veteriner hekimim bizim tayinler biraz zor oluyo malesef 4,5 yıldır burdayım püffffne isi yapiyosun ögretmenmisin
Ay kızlar çok heyecanlandım buluşma olur mu ki ?
bende az şafak saymadım buralarda ay ne günlerdiben burdan asker şafağı sayarken baya bir takılıyordum 2012 de çok buluştum faceden falan hala görüşüyoruz çok güzel oluyor
inş olur ya :/veteriner hekimim bizim tayinler biraz zor oluyo malesef 4,5 yıldır burdayım püffff
hayırlısı bakalım.inş olur ya :/
ben burdan asker şafağı sayarken baya bir takılıyordum 2012 de çok buluştum faceden falan hala görüşüyoruz çok güzel oluyor
ay evet hatta öncesinde alısverise bile cıkarız kocisler hep müsait olmazSüpermiş vallaay hamile olalım daaa bebişlerle buluşuruz
Ah canım kıyamam üzülme hiç bende bebek sesi duyunca dayanamıyorum..vardır bi bildiği rabbimin
nasıl oluyo o?kızlar su bal tarcın corek otu karısımını dneeyelim hamilelik icin
kızlar su bal tarcın corek otu karısımını dneeyelim hamilelik icin
ay evet hatta öncesinde alısverise bile cıkarız kocisler hep müsait olmaz
ay kıskanmasın canım oda olurmu hic öyle yasak filan biz daha bebis alısveris yapıcaz de sen ona hııııAy hayaller paris gerçekler neresiben evden çıkamıyorum ki o kadar yol geleyim aslında çok sosyal biriyim de kızlar kociş yasak koyuyo ya
takvimim uygulamasini kullaniyorum amatelefonuna otomatik hesaplayıcı indirsen. Ben ordan takip ediyorum.
sen aç onu artık yap bşiler napıyosanahahahha yerim sizi yaaa belki o zamana kadar açılır biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?