Hic inanasim gelmiyo nedenseHamilesinnn canımmm. Gözün aydın nn
Kizlaaaar ikiside ayni Test bi yardimci olun
ayyy hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnn hemen belirtileri yazarmısınnnKizlaaaar ikiside ayni Test bi yardimci olun
inşallah bebeğim ben dua ediyorum hepimiz iç ya nolur rabbimmm kucağımızı boş bırakmasn yazdıkça ben umutlanıyorum gülüm
ve inşallah diyorummmmm
Hadi insallh pazartesiyi beklicem canlar biraz daha gecsin hem adetimede 2 gun var. Kasigimda tuhaf seyler hissettim 3 gundurde halsizlik sicak basma ve sık idrara çıkma var canim. Geceleride belime hafiften ağrı giriyoduXruya tez elden belirtiler işstenmekte çıkmadan işten okumak istiyorumm
Kızlar ben bugün malesef pembe leke gördüm.umutluydum ama olmadı..bundan sonra hiçbir belirtiye inanmıycam.çok üzgünüm..hemde çok..pempeportakal sende gelmek istermiydin whatsap grbumuzaaa
olsun sıkma canını sakın önümüzdeki maçlara bakarız bak üzülüp sıkılmak yok yoksa olcağı varsada olmaz kuzumKızlar ben bugün malesef pembe leke gördüm.umutluydum ama olmadı..bundan sonra hiçbir belirtiye inanmıycam.çok üzgünüm..hemde çok..
rabbimin izniyle inşallah olmazsın ve o bebeişini sağsalim kucağını alırsın kuzumInşallah kuzum insallah rabbim hepimize yasatsin bu duyguyu hepimize insallah :) pazartesi bi gelse ins regli olmam canim ya
Malesef şu anda kendime verecek teselli bulamıyorum..yorulmuşum gerçekten.bugün bi yere gittim hepsinin yanında bi çocuk.nası üzülmez insanolsun sıkma canını sakın önümüzdeki maçlara bakarız bak üzülüp sıkılmak yok yoksa olcağı varsada olmaz kuzum
Hix uzulme ummadigin anda rabbim verirMalesef şu anda kendime verecek teselli bulamıyorum..yorulmuşum gerçekten.bugün bi yere gittim hepsinin yanında bi çocuk.nası üzülmez insan
Tebrik ederim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çooooook sevindimBen dua ettim.. raabim beni bu ay mucizelendir cok istiyorum mucizeni gonder diyerekten. Allah buyuktur ol der ve oluverir. Ben inanamiyorum hala bakalim insallah vardir bu ay hic ummuyodumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?