- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
Cok cok haklisin. Ben de ayni seyi yapmayi dusunuyorum. Butun belirti sandiklarim bosa cikti. Hayirlisi olsun guzel haberlerle gelelim insallah...Kızlar ben bu ay kendimi dinlemiycem araştırma yapmıycam hatta siteyede girip bişeyler okumamayı düşünüyorum.kafamı boşaltıcam..inşallah hayırlı haberlerle gelirim.hepimiz hayrlı haberler veririz.hepiniz allaha emanetsiniz..
Canım belirtilere bakarsak ben bu ay kesin hamileydim.akıntım hiç kesilmedi.kasıklarım ağrıdı.sabahları midem bulandı.o yüzden sakın belirtilere inanmayın..o kadar stres olmuşumki.pembe leke gelip adet olacağımı anlayınca sanki bi yük gitti üstümden.Cok cok haklisin. Ben de ayni seyi yapmayi dusunuyorum. Butun belirti sandiklarim bosa cikti. Hayirlisi olsun guzel haberlerle gelelim insallah...
Kızlar betahgc 285 cikti adetime 1 gun kala
Insallah pazartesi caniiiiiim :))))(
çok mutluyum senin adına canımmm
Rabbim sağlıcakla hayırla kucağına almayı nasip etsin
güzel haberlerini bekliyoruz, doktora göründün mü
Canımm tebrikler çok sevindim dua etmeyi unutma bizler içinn darısı bizlerin başınaKızlar betahgc 285 cikti adetime 1 gun kala
Çok mutlu oldum canim senin adina allah sagliklica kucağına almayi nasip etsinKızlar betahgc 285 cikti adetime 1 gun kala
Hayirdir canim. Ne oldu seni uzecekslm kızlar bugün benim battı henüz gelen giden yok dün giremdim üzücü bir olay yaşadık o yüzden bugün merak edersiniz diye girdim ve iş yerimdeyimmm aklımı oyalamak için nette girdim
slm kızlar bugün benim battı henüz gelen giden yok dün giremdim üzücü bir olay yaşadık o yüzden bugün merak edersiniz diye girdim ve iş yerimdeyimmm aklımı oyalamak için nette girdim
inşallah hayır olur kuzum abim dediğim çok sevdiğim aile dostum evimde beyin kanaması geçrdi ve eşim dışarı kadar çıkmıştı atım var ona bakmaya abim ellerimde çırpındı allahım yaşatmasın eve dahi şimdi giremiyorum çıldırıyorum ellerimden kayıp gidiyodu 112 gelmedi kendimiz götürdük sorma yani rabbim tez elden kurtarsın abimihayır olsun kuzum
bende nerde bu kız diyordum, iyi yaptın gelmekle
canımmmm inşallah olmazsın ve inşallah hamiş haberini verirsin bizlere hayırla
inşallah hayır olur kuzum abim dediğim çok sevdiğim aile dostum evimde beyin kanaması geçrdi ve eşim dışarı kadar çıkmıştı atım var ona bakmaya abim ellerimde çırpındı allahım yaşatmasın eve dahi şimdi giremiyorum çıldırıyorum ellerimden kayıp gidiyodu 112 gelmedi kendimiz götürdük sorma yani rabbim tez elden kurtarsın abimiHayirdir canim. Ne oldu seni uzecek
inşallah hayır olur kuzum abim dediğim çok sevdiğim aile dostum evimde beyin kanaması geçrdi ve eşim dışarı kadar çıkmıştı atım var ona bakmaya abim ellerimde çırpındı allahım yaşatmasın eve dahi şimdi giremiyorum çıldırıyorum ellerimden kayıp gidiyodu 112 gelmedi kendimiz götürdük sorma yani rabbim tez elden kurtarsın abimi
EVET BİZDEN GİZLEDİĞİ YÜKSEK TANSİİYONU VARMIŞ VE BENİM BİLDİĞİM BÖBREKLERİNDEN BİRİ ÇALIŞMIYORDU DİĞERİDE %30 ÇALIŞIYODU DÜN DR YAŞAMASI İMKANSIZ DEDİ 3 TANE HASTANE GEZDİK GECE BUYUMADIM ( UMRUMDA DEĞİL UYKUM) AMA ABİMMİN ACI ÇEKMESİ BENİ ÇILDIRTIYOR TABİ RABBİMDEN GELDİ AMA ELİMDEYDİ EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN GELMİŞTİ AHH ABİM AHHH
yaaa çok üzüldüm Allah şifa versin kuzum...
ne zor bi durumla kalmışsınşimdi nasıl durumu bi rahatsızlığı filan varmıydı canım
EVET BİZDEN GİZLEDİĞİ YÜKSEK TANSİİYONU VARMIŞ VE BENİM BİLDİĞİM BÖBREKLERİNDEN BİRİ ÇALIŞMIYORDU DİĞERİDE %30 ÇALIŞIYODU DÜN DR YAŞAMASI İMKANSIZ DEDİ 3 TANE HASTANE GEZDİK GECE BUYUMADIM ( UMRUMDA DEĞİL UYKUM) AMA ABİMMİN ACI ÇEKMESİ BENİ ÇILDIRTIYOR TABİ RABBİMDEN GELDİ AMA ELİMDEYDİ EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN GELMİŞTİ AHH ABİM AHHH
AMİNNN
afffffff
Allahtan umut kesilmez, inşallah kavuşur sağlığına abin canım
Rabbimiz yar ve yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?