Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Xruya tez elden belirtiler işstenmekte çıkmadan işten okumak istiyorumm
Hadi insallh pazartesiyi beklicem canlar biraz daha gecsin hem adetimede 2 gun var. Kasigimda tuhaf seyler hissettim 3 gundurde halsizlik sicak basma ve sık idrara çıkma var canim. Geceleride belime hafiften ağrı giriyodu

inşallah pazarteside regli olmazsın ve sağ salim eli ayağı düzgün aklı başı yerinde sana ve eşine hayırlı bir evladın olr ve hiç sıkıntısız bir hamileliğin geçer kuzum inan kendim olmuş gibi çok mutlu oldum daha başıda olsa beklesekte pazartesiyi rabbimin izniyle orda bir bebeiş varrrrr

Inşallah kuzum insallah rabbim hepimize yasatsin bu duyguyu hepimize insallah :) pazartesi bi gelse ins regli olmam canim ya

Amin canim birde dun farkettim gogsumde yesil damarlar oluşmuş

olsun sıkma canını sakın önümüzdeki maçlara bakarız bak üzülüp sıkılmak yok yoksa olcağı varsada olmaz kuzum
Malesef şu anda kendime verecek teselli bulamıyorum..yorulmuşum gerçekten.bugün bi yere gittim hepsinin yanında bi çocuk.nası üzülmez insan

Ben dua ettim.. raabim beni bu ay mucizelendir cok istiyorum mucizeni gonder diyerekten. Allah buyuktur ol der ve oluverir. Ben inanamiyorum hala bakalim insallah vardir bu ay hic ummuyodumm.

Ben dua ettim.. raabim beni bu ay mucizelendir cok istiyorum mucizeni gonder diyerekten. Allah buyuktur ol der ve oluverir. Ben inanamiyorum hala bakalim insallah vardir bu ay hic ummuyodumm.
Tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çooooook sevindim

Tesrkkur ederim :)) amiiin insallah darısı başınıza

Iyi aksamlar arkadaslar.Nasilsiniz?benim size sorularim olacakdi.Ben daha cox yeniyim o kadar da bilgili deyilim.Hamileliyin butun belirtilerini bu ay yawiyorum.Göğüslerim cok buyudu.Uclari aciyor.Kolum deyince aciyor.Dus alirken bile aciyor.Cok uykum oluyor.karnimin alti sisdi.Kasiklarimda kramplar oluyor kasiliyor.belim de agriyor.28 de kahve rengli akintim da geldi.Kisaca butun belirtileri yawiyorum.Bir de ben 28 gunden bir regl oluyorum aslinda.Gecenlerds halam bana oldugun gunu beklemelisin soyledi.Mesala ben 9 kasim olmaliyim ama o 14 beklememi soyledi.Dogrumu bu?.Yeni biwey fark etdim.Afedersiniz elimle vajinami yoklarken biraz elim su gibi oldu sonra kuruyub kabuk kabuk oldu.Kocamda da oyle oldu iliskiden sonra.Neden boyle olur?Bilen biri varsa bana yardim etsin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…