Bence test yap silikte olsa çizgiyi görürsün bencebende sızı yok göğüslerimde ağrı ve kasıklarımda hafif böyle batma var bekliyorum
BELKİDE BİLEMEM AMA BEN 9 AYDIR İSTİYORUM BU SEFERKİNDEMİ GECİKTİarkadaslar belırtılere cok kanmayın cok ıstedıgımız ıcın psıklojık olarakrta oluşabılıyor
ORASI DOĞRU CANIMyok onu demıyorum zaten. ama kendımızı cok kaptırdıgımız ıcın mıde bulantıları bas dönmesi kasıklarda batma hamıle olmadanda olabılıyor
BELKİDE BİLEMEM AMA BEN 9 AYDIR İSTİYORUM BU SEFERKİNDEMİ GECİKTİ
aynen bende öyle cnm. psikolojikmi değilmi 15 kasımda anlayacağım inşallah.. yumurtlamadan yaklaşık 5 gün sonra kasığımda ağrı olmuştu ve iki gün sürdü. derler ki oluşmuşsa yerleşirken ağrı yapar bekleyip göreceğiz :)
Bende bugün kanama oldu..
Adetimin bu kadar erken gelmesi imkansız.. Yerleşme kanaması mı acaba bilemedim.. Kafam iyice allak bullak oldu
Merhaba ben bu ay yumurta takibi yaptirdim ve sol yumurtam catlamis dk bugunleri iyi degerlendir dedi 6 aydir bebek istiyoruz olmadi tum hamilelik belirtilerini yasadim sonu husran bu ay vucudumu dinlemeyi biraktim evde de esimle bahsetmiyoruz yumurtam kendiliginden catlandi ilac kullanmadim Rabbim kimseye aratmasin hepimizin duasini kabul etsin insallah
süper. inşallah herşey yolunda gider istediğiniz gibi olurSlmmm kizlar nasilsiniz ne var ne yokk bn dun dr. Gittimm 4+3 gunlukmuss daha küçük bakmayalim dedii. Cuma cagirdi ultrasondan bakicak ins hersey yolundadir. Adetim 2 gun gecikince tekrar bhcg yaptirdimm 695 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?