Attlattım teşekkür ederim :)Nasil oldunuz? Umarim agriyi atlatmissinizdir
Çok sağol canımm..Öylemii acaba bendedemi öyle bişey oldu.çünkü dediğin gibi bende bütün ay kasık ağrısı çektim.canım benimde geçen ay 20 gün boyunca kasık ağrım olmuştu yumurtlama dmöneminde başladı adet olup bitene kadarda çektim. hatta arada acile gittim. idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi . o yüzdenmiş. sende bi görün istersen. Geçmiş olsun canım
Çok sağol canımm..Öylemii acaba bendedemi öyle bişey oldu.çünkü dediğin gibi bende bütün ay kasık ağrısı çektim.
AmiiiiinnnnGünaydınnnnn hatunlar
Cuma ile mübarek olalım inşallah
Bu güzel gün hürmetine rabbim hayırlı olan dualarınızı kabul eylesin, kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakmasın
Tüm dileyen ve isteynlere hayırla sağlıcakla nasip etsin içinde de bizlere inşallah
Günümüz hamiş haberleri ile dolsun bakalım bakalım
Hemen moralini bozma daha 4 gün var. Testte çıkmayabilir normal bir şey bu. O yüzden beklemekten başka çare yok.Günaydin.. Çok mutsuzummmm, test yaptim ama negatif
Daha dört gün var adetime ama sanki bugün olacak gibi karnimda agriyor..
Neyseee, ben çok kötüyümm, sizlere hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu diliyorum. Umarim hepiniz eşlerinize hayırlı haberleri verirsiniz tez zamanda
Günaydin.. Çok mutsuzummmm, test yaptim ama negatif
Daha dört gün var adetime ama sanki bugün olacak gibi karnimda agriyor..
Neyseee, ben çok kötüyümm, sizlere hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu diliyorum. Umarim hepiniz eşlerinize hayırlı haberleri verirsiniz tez zamanda
yapma biz senden çok umutluyuz
Rabbimiz yanıltmaz inşallah ve bize sevindirici haberi verirsin
umutsuzluk yok
okiş
Hemen moralini bozma daha 4 gün var. Testte çıkmayabilir normal bir şey bu. O yüzden beklemekten başka çare yok.
Cok üzgünüm, 1,5 saattir yatagin içinde aglıyorum
yapma lütfen cuma vakti güzel bir vakit dua et ve hayırlısını dile
Ben sürekli dua modundayım her an aklımda dokuz gün kaldı benimde inşallah bu ay yüzümüz gülerKızlarrrr hayırlı cumalar 8 gün kaldı adete ama Afedersiniz Karnım gaz bombası gibi ya hiç böyle olmamıştım göğüs hassasiyetim tavan Rabbim hepimize müjdeli haberimiz almayi nasip etsin insallah Sela ve ezan arası bol bol dua edelim duaların en fazla kabul olduğu saatlerde biriymis bilginiz olsun
İnanırmısın benimde dün akşam ağrı başladı sürekli tuvalete taşındım gece bende aynı şüphelerdeyim zaman geçsin hemen sabırsızlanıyorumhatta benim dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı başladı. bebiş olduda yerleştiği için mi yoksa enfeksiyondanmı kasığım ağrıyor yaklaşık 9 gün sonra öğreneceğim inşallahh
Ay inşallah canim adet tarihlerimizde ayniymis inşallah aynı gün hamile yim yazarızBen sürekli dua modundayım her an aklımda dokuz gün kaldı benimde inşallah bu ay yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?