Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Günaydın iyi haftalaarr :) bende bu ay merakla bekliyoruumm :) bat 17 kasım
Bazı şeyler yaşıyorum ama paikolojik mii yoksa gerçekten belirti mi bilmiyorum
İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize :)
Az kalmış hadi hayırlısı olsun inşallah

Günaydın iyi haftalaarr :) bende bu ay merakla bekliyoruumm :) bat 17 kasım
Bazı şeyler yaşıyorum ama paikolojik mii yoksa gerçekten belirti mi bilmiyorum
İnşallah bu ay uğurlu gelir hepimize :)

aynen bende öyle cnm. psikolojikmi değilmi 15 kasımda anlayacağım inşallah.. yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra kasığımda ağrı olmuştu ve iki gün sürdü. derler ki oluşmuşsa yerleşirken ağrı yapar bekleyip göreceğiz :)

yahu şu yumurtlamadır filan anlamayan bi benim galiba :)
yada kendimi hiç takip etmiyorum
ben adet sancısı dışında kasıkta ağrı mağrı bilmiyorum
haliyle ne zaman yumurt yumurt olduğmu da bilmiyorum

Kızlarrrr son 4 gün benimde dün gece rüyamda kendimi hamile gördüm uyandım dua ettim geri yattım ve yine kendimi hamile gördüm yani şu an hoc bi belirti felan da yok ama inşallah hamileyimdir ve rüyamda önceden öğrenmiş olurum

yahu şu yumurtlamadır filan anlamayan bi benim galiba :)
yada kendimi hiç takip etmiyorum
ben adet sancısı dışında kasıkta ağrı mağrı bilmiyorum
haliyle ne zaman yumurt yumurt olduğmu da bilmiyorum

cnm eskiden bende kendimi hiç takip edemezdim . Hatta hasta olup doktora gittiğim zaman neyin var yada şöyle belirti var mı dediğinde "valla doktor bey yada hanm ben kendimi hiç tanımam varmı yok mu bilmem " derdim . ama işi sıkı tutunca anlıyosun.

kızlar başka bir topikten bir yazıyı alıntı yaptım. ben çok beğendim . sizinle paylaşayım dedim
Resülullah Hz. Muhammed (Aleyhisselam) şöyle buyurmuştur:

""""""Allahü Teala’nın bir meleği vardır, bu melek “Ya Erhamerrahimin ” diyen kimseleri takip eder. Bir kimse ” Ya Erhamerrahimin ” kelimesini üç defa söylerse melek:

“Ya Erhamerrahimin olan rabbin sana yöneldi. ne dileğin varsa iste” der."""""

Ya Erhamerrahimin
Ya Erhamerrahimin
Ya Erhamerrahimin

Allah'ım bu duayı bize ileten arkadaşımıza, bu duayı tüm okuyanlara ve tüm dileyenlere sen hayırlısı ile evlat sahibi eyle...
Her şey senin OL emrindedir, Ol'dur Allah'ım
AMİN ECMAİN

Benim 4.günüm kan verdim sonucu bekliyorum. Ama kanı verdim ya içim rahatladi tabi adet ağrısı gibi sizi basladi:))) şaka gibi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…