Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Xruya nın hamile haberi bizede umut oldu.. Hadiii bakalımm inşallah sıradaki hamile haberleride duymamız dilegiyle..
Ben resmen çirkinleştim kızlar, bilmiyorum ama bugün belirtilerim azaldı, sadece kirpiklerim birbirine girmiş şekilde çapraz haldeler, pembemsi alıntım devam ediyor, bacaklarımda kasılma ve bel agrım var. Kasıklarımdaki agrı hafifledi iki gündür.. Adet yaklaştıkca belirtilerin azalması umudumu kaybettiriyor.
Her halta aglıyorımmm, Almanyanın bu soguk havasında ugur böcegi girmiş evime bugün cam pencerede kapalı.. Bir o yüzümü güldürdü biraz

Kizlar merhaba,
Benim tahmini adet baslangicimi telefonumdaki uygulama yarin olarak gosteriyor. Ama gecen ay 9unda oldugum icin bu ay da 9una kadar bekleyecegim umitlenmeden.
Belirtileri okuyorum da benzer seyler bende de var ama belli olmaz tabi, kasiklarda batma var bende. Bazen yururken bazen biyere uzanirken vs oluyor. Gaz dolasimi cok fazla ama usutmus de olabilirim :) goguslerim cok hassas ama mesela 4 ay onceki regl oncesi de olmustu bu. Mide yanmam var ama istisnasiz aksam 5-7 arasi. Sonra geciyor.
Hic umitlenmek istemiyorum cunku sonra yikiliyor insan.
Hic kür denemedim. Bu ay olmazsa baslayacagim ama.
Adetim hic gecikmez pazartesi hala olmamissam test yapacagim.
Allah hakkimizda hayirlisini nasib etsin.

Sedef sen hamilesin bence ya... Bana öyle geliyo :)

Pazar ya da pazartesi test yap istersen. Ne zamandır deniyosunuz?

Pazar ya da pazartesi test yap istersen. Ne zamandır deniyosunuz?

Pazartesi aksami yapayim en temizi. Cunku pzt olma ihtimalim de var moral bozulmasin :)
3 aydir deniyoruz ama cok yogun deneyemiyoruz maalesef.
Bir de bu kasik agrisi dediginiz nedir acaba? Batma ile farkli bisey degil mi? Adet sancisi gibi bisey ise bende yok bu. Belim de agrimiyor. Yok ya bende bisey yok bence yine..
Bugun biraz akintim var bir de. Renksiz

İnşallah canım inşallaaaa..
Önce olmayıpta yolunu gözleyen herkese sonrada ikinci üçüncüyü isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim bu ay saglıklı ve hayırlı bebişlerle

Okadar ihtiyacim varki bu bebegin varligini hissetmeye canim, umarim Allah agzinizdan duysun. Ben onun hasretini uzun yillardir çekiyorum, gelsin ve beni hayata baglasin

Allahim insallah sizin ve isteyen herkesin hayirlisiyla bebek sahibi olmasini nasib etsin. Guzel haberler verelim birbirimize insallah

Kızlar henüz tam adet olmadım pembe leke geldi.ama inanılmaz ağrım var gittikçede artıyor nedir bu bukadar ağrı normal değil hamilelik değil orası kesin ama ne.doktoramı gitsem

Kızlar henüz tam adet olmadım pembe leke geldi.ama inanılmaz ağrım var gittikçede artıyor nedir bu bukadar ağrı normal değil hamilelik değil orası kesin ama ne.doktoramı gitsem
Sadece pembe lekeyle kalirsa yerlesme kanamasi olabilir. Sökülürse zaten biliyorsun..
Doguramadigim ilk gebeligimde benimde hafif gelmisti kahverengi pembe arasi akinti ama 6-7 haftalikken olmustu..

İstiyosan acile git çok ağrın varsa ama doktora söyle önce test yapsın hamile olabilirsin hemen ilac vermesin

Amin cnm .benimde yaşım 36. bu ilk çocuk mu olacak Rabbim izin verirse

Sağol canım.böyle devam ederse gidicem..önce adet sancısı gibi başladı arttıkça arttı

canım benimde geçen ay 20 gün boyunca kasık ağrım olmuştu yumurtlama dmöneminde başladı adet olup bitene kadarda çektim. hatta arada acile gittim. idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi . o yüzdenmiş. sende bi görün istersen. Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…