Ben yarın başliyim buna o zaman. Çörek otum bitmişti çıkışta aliyim bari.biz yicez kızlar alıntı yaptım bakın
adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor
sen aç onu artık yap bşiler napıyosan
hadi bakalım bende adet olursam baslıcamBen yarın başliyim buna o zaman. Çörek otum bitmişti çıkışta aliyim bari.
anladım canım. o zaman ateş ölçme yöntemini kullanabilirsin. Ben sadece akşamları ölçtüm son 10 gündür. normalde 36.7-36.8 civarlarındaydı dün akşam 36.2 oldu ve regl oldum bugün. Yumurtlama günü içinde adetin ilk gününden ölçmek lazımmış ama tam detayını hatırlamıyorumtakvimim uygulamasini kullaniyorum ama
adet duzensizligim var canim 32-45 gun arasi degiskenlik gosteriyo.o yuzden farkli yollar ariyorum
Fotodan silikse bile belli olmuyorki. Sen görebildin mi silikte olsa?dünkü testime bakın içine düştüm sonra bi ara cizgileri gördüm kendi kendime hayalleryok dimi
Galiba canımm :) aminnn..@kimmimmmpempeportakal ben sizin ikinizi yerim yavvv
en uzun bekleyen sizlersiniz sanırım
rabbim tez vakitte güldürsün yüzlerini göbişlerinizi doldursun
sağlıcakla ve hayırla
Uğraş kız biraz öyle hayat mı geçer?Bakalım açılır inşallahyapcez bişeler artıkk
hmmm ben 5-10 kilo aliyim o zamanerkeklerede sadece cörek otu yedirin yazıyor sperm i hareketlendiriyormus
işte dün forumda bi kız siliklik var ama kendi cizgiside olabilir yazmıs ben artık okadr icine düştümkiFotodan silikse bile belli olmuyorki. Sen görebildin mi silikte olsa?
toptan yediriyomussun spermler artık ... neysehmmm ben 5-10 kilo aliyim o zaman
Yarınkinde görürüz inşallah silik milik farketmezişte dün forumda bi kız siliklik var ama kendi cizgiside olabilir yazmıs ben artık okadr icine düştümki
bana da bi cizgi var gibi geldi sonra kendi cizgisidr dedm uzaktan baktım bisi yok anlıcagın kafayı yedim dün
Valla artık nolur bilememtoptan yediriyomussun spermler artık ... neyse
ciksında cizginin hertürlüsü kabulumYarınkinde görürüz inşallah silik milik farketmez
Uğraş kız biraz öyle hayat mı geçer?
Galiba canımm :) aminnn..
Yıllarca bekleyen arkadaşlarım var..negatif aşılama tüp bebek olan arkadaşlarım..
Ben onlara bakınca şükrediyorum rabbime.onlar daha çok hakediyo sanki diyorum hep
Havalar serinledi biraz ondan da olabilirbenimde yine tuvalletm geldi bu bi belirtimidiren son 5 gitmistm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?