- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
Ayy canım valla ben çiçek balı diye okumadımyaaa ama cogu yerde cicek bali yaziyo
Ben normal doğal arı balı kullanıcamyaaa ama cogu yerde cicek bali yaziyo
Hosbuldukk, ben hollandadan geldimm canim. InsAllah olur her ay bekliyoruz bakalim hayirlisihosgeldin sen nerden dönüş yaptın
inş bebiş olur
Hmm anladimm canim doktorda oyle dedi esinede bi test yaptiralim diye adet doneminde gel onada randevu al demisti oldugum zaman alip gidicez doktora bakalim hayirlisi :) ve doktor peki size ne dedi ne onerdi ben bu konuda daha yeni oldugum icin okadar fazla bilgim yok. Suan cocugunuz varmi ?Canım eşinde gitsin doktora.5 ay olmayınca bizim ben gittim sorun yok dedi.eşimde bi 5 ay sonra gitti meğer sorunumuz oymuş.boşuna beklemişiz yani..
Henüz yok canım eşimin değerleri bu ay düzeldi.kürlerle düzelttik çok şükür..Hmm anladimm canim doktorda oyle dedi esinede bi test yaptiralim diye adet doneminde gel onada randevu al demisti oldugum zaman alip gidicez doktora bakalim hayirlisi :) ve doktor peki size ne dedi ne onerdi ben bu konuda daha yeni oldugum icin okadar fazla bilgim yok. Suan cocugunuz varmi ?
InsAllah kisa zamanda cocugunuz olur saglikli tombis tombis. Sevindimmm sizin adiniza bakalim insAllah bizimde olur kisa zamanda :)Henüz yok canım eşimin değerleri bu ay düzeldi.kürlerle düzelttik çok şükür..
Bakalım inşallah mucizemiz kısa zamanda gelir.ama doktora geç gitmemiz bize zaman kaybı oldu.zaman önemli değil ama stres yapıyor insan..
ben gibi gurbetcisin ozamanHosbuldukk, ben hollandadan geldimm canim. InsAllah olur her ay bekliyoruz bakalim hayirlisi
Ne vuruyon beeeee
yaaaaa
hem döver hem severimkiNe vuruyon beeeee
Hayir trabzondayim ben. Ay vallahimi sen nerden geldin? Bende bakalim bu hafta veya obur hafta olmam lazim bakalim olucakmiyim :)ben gibi gurbetcisin ozamanistanbuldamisin? inş hepmiz ugrasiyoruz yakında adeti yaklaşanlar var burda ögrenicez bakalm hamile kalan varmi yokmu:)
Hemen yaz valla çatlarımhem döver hem severimkihadi sen basla artk ins tutar bende yatiyim sabah olsun test yapiyim
hadi ins olmazsin ozaman :) benimde 7 kasım ins olmam ben almanyadan geldimHayir trabzondayim ben. Ay vallahimi sen nerden geldin? Bende bakalim bu hafta veya obur hafta olmam lazim bakalim olucakmiyim :)
Ay insAllah olmammmhadi ins olmazsin ozaman :) benimde 7 kasım ins olmam ben almanyadan geldim
yaziciiimm patlama yaşamassam tutmaktanHemen yaz valla çatlarım
18 yasimda geldim simdi 28im valla zar zor alişiyorum cok farklıklar var zaman zaman hala cok özlüyorum tüm gecmisim cocuklugum anilarim orda kalabalıgıda pek sevemedimAy insAllah olmammmhmmm iyimis alisabildinmi trye nezaman geri donus yaptin ?
Ben alistim annemlerde geri donus yapti ben evlendikden sonra okadar fazla zorlanmadim yani ama tabikide ozledim dogudum yeri arkadaslarimi ama kismet olmadi daha gitmeye evlendikden sonra ama insAllah birgun giderim diye bakiyorum ve trabzon okdar kalabalik degil rahat buralar :)18 yasimda geldim simdi 28im valla zar zor alişiyorum cok farklıklar var zaman zaman hala cok özlüyorum tüm gecmisim cocuklugum anilarim orda kalabalıgıda pek sevemedimsen aliştinmiii
canim bizim daha erken biz aslinda heves edip erkenden test yapiyoruzgunaydin kizlarr sabah kalktim test yaptim yine yok bat 3 gun kaldi ama bugun ilk defa hatta simdi midem acayip bulaniyor surekli otobus kullaniyorum hicbirsey yoktu tam psikolojik artik hamile degilim diyordum ama bu bulanti nerden cikti yaa yuregim agzima geldi resmen simdi noluyor bana
gunaydin kizlarr sabah kalktim test yaptim yine yok bat 3 gun kaldi ama bugun ilk defa hatta simdi midem acayip bulaniyor surekli otobus kullaniyorum hicbirsey yoktu tam psikolojik artik hamile degilim diyordum ama bu bulanti nerden cikti yaa yuregim agzima geldi resmen simdi noluyor bana
Günaydın kısçelercanim bizim daha erken biz aslinda heves edip erkenden test yapiyoruzbenimde midem cok kötü ama servisden 6.45 de almasi gerekirken 7,20 de geldi zaten hizli sürüyodu suan ucuyoruz ve benm mide tavan yapti sen cmt bidaha test yap bizlere erken görmek nasip olmicak varsa da gec göstericek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?