektinerde yaşıyorsunuz gerçekten ben istanbul küçükçekmeceden katılıyorum sperm yarışana
ay cok sacma ama milletin sabah bulantısı olur benim aksammı baslıyogeliyooooo
ooo senle yakınız bende bahcelievlerdenim ama suan esenyurttan is yerimden katılıyorumbendee çok istedim canım çektinerde yaşıyorsunuz gerçekten ben istanbul küçükçekmeceden katılıyorum sperm yarışana
hamile kaldıgında istanbula tasın göbüs göbüs takılalımahahahahaben çorumdayım ama ailem İstanbul'da foto çektirmeye gelirim
Ah canım kıyamam üzülme hiç bende bebek sesi duyunca dayanamıyorum..vardır bi bildiği rabbiminevet etkileniyorum 3 yıl önce farkında olmadan bir düşüğüm kışında 1 tane kimyasal gebelik olunca insan yıkılıyor hazırladığım patikleri bile görmek istemiyorum o denliyim hatta uzun süre bebek memek yok dedim yine dayanamayıp başladım
ahahahahaben çorumdayım ama ailem İstanbul'da foto çektirmeye gelirim
ooo senle yakınız bende bahcelievlerdenim ama suan esenyurttan is yerimden katılıyorum
tayin olabilsem hemen oraya gelicem ama zorhamile kaldıgında istanbula tasın göbüs göbüs takılalım
niye olmasın canım bence cokta güze olurAy kızlar çok heyecanlandım buluşma olur mu ki ?
ne isi yapiyosun ögretmenmisintayin olabilsem hemen oraya gelicem ama zor
niye olmasın canım bence cokta güze olur
valla ya olsun ya :)niye olmasın canım bence cokta güze olur
hahahaoo süpermiş bebek ne güzel olur valla
metroport aşkımızın uğrak mekanıydı bizim beesinema 6 tl diye hep oraya gidiyorduk hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?