silik bir... okurken birden evet dedim sonu hoş olmadikizlar test yaptim bat 4 du bugun silik bir cizgi bile yok kismet diyelimm ama ben yinede yedim cogkoftemk nolur nolmaz
Daha erken belki sonradan çıkar çizgi hemen moral bozmak yok :)kizlar test yaptim bat 4 du bugun silik bir cizgi bile yok kismet diyelimm ama ben yinede yedim cogkoftemk nolur nolmaz
Gecen ay yapmistim canim bunu ama bende kist yapti. Yumurta baya buyumus ve catlamadan kiste donusmus. Ben bu karisima yordum ama insallah sizde faydasi olur. Firsat buldukca kuru incir ve havuc yiyin derim benBen yarın başliyim buna o zaman. Çörek otum bitmişti çıkışta aliyim bari.
tabi canım hoşgeldin senin daha varmis bol bol calisinMasallah kizlar ya ne kadar aktif bir topic burasi. Takipte zorlaniyorum. Birgunde 50 sayfabenide listeye ekler misiniz? Benim bat 26 kasim.
bence cörek otundan degildir peygamberimiz ölüm dışında herseye deva demiş. kistler icinde kullanan varGecen ay yapmistim canim bunu ama bende kist yapti. Yumurta baya buyumus ve catlamadan kiste donusmus. Ben bu karisima yordum ama insallah sizde faydasi olur. Firsat buldukca kuru incir ve havuc yiyin derim ben
Bilemiyorum ki canim. Bu karisimi yapip o ay muaynede kist oldugunu ogrenince ona yordum ben. Acaba yumurta hizla buyudu ve catlamadan kaldi mi dedim. Bi once ki ay muaynede kist filan yoktu cunkubence cörek otundan degildir peygamberimiz ölüm dışında herseye deva demiş. kistler icinde kullanan var
Ay korktum şimdi yaGecen ay yapmistim canim bunu ama bende kist yapti. Yumurta baya buyumus ve catlamadan kiste donusmus. Ben bu karisima yordum ama insallah sizde faydasi olur. Firsat buldukca kuru incir ve havuc yiyin derim ben
Hoşgeldin bu arada :) ben bugün regl oldum ama diğer bat 27 kasım beklerken sana eşlik ederimMasallah kizlar ya ne kadar aktif bir topic burasi. Takipte zorlaniyorum. Birgunde 50 sayfabenide listeye ekler misiniz? Benim bat 26 kasim.
bende de bal eksikti bende bal aldim bugun adet olursam baslicam yapmaya ben kist yapabileceni düsünmüyorım canmAy korktum şimdi yaaldım çörek otunu hatta eşime dedim senin avuç avuç yemen lazımmış diye garip garip baktı bana değişik bir yüz ifadesiyle ama ne demek istedi anlamadım
Ablaa onu nerden siparis ettiniz acaba bizde 5 aydan beri deniyoruz ama bi tutturamadik sinirlerim bozuluyo artikSlm kızlar ;
Bizde 4 aydan beri istiyoruz doktora gittim hiç bir problem yok sadece çok kafaya takıyoruz heralde...dün adet oldum az öncede preseed jel siparişi verdim bu ayda onu denicem çok memnun kalan var çünki spermleri daha uzun yasatabilme özelliği varmış
Bana da yapmaz gibi geliyor. Neyse yapmaya başliyim yarınbende de bal eksikti bende bal aldim bugun adet olursam baslicam yapmaya ben kist yapabileceni düsünmüyorım canm
hosgeldin sen nerden dönüş yaptınarkadaslar ben daha bugun uye oldum bu sitteye daha onceden takip ediyordum ve kbakmayin turkcem bozuk olabilir daha 3 sene oldu tr geri doneli. ve bizde 5 aydir ugrasioruz cocuk olsun diye ama tik yok kontrolle gi,ttim hersey tertemiz cikti. Sizin bana onere bileceginiz birsey varmmii
amin inş herkese nasip olur inşMerhaba kızlar, bende pcos luyum. Şu an Qlarista doğum kontrol hapımın son kutusundayım bu ayın ortasında kontrolüm var tedaviye başlıyoruz inşallah. 15 aylık evliyim. Umarım tedavi en kısa sürede sonuç verir bu ay içerisinde mutlu haberi alırız inşallah. Bebek isteyen herkesin süreci verimli geçsin Allah işlerimizi kolaylaştırsın inşallah.
Bebeğim yalnız normal balla değil hakiki balla yapman lazım.bende çok araştırmıştım yapmıştım hatta kestane balıylabende de bal eksikti bende bal aldim bugun adet olursam baslicam yapmaya ben kist yapabileceni düsünmüyorım canm
Canım eşinde gitsin doktora.5 ay olmayınca bizim ben gittim sorun yok dedi.eşimde bi 5 ay sonra gitti meğer sorunumuz oymuş.boşuna beklemişiz yani..arkadaslar ben daha bugun uye oldum bu sitteye daha onceden takip ediyordum ve kbakmayin turkcem bozuk olabilir daha 3 sene oldu tr geri doneli. ve bizde 5 aydir ugrasioruz cocuk olsun diye ama tik yok kontrolle gi,ttim hersey tertemiz cikti. Sizin bana onere bileceginiz birsey varmmii
yaaa ama cogu yerde cicek bali yaziyoBebeğim yalnız normal balla değil hakiki balla yapman lazım.bende çok araştırmıştım yapmıştım hatta kestane balıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?