Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Benim 4 gun gecikmisti. Hep iki gün erken gelen adetim.

Kızlar bu aksam kırmızılar gidiyor. Cok heyecanlıyım. Tamda 7. Gundeyim. Tekli gunleri kacirmayin deniyor. 7,9,11,13,15,17,19 diye gidecegim.

Canim cizgi gittikce koyulasiyor mu ? Bana mi oyle geliyor. Dün yine yaptin mi test ?

Canm evet koyulasiodu ama ne yazikki gece kucuk parcalar gelmeye basladi. peceteye sildikce de azar azar kan geliyo.kimyasal gebelik fln geciriyo olabilirm suan aklima o geliyo.cok da sancim var suan.yarin ise gitmicem bi doktora gorunucem.

Aksi gibi bi de kaynanamlar geldi memleketten dun gece.bir hafta burdalar.hepten battim yani tam zamaninda geldiler ya

Dünden beri sol kasığımdaki ağrı öldürdü beni hala devam ediyor. Yumurtlama günümdeyim. Dün başladım yumurtlamaya sanırım bugün çalışma günü. 1 gün arayla deniyoruz hadi hayırlısı :)

siz ne zamandır deniyorsunuz?
Benim 2. Ayim denemede 15 aylik evliyim gecen ay karar verdik aslinda daha dusunmuyordum ama gordugum ruyalar anneligin guzel bi duygu oldugunu yasatti ve ben hersekilde hazirim o sorumlulugu alabilirim rabbim ins tez zamanda bu güzel duyguyu hepimize yasatir hayirli sağlıklı bir evlat

İnsallah birbirimize guzel haberler veririzburda :)

Benimde kasım 14 adet günüm. Bugun adetimin son günü. Senin bitmiş olmasi lazım. Aman gün aşırı iliskiyi ihmal etme. Yıldönümü surprizin her an tutunabilir. :)

Yaa hiç umudum yok biliomusun 2 yıldır bütün özel günler inş. diyerek geççtii :)

Merhaba kizlar hepinizin yazdigini okudum insallah bu ay herkese rabbim yardimci olsun ve bebisler gelsin. Benim 6. Denemem olcak bu ay reglim 2 gun once bitti ilk ay corekotu bal ve bu ay incir kuru yaptim hic doktora gitmedik esim daha erken olur diye doktora yanasmadi :) bu ayda olmazsa doktora gitcem ki insallah gerek kalmaz guzel sonuclar icin giderim. hepimiz icin guzel haberler verecegimiz bir ay olsun

Hadi hayırlısı bakalım. Teker teker yazarız burda inşallah hamişiz diye

Canim gittin mi doktora. Tuh kaynananlar hic iyi olmadi. Calismalara ara vermemen lazimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…