Benim 4 gun gecikmisti. Hep iki gün erken gelen adetim.ya bencede herşey psikolojik bu topikte ne okursam bendede oluyoduki 1 yıldır hiç değişmeyen adetim bir gün geciikti ama devemlıda lekelenmem oldu bende adet olayım aman hamileyse çıkar deyip kendimi durdurdum düşünmekten sonra adet oldum bu ay rahat bırakcam olursa olur diye.
Canim cizgi gittikce koyulasiyor mu ? Bana mi oyle geliyor. Dün yine yaptin mi test ?
Insallah canım Allah isteyen herkese hemencecik versin :)Merhaba canım. Hoşgeldin. Umarım bebisin seninle olsun bu ay.
benim bu ay ilk denemem. Geçen ay reglime 10 gün kala korunmayı bırakmıştık ve tabiki regl oldum :) İlk ciddi denememiz bu ay yani :)Kizlar kac aydir deniyisunuz
siz ne zamandır deniyorsunuz?Kizlar kac aydir deniyisunuz
Benim 2. Ayim denemede 15 aylik evliyim gecen ay karar verdik aslinda daha dusunmuyordum ama gordugum ruyalar anneligin guzel bi duygu oldugunu yasatti ve ben hersekilde hazirim o sorumlulugu alabilirim rabbim ins tez zamanda bu güzel duyguyu hepimize yasatir hayirli sağlıklı bir evlatsiz ne zamandır deniyorsunuz?
İnsallah birbirimize guzel haberler veririzburda :)Benim 2. Ayim denemede 15 aylik evliyim gecen ay karar verdik aslinda daha dusunmuyordum ama gordugum ruyalar anneligin guzel bi duygu oldugunu yasatti ve ben hersekilde hazirim o sorumlulugu alabilirim rabbim ins tez zamanda bu güzel duyguyu hepimize yasatir hayirli sağlıklı bir evlat
Insallah canim ugurlu gelsin bize :)))İnsallah birbirimize guzel haberler veririzburda :)
Benimde kasım 14 adet günüm. Bugun adetimin son günü. Senin bitmiş olmasi lazım. Aman gün aşırı iliskiyi ihmal etme. Yıldönümü surprizin her an tutunabilir. :)
içini ferah tut her an bebiş gelebilir :)Yaa hiç umudum yok biliomusun 2 yıldır bütün özel günler inş. diyerek geççtii :)
Hadi hayırlısı bakalım. Teker teker yazarız burda inşallah hamişiz diyeMerhaba kizlar hepinizin yazdigini okudum insallah bu ay herkese rabbim yardimci olsun ve bebisler gelsin. Benim 6. Denemem olcak bu ay reglim 2 gun once bitti ilk ay corekotu bal ve bu ay incir kuru yaptim hic doktora gitmedik esim daha erken olur diye doktora yanasmadi :) bu ayda olmazsa doktora gitcem ki insallah gerek kalmaz guzel sonuclar icin giderim.hepimiz icin guzel haberler verecegimiz bir ay olsun
Hadi hayırlısı bakalım. Teker teker yazarız burda inşallah hamişiz diye
Kızlar bu aksam kırmızılar gidiyor. Cok heyecanlıyım. Tamda 7. Gundeyim. Tekli gunleri kacirmayin deniyor. 7,9,11,13,15,17,19 diye gidecegim.
Canim gittin mi doktora. Tuh kaynananlar hic iyi olmadi. Calismalara ara vermemen lazimdiCanm evet koyulasiodu ama ne yazikki gece kucuk parcalar gelmeye basladi. peceteye sildikce de azar azar kan geliyo.kimyasal gebelik fln geciriyo olabilirm suan aklima o geliyo.cok da sancim var suan.yarin ise gitmicem bi doktora gorunucem.
Aksi gibi bi de kaynanamlar geldi memleketten dun gece.bir hafta burdalar.hepten battim yani tam zamaninda geldiler ya
Canim benim ikinci ayimKizlar kac aydir deniyisunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?