Sedef sen hamilesin bence ya... Bana öyle geliyo :)Xruya nın hamile haberi bizede umut oldu.. Hadiii bakalımm inşallah sıradaki hamile haberleride duymamız dilegiyle..
Ben resmen çirkinleştim kızlar, bilmiyorum ama bugün belirtilerim azaldı, sadece kirpiklerim birbirine girmiş şekilde çapraz haldeler, pembemsi alıntım devam ediyor, bacaklarımda kasılma ve bel agrım var. Kasıklarımdaki agrı hafifledi iki gündür.. Adet yaklaştıkca belirtilerin azalması umudumu kaybettiriyor.
Her halta aglıyorımmm, Almanyanın bu soguk havasında ugur böcegi girmiş evime bugün cam pencerede kapalı.. Bir o yüzümü güldürdü biraz
Pazar ya da pazartesi test yap istersen. Ne zamandır deniyosunuz?Kizlar merhaba,
Benim tahmini adet baslangicimi telefonumdaki uygulama yarin olarak gosteriyor. Ama gecen ay 9unda oldugum icin bu ay da 9una kadar bekleyecegim umitlenmeden.
Belirtileri okuyorum da benzer seyler bende de var ama belli olmaz tabi, kasiklarda batma var bende. Bazen yururken bazen biyere uzanirken vs oluyor. Gaz dolasimi cok fazla ama usutmus de olabilirim :) goguslerim cok hassas ama mesela 4 ay onceki regl oncesi de olmustu bu. Mide yanmam var ama istisnasiz aksam 5-7 arasi. Sonra geciyor.
Hic umitlenmek istemiyorum cunku sonra yikiliyor insan.
Hic kür denemedim. Bu ay olmazsa baslayacagim ama.
Adetim hic gecikmez pazartesi hala olmamissam test yapacagim.
Allah hakkimizda hayirlisini nasib etsin.
Sedef sen hamilesin bence ya... Bana öyle geliyo :)
Pazar ya da pazartesi test yap istersen. Ne zamandır deniyosunuz?
Kizlar merhaba,
Benim tahmini adet baslangicimi telefonumdaki uygulama yarin olarak gosteriyor. Ama gecen ay 9unda oldugum icin bu ay da 9una kadar bekleyecegim umitlenmeden.
Belirtileri okuyorum da benzer seyler bende de var ama belli olmaz tabi, kasiklarda batma var bende. Bazen yururken bazen biyere uzanirken vs oluyor. Gaz dolasimi cok fazla ama usutmus de olabilirim :) goguslerim cok hassas ama mesela 4 ay onceki regl oncesi de olmustu bu. Mide yanmam var ama istisnasiz aksam 5-7 arasi. Sonra geciyor.
Hic umitlenmek istemiyorum cunku sonra yikiliyor insan.
Hic kür denemedim. Bu ay olmazsa baslayacagim ama.
Adetim hic gecikmez pazartesi hala olmamissam test yapacagim.
Allah hakkimizda hayirlisini nasib etsin.
Aminnnnnn.İnşallah canım inşallaaaa..
Önce olmayıpta yolunu gözleyen herkese sonrada ikinci üçüncüyü isteyen herkesin yüzünü güldürsün Rabbim bu ay saglıklı ve hayırlı bebişlerle
Okadar ihtiyacim varki bu bebegin varligini hissetmeye canim, umarim Allah agzinizdan duysun. Ben onun hasretini uzun yillardir çekiyorum, gelsin ve beni hayata baglasin
Aminnn canim.. Umarimm, az kaldi..Allahim insallah sizin ve isteyen herkesin hayirlisiyla bebek sahibi olmasini nasib etsin. Guzel haberler verelim birbirimize insallah
Sedef öğrenir öğrenmez haber ver lütfen :))Aminnn canim.. Umarimm, az kaldi..
Sedef öğrenir öğrenmez haber ver lütfen :))
Sadece pembe lekeyle kalirsa yerlesme kanamasi olabilir. Sökülürse zaten biliyorsun..Kızlar henüz tam adet olmadım pembe leke geldi.ama inanılmaz ağrım var gittikçede artıyor nedir bu bukadar ağrı normal değilhamilelik değil orası kesin ama ne.doktoramı gitsem
İstiyosan acile git çok ağrın varsa ama doktora söyle önce test yapsın hamile olabilirsin hemen ilac vermesinKızlar henüz tam adet olmadım pembe leke geldi.ama inanılmaz ağrım var gittikçede artıyor nedir bu bukadar ağrı normal değilhamilelik değil orası kesin ama ne.doktoramı gitsem
Sağol canım.böyle devam ederse gidicem..önce adet sancısı gibi başladı arttıkça arttıİstiyosan acile git çok ağrın varsa ama doktora söyle önce test yapsın hamile olabilirsin hemen ilac vermesin
Nasil oldunuz? Umarim agriyi atlatmissinizdirSağol canım.böyle devam ederse gidicem..önce adet sancısı gibi başladı arttıkça arttı
Haklısın canım. Sagol destegin için. Ben bebek istiyordum ama bukadar takıntılı degildim. İlk kez bu ay böyle belirtiler yaşayıp rüyalar gördüm. Biraz erken ve fazla heyecanlandım farkındayım ama yaşımda 36..
Kimseyi evlada hasret etmesin Rabbim :-(
Sağol canım.böyle devam ederse gidicem..önce adet sancısı gibi başladı arttıkça arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?