Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

içimden bi his adet olacagımı söylüyorr nedense

mide bulantısının psikolojik olduğunu düşünmüyorum çünkü kabullenmiştim üşüttümmü acaba haha ayy ne biliyim hevesten yaptım test işte aslında benim batta sıkıntı bile olabilir kürtajdan sonra 26 günde adet olmuştum öncesinde 28 günde falan oluyordum galiba çok takip etmemdee emin olamıyorum bat ya 3 ya5 ya 15 hobaaa

Belli olmaz ya herkeste farklı çıkıyor. Bazılarında 6 gün önce çıkmış şaşırdım

7 daha var bugun testi de yapcam ama cıkmıcak zaten

testi için rahatlıycaksa yap kuzum valla ben bir rahatladım aralığa doğru hamile kalsam ne zaman doğururum onu hesaplıyorum ama inşallah senin azda olsa çıkarda ben burdayım der bir yerde okumuştum testleri negatif çıkmış birinin hep ama hamileymiş o arada sadece erken test yapmış

3-5 tamam da 15 ne beeee

ben sanmıyorum nedense ya olabilecegini bende aralıga kalcak heralde napalım kış cocugu olur

Aralıkta kalırsak Ağusto-eylül gibi doğum yaparız heralde sıcakta yanacaaaazz

evet yapcak birşey yok gerçekten dün eşime diyorumki hiiiiiçç sırnaşma yumurtlama günümde değilim işime yaramazsın
ay yazııııkkk nedir bu adamların bizden çektiği

ayy aman Allah korusunn bacaklarımı ayırmaya çalışarak yürümek istemiyorum
Ay işte en ağır halimiz tam yazın ortasına gelecek mecbur ayıracaz yani

ay yazııııkkk nedir bu adamların bizden çektiği

Ay işte en ağır halimiz tam yazın ortasına gelecek mecbur ayıracaz yani

hahaha acı gerçeği kabullenelim önce diyorsun ay gülü seven dikenine katlanırmış napak çok hevesleniyorum ya 24 yaşıma yeni girdim 3 sene olucak evleneli şubatta kimi görsem bebek diye soruyor ama ben çokda anaç ruhluyum evcimenim bir kelebeğim olsun istiyorum öyle işte

ooo sen çok hızlısın Ben 32 yaşındayım 5 aylık evliyim balayından döndüm herkes bebek sormaya başladı

ooo sen çok hızlısın Ben 32 yaşındayım 5 aylık evliyim balayından döndüm herkes bebek sormaya başladı

evet ya biz 7 senedir birlikteyiz toplamda eşimde 4 sene sonunda evlendik herkesin ne dediğini boşver sadece açıklama yapmak sıkıyor insanı ama ben kendim anne olmak çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…