Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Günaydın kızlar hayırlı cumalar dualariniz kabul olsun inşallah bir iki gundur hastaydim okuyamadim topigi baya kaynatmissiniz cok güldüm okuyunca gerci hepsini okumak mumkun mu harikasiniz hepiniz

Kızlarrrr hayırlı cumalar 8 gün kaldı adete ama Afedersiniz Karnım gaz bombası gibi ya hiç böyle olmamıştım göğüs hassasiyetim tavan Rabbim hepimize müjdeli haberimiz almayi nasip etsin insallah Sela ve ezan arası bol bol dua edelim duaların en fazla kabul olduğu saatlerde biriymis bilginiz olsun

Çok sağol canımm..Öylemii acaba bendedemi öyle bişey oldu.çünkü dediğin gibi bende bütün ay kasık ağrısı çektim.

Günaydınnnnn hatunlar
Cuma ile mübarek olalım inşallah
Bu güzel gün hürmetine rabbim hayırlı olan dualarınızı kabul eylesin, kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
Tüm dileyen ve isteynlere hayırla sağlıcakla nasip etsin içinde de bizlere inşallah
Günümüz hamiş haberleri ile dolsun bakalım bakalım

hatta benim dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı başladı. bebiş olduda yerleştiği için mi yoksa enfeksiyondanmı kasığım ağrıyor yaklaşık 9 gün sonra öğreneceğim inşallahh

Amiiiiinnnn

Günaydin.. Çok mutsuzummmm, test yaptim ama negatif
Daha dört gün var adetime ama sanki bugün olacak gibi karnimda agriyor..
Neyseee, ben çok kötüyümm, sizlere hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu diliyorum. Umarim hepiniz eşlerinize hayırlı haberleri verirsiniz tez zamanda

Hemen moralini bozma daha 4 gün var. Testte çıkmayabilir normal bir şey bu. O yüzden beklemekten başka çare yok.

yapma biz senden çok umutluyuz
Rabbimiz yanıltmaz inşallah ve bize sevindirici haberi verirsin
umutsuzluk yok
okiş

Ben sürekli dua modundayım her an aklımda dokuz gün kaldı benimde inşallah bu ay yüzümüz güler

hatta benim dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı başladı. bebiş olduda yerleştiği için mi yoksa enfeksiyondanmı kasığım ağrıyor yaklaşık 9 gün sonra öğreneceğim inşallahh
İnanırmısın benimde dün akşam ağrı başladı sürekli tuvalete taşındım gece bende aynı şüphelerdeyim zaman geçsin hemen sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…