Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

stres yoookkk hanımlar . stres gelirse bebiş gider. bebişlerimizin gitmesini istemeyiz değilmi . huzurlu ve sakin olalımm lütfen . ne kadar pozitif o kadar mutluluk veeee ardından bebişşşşş

stres yoookkk hanımlar . stres gelirse bebiş gider. bebişlerimizin gitmesini istemeyiz değilmi . huzurlu ve sakin olalımm lütfen . ne kadar pozitif o kadar mutluluk veeee ardından bebişşşşş

Haklısın ama istemedende olsa stress oldum demekki, ellerim agrımaya başladı, kalbim öyle hızlı atıyorki resmen bedenimde hissediyorum.. Yarınıda atlatırsam ya sevinçten aglayacam hada hayal kırıklıgı.. Bakalım

bunu yapınca hayatında hiçbirşeyi değiştiremiyorsunki . tam tersine kendini kötü etkiliyorsun. Şöyle düşün Allah korusun uğraşmak zorunda olduğun bi kötü hastalığın yok. aç değil açıkta değilsin. mutlu bir şeye ulaşmak için bütün çabaların. tadını çıkar cnm ..

Haklısın canım. Sagol destegin için. Ben bebek istiyordum ama bukadar takıntılı degildim. İlk kez bu ay böyle belirtiler yaşayıp rüyalar gördüm. Biraz erken ve fazla heyecanlandım farkındayım ama yaşımda 36..
Kimseyi evlada hasret etmesin Rabbim :-(

ya kızlar bu hamilik belirtisin şu bel ve sırt ağrısı nasıl bişey bi bilgisi olan varmı ya öyle ayrım varki resmen iki büklüm oluyorum nefesimi kesiyor ya umutlanmak istemiyorum yine ama sormayın gitsin ya

insallah belirtilerin o yönde rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Aminnnn..
Benim ilk evliligimde hiç korunmadık bebekte olmadı..
Başka birşey için kadın doktoruna gittigimde tahliller yaptı ve dediki birgün bebek sahibi olmak istersen tedavi görmen gerekli, yoksa çocugun olmaz dedi..
Beynime zihnime çocugum olmayacagı öyle yer etmiştiki..
Şuanki eşim yinede korunuyordu kendi yöntemiyle ve 1 en fazla iki kere kaçtı.. Yani tek seferde hamile kaldım diyebilirim ve 12 hafta süren bir gebelik yaşadım..
Başka doktorlara göründüm ve anne olamaman için en ufak bir sebep yok demişlerdi..
O yüzden hep diyorum, ciddi sorunlarınızda tek bir doktora gitmeyin, güvenmeyin.. En az birine daha görünün.. Bazen yanılıyorlar ve bütün ümitlerinizi boşuna yıkıyorlar..
Ben yıllarca bir tek doktorun lafıyla annelik hayali bile kuramadım boşu boşuna.. Denemedim bile kaderime razı gelmiştim..

ya kızlar bu hamilik belirtisin şu bel ve sırt ağrısı nasıl bişey bi bilgisi olan varmı ya öyle ayrım varki resmen iki büklüm oluyorum nefesimi kesiyor ya umutlanmak istemiyorum yine ama sormayın gitsin ya

sn yazdıkça ben umutlanıyorum gülüm
ve inşallah diyorummmmm

öyle tabi bana da kistin var cocugun olrmu olmazmi bilemeyiz dedi iki doktor ama bunu sorn etmedm cnkü herzaman baska doktorlara da gtmek sart tek doktorla kalinmamali daha önce hamilelik gecirdiSen demekki kalabiliyomussun kürlere basla dua et bol bol ins olur gec olsun güc olmasin benmde bi akrabam 39 da cocuk sahibi oldu olmaz diye bisey yok yasida sorun etme

Bebek yapmak için ugraşmadan tek seferde hamile kaldım hemde.. Olursa Allah hayırlısıyla versin..
Kafamı tek bozan sürekli gelen pembe akıntı.. Nedir bu anlayamadım.. Bakalım adet tarihine kadar, adet olursam ve geçmezse doktora görünürüm artık.. Aslında okadar takmıyırdumda bu ay heveskendirecek belirtiler olunca böyle sabırsızlandım..
Yarın öbür gün çıkar kokusu artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…