valla kızlar burda knşrken okudum prodüktör varmış onda hemen çıkıyormuş
prediktörün erken gebelik testi var bende sipariş verdim 4 gün önce çıkıyomuş ama doğrumu bilemicemProdüktör nedir? Gebelik testi markasımı ?
olsun tatlım bi dahaki sefere inşallah olur.Bebisler maalesef hasta oldum
sen erken oldun dimi listede 8-10 kasım yazıyor batBebisler maalesef hasta oldum
evet kuzumHemen çıkan neymiş canım gebelik mi?
prediktörün erken gebelik testi var bende sipariş verdim 4 gün önce çıkıyomuş ama doğrumu bilemicem
sen de baya belirti var yarın sabah yap istersenBende clearblue erken gebelik testi aldım. 4 gün önce diyor. Benim adet tarihi 10 kasım, bilemedim cuma sabahımı cumartesimi testi yapmam gerektigini ?
Var ama çok korkuyorum yinede :-((sen de baya belirti var yarın sabah yap istersen
sen bilirsin tabiki bekle o zamanVar ama çok korkuyorum yinede :-((
Cumartesi sabahı yapacam ve sonuç ne olursa olsun paylaşacam. Olumsuzsa 2-3 gün baya bir olumsuz etkileyecek ama benisen bilirsin tabiki bekle o zaman
herşeyin hayırlısı olsun. çok ta moralini bozma olumsuzsa k bence değilCumartesi sabahı yapacam ve sonuç ne olursa olsun paylaşacam. Olumsuzsa 2-3 gün baya bir olumsuz etkileyecek ama beni
Hepimizin hakkımızda hayırlısı artık kızlar
sende bendensin hertürlü belirtide yapmıyosun olsun böylesi daha hayırlısıdır belkideCumartesi sabahı yapacam ve sonuç ne olursa olsun paylaşacam. Olumsuzsa 2-3 gün baya bir olumsuz etkileyecek ama beni
Hepimizin hakkımızda hayırlısı artık kızlar
İnşallah canım sagolasın destegin içinher
herşeyin hayırlısı olsun. çok ta moralini bozma olumsuzsa k bence değil
sende bendensin hertürlü belirtide yapmıyosun olsun böylesi daha hayırlısıdır belkide
Stresli bekleyişler içindeyiz, hoşgeldinhanımlaaaarrrr herkese hayırlı günler, kasım ayında dolu göbüşler olsun inşallah. bugün anca aranıza gelebildim. hamiş haberi olan varmı . Bayağı yazışmıssınız okuyamadım :) herkes iyidir inşallah
bekliyos hala haberleri :)hanımlaaaarrrr herkese hayırlı günler, kasım ayında dolu göbüşler olsun inşallah. bugün anca aranıza gelebildim. hamiş haberi olan varmı . Bayağı yazışmıssınız okuyamadım :) herkes iyidir inşallah
hanımlaaaarrrr herkese hayırlı günler, kasım ayında dolu göbüşler olsun inşallah. bugün anca aranıza gelebildim. hamiş haberi olan varmı . Bayağı yazışmıssınız okuyamadım :) herkes iyidir inşallah
bekliyos hala haberleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?