Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

İnşallah ya benim dokuzunda mr randevum var o gün bi kan verip baktırmayı düşünüyorum hamileysem belli olur mu o tarihte acaba ya da mr ı ertelemeli miyim?
canim ben senin yerinde olsam 1 hafta ertelerdim en azindan hamile olup olmadigimda ortaya cikar birde erken gebelik testi alıp yap istersen

hatta benim dünden beri tekrar kasıklarımda ağrı başladı. bebiş olduda yerleştiği için mi yoksa enfeksiyondanmı kasığım ağrıyor yaklaşık 9 gün sonra öğreneceğim inşallahh
İnşallah canım bari sizlerin yüzü gülsün

İnanırmısın benimde dün akşam ağrı başladı sürekli tuvalete taşındım gece bende aynı şüphelerdeyim zaman geçsin hemen sabırsızlanıyorum

perihancım bende aynı durumdayım. dünden beri kasıklarım ağrıyo . göğüslerimde yeşil damarla görüyorum ve kıyafetim sıkıyor beni. umarım bebiş oluştuğu içindir.

Benim bugun veya yarin adet olmam gerekiyor. Henuz bisey yok. Kasigimdaki batmalar bugun yok gibi bisey. Anlamiyorum bi oluyor bi geciyor. Yerlesme kanamasi gibi bisey de olmadi henuz. Midem dun aksam cok fenaydi yanma beni mahvetti. Gaz her zamanki gibi devam. Ama nedense icinde hamileymisim gibi bir his yok. Ha bi de karnimda su dogum cizgisini farkettim dun ama bu kadar erken cikmasi imkansizmis sanirim onceden beri var ve ben yeni farkediyorum :) Allahim guzel haberler almamizi nasib etsin insallah su mubarek cuma gunu hurmetine :)

Cok üzgünüm, 1,5 saattir yatagin içinde aglıyorum
Canım ağlama lütfen bak o kadar güzel ve mubarek bir gundeyizki dua et canım bolca hem için rahatlar emin ol bana Rabbim isteyen herkeze bebek versin insallah içinde bizede dua dan başka yapabileceğimiz hiçbir şey yok sabır ve dua

Cok üzgünüm, 1,5 saattir yatagin içinde aglıyorum

Canim aglama. Allah en uygun zamani biliyor bizim icin. Sabredip denemeye devam edicez. Benim ananem 10 senede hamile kalabilmis sonra ard arda 3 cocuk yapmislar :) umit kesersek yilarsak isyan edersek basarili olamayiz. Allah beterinden korusun. Sana da en kisa zamanda minik bi bebis nasib etsin. Uzulme bol bol hayirlisi icin dua edelim..

perihancım bende aynı durumdayım. dünden beri kasıklarım ağrıyo . göğüslerimde yeşil damarla görüyorum ve kıyafetim sıkıyor beni. umarım bebiş oluştuğu içindir.
Hepsi bende de var afedersin kabız oldum bide düzenlidir normalde herşeyim şaştı sanki ama bakalım psikolojik değildir inşallah

İi ce psikolojimiz bozuldu bence hepimizin kendimizi dinlemekten acaba demekten benim eşim bozuk çalıyor bide ona çaktırmıyorum sadece burda içimi döküyorum yada kendi kendimi yiyorum sadece

İi ce psikolojimiz bozuldu bence hepimizin kendimizi dinlemekten acaba demekten benim eşim bozuk çalıyor bide ona çaktırmıyorum sadece burda içimi döküyorum yada kendi kendimi yiyorum sadece
Esin neden bozuk caliyor? Evet ya kendimizi cok dinliyoruz. Normal zamanda takmadigim seyleri acaba hamilelik belirtisi mi diye dusunuyorm surekli bence. Kafayi siyirdim iyice :) ben kendimi bildim bileli cocuk delisiyim ama kendimden boyle bisey bekliyodum ben..

Haklısın ama çok üzüldüm işte. İnşallah Rabbim dualarınızı duyar ve tez zamanda yüzünüz güler. Evlat kokusuna hasret olmayan hiçkimse bilemez ne hissettigimizi..

Çok düşünüyorum çok takıyorum diye o pek konuşmak istemiyo ben hep bu konu hakkında konuşmak istiyorum diye

Haklısın ama çok üzüldüm işte. İnşallah Rabbim dualarınızı duyar ve tez zamanda yüzünüz güler. Evlat kokusuna hasret olmayan hiçkimse bilemez ne hissettigimizi..
Haklısın canım Rabbim daha fazla aramadan verir inşallah en kisa zamanda canım hiç bebek için doktora gorundunuzmu siz

kızlar benim bat 5 kasımdı. bu saat oldu adet olmadım bugün test yaptım bir heves ile ama negatif çıktı. çok üzüldüm. neden adet olmadım ki? hiç gecikmezdi!!! acaba incir küründen dolayı mı böyle oldu anlamadım gitti

Ben de demin dayanamayip yaptim testi. Sonuc tek cizg . Zaten su an deli gibi adet sancim var. Yine husran... hayirlisi boyle imis. Vardir allahin bir bildigi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…