Bende istiyorumda. Herkes başımın etini yedi evlen de evlen, ne zaman evlencen vs. Evlendim işte balayına gittim geldim eee çocuk ne zaman. Ya dedim bi durun be evleneli olmuş 2 hafta ne çocuğu...evet ya biz 7 senedir birlikteyiz toplamda eşimde 4 sene sonunda evlendik herkesin ne dediğini boşver sadece açıklama yapmak sıkıyor insanıama ben kendim anne olmak çok istiyorum
Bende istiyorumda. Herkes başımın etini yedi evlen de evlen, ne zaman evlencen vs. Evlendim işte balayına gittim geldim eee çocuk ne zaman. Ya dedim bi durun be evleneli olmuş 2 hafta ne çocuğu...1 tane doğuriyim bu sefer de hemen derler eee 2. ne zaman?... Sonu gelmez bu işin
sen küçüksün 3-5 tane yaparsın artıkaynen öyle insanları memnun etmek çok zor ya biri biter birini isterler gerçekten
sen küçüksün 3-5 tane yaparsın artıkBen belki ikinciyi yaparım o zamanda 37-38 yaşımda falan olur heralde
haha aynını bende yapmıstımevet yapcak birşey yok gerçekten dün eşime diyorumki hiiiiiçç sırnaşma yumurtlama günümde değilim işime yaramazsın
eneee ne güzel 5 kardeş5 kardeştik bizokeye hiç 4. aramadık çok kardeş olmak güzel ama çok çocuklu bir anne olmak mı max 3 hatta ikiz olsun 2 tanede yeter birinci bir olsunda gerisi Allah kerim bee
haha aynını bende yapmıstım
eneee ne güzel 5 kardeşben de aslında ikiz istiyorum hatta bi kız bi erkek olsalar bi daha da doğurmam zaten Allah hayırlısını versin valla bi taneyi yapamadık daha
benimde eşim ya yıllardır dilinde bizim ikizlerimiz olcak diye hatta ücüzmü olsa diyo birinide sen emzirirsin ozaman dedimeneee ne güzel 5 kardeşben de aslında ikiz istiyorum hatta bi kız bi erkek olsalar bi daha da doğurmam zaten Allah hayırlısını versin valla bi taneyi yapamadık daha
Zor tabi 2 taneye birden bakmak ama gelirse başa seve seve bakarız yanibenimde eşim ya yıllardır dilinde bizim ikizlerimiz olcak diye hatta ücüzmü olsa diyo birinide sen emzirirsin ozaman dedim
ikiz iyiyde ugrasılmaz ya ne biliym agır gelir
ayyyyy su iç devamlı yarım saate gelirkızlaaaaar benim testler gelmis gözüküyo hemen bi koşu gidip alıyım ama tuvaletim yok
yaaa cok heycanlı ama negatifff blioruuumayyyyy su iç devamlı yarım saate gelir
benimde eşim ya yıllardır dilinde bizim ikizlerimiz olcak diye hatta ücüzmü olsa diyo birinide sen emzirirsin ozaman dedim
ikiz iyiyde ugrasılmaz ya ne biliym agır gelir
kızlaaaaar benim testler gelmis gözüküyo hemen bi koşu gidip alıyım ama tuvaletim yok
yaaa cok heycanlı ama negatifff blioruuumiciyim gidip su aliyim
güne kötü basladım ins sonu güzel olr
bakılmasına bakılır ikiz ücüz bi sekilde büyür gider ama bunun hastalıgı var okulu var gelecegi var bunları düşününce de yeterli olurmuyum diye düşüncelre giriyo insan galiba tek cocuk en iyisi
Slm kızlar bişey sorcam size 23 ekimde Dr gittim çocuk için pko var klomen verdi sabah akşam kullandım kontrole gittiğimde 19 mm solda sağda da biraz daha küçük iki yumosum varmış ilişki günleri verdi 9 kasımda progestn kullanmaya baslicam günde 3 kere üç dört gündür beyaz uzayan akinti var kasık ağrım oluyordu ara ara ama bugün daha fazla oldu hareketlerimi bile etkiliyor oturup kalkma mi sizce bu neden bide gün aşırı ilişki verdi Dr ilişki esnasında da çok ağrıdı bu durumu yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?