Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

evet ya biz 7 senedir birlikteyiz toplamda eşimde 4 sene sonunda evlendik herkesin ne dediğini boşver sadece açıklama yapmak sıkıyor insanı ama ben kendim anne olmak çok istiyorum
Bende istiyorumda. Herkes başımın etini yedi evlen de evlen, ne zaman evlencen vs. Evlendim işte balayına gittim geldim eee çocuk ne zaman. Ya dedim bi durun be evleneli olmuş 2 hafta ne çocuğu... 1 tane doğuriyim bu sefer de hemen derler eee 2. ne zaman?... Sonu gelmez bu işin

aynen öyle insanları memnun etmek çok zor ya biri biter birini isterler gerçekten

sen küçüksün 3-5 tane yaparsın artık Ben belki ikinciyi yaparım o zamanda 37-38 yaşımda falan olur heralde

5 kardeştik biz okeye hiç 4. aramadık çok kardeş olmak güzel ama çok çocuklu bir anne olmak mı max 3 hatta ikiz olsun 2 tanede yeter birinci bir olsunda gerisi Allah kerim bee

5 kardeştik biz okeye hiç 4. aramadık çok kardeş olmak güzel ama çok çocuklu bir anne olmak mı max 3 hatta ikiz olsun 2 tanede yeter birinci bir olsunda gerisi Allah kerim bee
eneee ne güzel 5 kardeş ben de aslında ikiz istiyorum hatta bi kız bi erkek olsalar bi daha da doğurmam zaten Allah hayırlısını versin valla bi taneyi yapamadık daha

eneee ne güzel 5 kardeş ben de aslında ikiz istiyorum hatta bi kız bi erkek olsalar bi daha da doğurmam zaten Allah hayırlısını versin valla bi taneyi yapamadık daha
benimde eşim ya yıllardır dilinde bizim ikizlerimiz olcak diye hatta ücüzmü olsa diyo birinide sen emzirirsin ozaman dedim
ikiz iyiyde ugrasılmaz ya ne biliym agır gelir

benimde eşim ya yıllardır dilinde bizim ikizlerimiz olcak diye hatta ücüzmü olsa diyo birinide sen emzirirsin ozaman dedim
Zor tabi 2 taneye birden bakmak ama gelirse başa seve seve bakarız yani

hahaha erkeklere göre hava hoş tabi isterler 3üz bende çok ikiz istiyorum ya hayırlısı birizede razıyım

kızlaaaaar benim testler gelmis gözüküyo hemen bi koşu gidip alıyım ama tuvaletim yok

bol bol su içç ya merakla beklyiorummm

bakılmasına bakılır ikiz ücüz bi sekilde büyür gider ama bunun hastalıgı var okulu var gelecegi var bunları düşününce de yeterli olurmuyum diye düşüncelre giriyo insan galiba tek cocuk en iyisi

Slm kızlar bişey sorcam size 23 ekimde Dr gittim çocuk için pko var klomen verdi sabah akşam kullandım kontrole gittiğimde 19 mm solda sağda da biraz daha küçük iki yumosum varmış ilişki günleri verdi 9 kasımda progestn kullanmaya baslicam günde 3 kere üç dört gündür beyaz uzayan akinti var kasık ağrım oluyordu ara ara ama bugün daha fazla oldu hareketlerimi bile etkiliyor oturup kalkma mi sizce bu neden bide gün aşırı ilişki verdi Dr ilişki esnasında da çok ağrıdı bu durumu yaşayan var mi

bakılmasına bakılır ikiz ücüz bi sekilde büyür gider ama bunun hastalıgı var okulu var gelecegi var bunları düşününce de yeterli olurmuyum diye düşüncelre giriyo insan galiba tek cocuk en iyisi

2 çocuk ideal bence ama gerçekten herşeyi düşünmek lazım düşün aklında bulunsun gerisin iakışına bırak

hoşgeldin canım valla benimde yumurtlama günümden sonra epey bir kasık ağrım oldu ama birşey yok hamiş değilim bu ay önümüzdeki maçlara bakıyoruz gün aşırı ilişki olayını benimde denemem gerek bu arada benimde beyaz akıntım çok oldu psikolojikti galiba

Kızlar merhaba ben 2 yıllık evlıyım ve temmuz ayında 9 haftalık bebegımın kalbı durdugu için kaybettık doktor 3 ay korunmamı önerdı ve gecen ay korunmayı bıraktım ama malesef bebıs yok=( benımde umudum kasım ayı herkese iyi çalışmalar=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…