Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Ben yarın başliyim buna o zaman. Çörek otum bitmişti çıkışta aliyim bari.

takvimim uygulamasini kullaniyorum ama
adet duzensizligim var canim 32-45 gun arasi degiskenlik gosteriyo.o yuzden farkli yollar ariyorum
anladım canım. o zaman ateş ölçme yöntemini kullanabilirsin. Ben sadece akşamları ölçtüm son 10 gündür. normalde 36.7-36.8 civarlarındaydı dün akşam 36.2 oldu ve regl oldum bugün. Yumurtlama günü içinde adetin ilk gününden ölçmek lazımmış ama tam detayını hatırlamıyorum

@kimmimmm pempeportakal ben sizin ikinizi yerim yavvv
en uzun bekleyen sizlersiniz sanırım
rabbim tez vakitte güldürsün yüzlerini göbişlerinizi doldursun
sağlıcakla ve hayırla
Galiba canımm :) aminnn..
Yıllarca bekleyen arkadaşlarım var..negatif aşılama tüp bebek olan arkadaşlarım..
Ben onlara bakınca şükrediyorum rabbime.onlar daha çok hakediyo sanki diyorum hep

Fotodan silikse bile belli olmuyorki. Sen görebildin mi silikte olsa?
işte dün forumda bi kız siliklik var ama kendi cizgiside olabilir yazmıs ben artık okadr icine düştümki
bana da bi cizgi var gibi geldi sonra kendi cizgisidr dedm uzaktan baktım bisi yok anlıcagın kafayı yedim dün

Yarınkinde görürüz inşallah silik milik farketmez

Kızlar ben çıkıyorum mesai bitti :) akşam uğrarım ben öpüldünüz

Uğraş kız biraz öyle hayat mı geçer?

Ay bi hamiş olsak belki değişicek iki gecedir mide ağrısı yüzünden yatağa girince ağlıyorum adamda benimle birlikte ağlıyo ahahaha sabah kalkınca o hali geliyo gözümün önüne iki gündür çok da özlüyorum hasta olcam diye mi nedir hormonlar tavan yaptı

Galiba canımm :) aminnn..
Yıllarca bekleyen arkadaşlarım var..negatif aşılama tüp bebek olan arkadaşlarım..
Ben onlara bakınca şükrediyorum rabbime.onlar daha çok hakediyo sanki diyorum hep

yüreğiniin güzelliğinden o bitanesi
rabbim tüm bekleyenlerin bir bekleyiş içinde olanların cümlesinin ve sizlerin muradını versin inşallah

kızlar adetime daha 10 küsür gün var
böle bi ağlama halleri en ufak şeyde
aşırı üşüme
sinir gerginlik
kasıklarda ağırlık
halsizlik yorgunluk aşırı tatlı yeme isteği
üfff öle işte
eve gitcem sarma yapıcam bu halde bide
az yürüym kendime geleyim dimi,
sizleri öpüyorum akşam mesaim başlıyor benim
sabaha hayırlı haberlerinizi almak umudu ve dileği ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…