İnşallah ya benim dokuzunda mr randevum var o gün bi kan verip baktırmayı düşünüyorum hamileysem belli olur mu o tarihte acaba ya da mr ı ertelemeli miyim?Ay inşallah canim adet tarihlerimizde ayniymis inşallah aynı gün hamile yim yazarız
canim ben senin yerinde olsam 1 hafta ertelerdim en azindan hamile olup olmadigimda ortaya cikar birde erken gebelik testi alıp yap istersenİnşallah ya benim dokuzunda mr randevum var o gün bi kan verip baktırmayı düşünüyorum hamileysem belli olur mu o tarihte acaba ya da mr ı ertelemeli miyim?
İnşallah canım bari sizlerin yüzü gülsünhatta benim dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı başladı. bebiş olduda yerleştiği için mi yoksa enfeksiyondanmı kasığım ağrıyor yaklaşık 9 gün sonra öğreneceğim inşallahh
İnanırmısın benimde dün akşam ağrı başladı sürekli tuvalete taşındım gece bende aynı şüphelerdeyim zaman geçsin hemen sabırsızlanıyorum
İnşallah canım bari sizlerin yüzü gülsün
Canım ağlama lütfen bak o kadar güzel ve mubarek bir gundeyizki dua et canım bolca hem için rahatlar emin ol bana Rabbim isteyen herkeze bebek versin insallah içinde bizede dua dan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok sabır ve duaCok üzgünüm, 1,5 saattir yatagin içinde aglıyorum
Cok üzgünüm, 1,5 saattir yatagin içinde aglıyorum
Evet canım sanırım öyle yapıcam teşekkürlercanim ben senin yerinde olsam 1 hafta ertelerdim en azindan hamile olup olmadigimda ortaya cikar birde erken gebelik testi alıp yap istersen
Hepsi bende de var afedersin kabız oldum bide düzenlidir normalde herşeyim şaştı sanki ama bakalım psikolojik değildir inşallahperihancım bende aynı durumdayım. dünden beri kasıklarım ağrıyo . göğüslerimde yeşil damarla görüyorum ve kıyafetim sıkıyor beni. umarım bebiş oluştuğu içindir.
İi ce psikolojimiz bozuldu bence hepimizin kendimizi dinlemekten acaba demekten benim eşim bozuk çalıyor bide ona çaktırmıyorum sadece burda içimi döküyorum yada kendi kendimi yiyorum sadeceBenim bugun veya yarin adet olmam gerekiyor. Henuz bisey yok. Kasigimdaki batmalar bugun yok gibi bisey. Anlamiyorum bi oluyor bi geciyor. Yerlesme kanamasi gibi bisey de olmadi henuz. Midem dun aksam cok fenaydi yanma beni mahvetti. Gaz her zamanki gibi devam. Ama nedense icinde hamileymisim gibi bir his yok. Ha bi de karnimda su dogum cizgisini farkettim dun ama bu kadar erken cikmasi imkansizmis sanirim onceden beri var ve ben yeni farkediyorum :) Allahim guzel haberler almamizi nasib etsin insallah su mubarek cuma gunu hurmetine :)
Esin neden bozuk caliyor? Evet ya kendimizi cok dinliyoruz. Normal zamanda takmadigim seyleri acaba hamilelik belirtisi mi diye dusunuyorm surekli bence. Kafayi siyirdim iyice :) ben kendimi bildim bileli cocuk delisiyim ama kendimden boyle bisey bekliyodum ben..İi ce psikolojimiz bozuldu bence hepimizin kendimizi dinlemekten acaba demekten benim eşim bozuk çalıyor bide ona çaktırmıyorum sadece burda içimi döküyorum yada kendi kendimi yiyorum sadece
Canım ağlama lütfen bak o kadar güzel ve mubarek bir gundeyizki dua et canım bolca hem için rahatlar emin ol bana Rabbim isteyen herkeze bebek versin insallah içinde bizede dua dan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok sabır ve dua
Çok düşünüyorum çok takıyorum diye o pek konuşmak istemiyo ben hep bu konu hakkında konuşmak istiyorum diyeEsin neden bozuk caliyor? Evet ya kendimizi cok dinliyoruz. Normal zamanda takmadigim seyleri acaba hamilelik belirtisi mi diye dusunuyorm surekli bence. Kafayi siyirdim iyice :) ben kendimi bildim bileli cocuk delisiyim ama kendimden boyle bisey bekliyodum ben..
Haklısın canım Rabbim daha fazla aramadan verir inşallah en kisa zamanda canım hiç bebek için doktora gorundunuzmu sizHaklısın ama çok üzüldüm işte. İnşallah Rabbim dualarınızı duyar ve tez zamanda yüzünüz güler. Evlat kokusuna hasret olmayan hiçkimse bilemez ne hissettigimizi..
hakkımızda hayırlısı ilk istediğimizde olsaydı zaten şimdiye kocaman çocuk olacaktıBen de demin dayanamayip yaptim testi. Sonuc tek cizg . Zaten su an deli gibi adet sancim var. Yine husran... hayirlisi boyle imis. Vardir allahin bir bildigi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?