Az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallahGünaydın iyi haftalaarr :) bende bu ay merakla bekliyoruumm :) bat 17 kasım
Bazı şeyler yaşıyorum ama paikolojik mii yoksa gerçekten belirti mi bilmiyorum
İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize :)
Günaydın iyi haftalaarr :) bende bu ay merakla bekliyoruumm :) bat 17 kasım
Bazı şeyler yaşıyorum ama paikolojik mii yoksa gerçekten belirti mi bilmiyorum
İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize :)
aynen bende öyle cnm. psikolojikmi değilmi 15 kasımda anlayacağım inşallah.. yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra kasığımda ağrı olmuştu ve iki gün sürdü. derler ki oluşmuşsa yerleşirken ağrı yapar bekleyip göreceğiz :)
Kızlar 6 kasımda aşılama yaptırdım banada dua edin ins tutmuştur :)
yahu şu yumurtlamadır filan anlamayan bi benim galiba :)
yada kendimi hiç takip etmiyorum
ben adet sancısı dışında kasıkta ağrı mağrı bilmiyorum
haliyle ne zaman yumurt yumurt olduğmu da bilmiyorum
cnm eskiden bende kendimi hiç takip edemezdim . Hatta hasta olup doktora gittiğim zaman neyin var yada şöyle belirti var mı dediğinde "valla doktor bey yada hanm ben kendimi hiç tanımam varmı yok mu bilmem " derdim. ama işi sıkı tutunca anlıyosun.
kızlar başka bir topikten bir yazıyı alıntı yaptım. ben çok beğendim . sizinle paylaşayım dedim
Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:
""""""Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:
“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste” der."""""
rabbim tez elden hamiş bıraksın hayırlı ise tutsun kuzum rabbim gönlüne göre verir inşallahKızlar 6 kasımda aşılama yaptırdım banada dua edin ins tutmuştur :)
slm kızlar haberiniz olsun ben bugün yine regli olmadım bu ana kadar
Tatlım test yapmadinmi?kuzum ya bende knşlm diye seni bekledim çıkmadan bugün biraz toparladım kendimi ama hala gelen giden yok
korktum halada korkuyorum şöyle biraz daha bekleyim bugün geçsin sonra en azından 5 gün bekleyim dedim yanlışmı düşündümTatlım test yapmadinmi?
Bence tam zamanı varsa çıkar korkacak birşey yok hadi bi cesaret yap :)korktum halada korkuyorum şöyle biraz daha bekleyim bugün geçsin sonra en azından 5 gün bekleyim dedim yanlışmı düşündüm
bende sızı yok göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda hafif böyle batma var bekliyorumBenim 4.günüm kan verdim sonucu bekliyorum. Ama kanı verdim ya içim rahatladi tabi adet ağrısı gibi sizi basladi:))) şaka gibi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?