Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Merhaba canim. Hosgeldin. ben esime keci boynuzu kürü yapiyorum. Sende dene. Kasim hepimize ugurlu gelsin ins

Canim benden bir hafta ondesin o zaman. Ben bir hafta sonra yumurtlayacagim. :) insan cok heyecanlaniyor yaa

Canim benden bir hafta ondesin o zaman. Ben bir hafta sonra yumurtlayacagim. :) insan cok heyecanlaniyor yaa
Valla ben diyodum olursa olur olmazsa nasılsa her ay şansımız var falan diye ama uzaktan davulun sesi hoş geliyormuş :) Ciddi ciddi çalışmaya başlayınca bir heyecan basıyor. Bakalım ne zaman gelecek bebiş :)

merhaba arkadaslarrr
7 eylulden beri korunmuyoruz
22 eylul son adet baslangicim..
27 ekim'de bu ayki adet gunum, 5 gun kaldi acaba hamile miyim kizlar cok cok cok merak ediyorum ne zaman test yapsam acaba

aslinda belimde agri degilde bi sanci hissediyorum cok hafif ama.
onuda bu ara ev islerine daldim ondandir heralde diyorum ama dun bas donmem oldu.biraz yediklerime dikkat ediyim dedim belki ondan tansiyonum dusmus olabilir
çok belirgin belirtiler yok gibi ama bilemeyizki... Biraz daha sabır inşallah bebiş vardır...

kızlar ümitsizlik yok ilk olarak psikolojimizi düzeltip olumlu şeyler düşünüyoruz. Olumlu düşünüyoruz olumlu sonuçlarla karşılaşıyoruz. inşallah kasım ayında üstüste hamilelik müjdelerimizi veririz burdan

inşallaaaahhh

Esimle bebis dusunmeden ikimizde doktora gittik degerlerimiz cok guzel ama bakalim.nasip rabbim ne zaman mujdelendircek

Esimle bebis dusunmeden ikimizde doktora gittik degerlerimiz cok guzel ama bakalim.nasip rabbim ne zaman mujdelendircek

ben ovulasyon takvimimi oluşturdum. şuan reglim bittiğinde 2 günde bir berberlik planladım bide ilişki öncesi kahve sperm hızını artırıyomuş eşimede kahve yapıcam bakalım sonuç ne olacak :)

bizde 2 ay önce bütün testlerimizi yaptırdık bir problem yok. ben bu hafta folik asit kullanmaya başladım. Aslında gebelik düşündüğünüz tarihten 3 ay önce başla demişti bana doktor ama unuttum gitti

ben ovulasyon takvimimi oluşturdum. şuan reglim bittiğinde 2 günde bir berberlik planladım bide ilişki öncesi kahve sperm hızını artırıyomuş eşimede kahve yapıcam bakalım sonuç ne olacak :)
Ben 3 senedir otomatik adet takvimi kullanıyorum telefonumda ve onun hesapladığı yumurtlama ve adet tarihlerim hiç şaşmıyor. Ben de ona göre düzenliyorum çalışmaları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…