Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Amiiin canlar cok tesekkur ederim darısı sizlerin başına insallah en kısa zamanda sizde hamiş olursunuz insallah

slm kızlar bugün benim battı henüz gelen giden yok dün giremdim üzücü bir olay yaşadık o yüzden bugün merak edersiniz diye girdim ve iş yerimdeyimmm aklımı oyalamak için nette girdim

cnm ne yaşadıysan geçmiş olsun diyelim. arkanda bırak önüne bak inşallah. kendini yakında alacağın müjdeli habere odakla inşallah

ayyy çok geçmiş olsuncnm. Allah şifa versin . şimdi nasıl ??

merhabalarr kizlarrr bat dundu bir gun gecti hala gelen gidenn yok merakli bekleyis icindeyim dua edin :*

kasigimda igne batmasi gibi sizi oluyor ara ara sadece birde bacagim.belim cok agridi dun aksam bilmiyorum stresten duzensizlikten mi gecikiyorum yoksa iyi habermi vericem kismet bebegim
Kaldırdın ağır ağır topları ağrır tabi belin inşallah güzel haberler verirsin kuzum. Biz de çalışmaya başladık

Merhaba kizlar. Bizim de ikinci ayimiz bu ay, bat 20 kasim. Gecen ay cok dikkat etmeden yaptik ama bu ay ovulasyon testiyle yumurtalamayi yakaladik da calistik cok isteyip de beklemek ne zormus, Allahim uzun zamandir bekliyenleri ve bizleri de sevindirsin insallah hayirli haberleri ben de veririm insallah bu ay Allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah

inşallah cnm. hepimiz bu umutla bekliyoruz. yakında herkes iyi haberleri vermeye başlar inşallah

Hayırlısı canım inşallah tutturmuşsunuzdur zamanıda hamilesndir

Günaydın hatunlar
Haftamız uğurlu bereketli güzel başladı ve güzel devam eder inşallah
Bol bol bebiş haberi olsun bu hafta inşallah
kimmimmm kuzum meraktayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydıııııınnnn bugün bebiş haberleri var mı acabaaaaa???
Güzel haberler verin hadi hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…