Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

yok onu demıyorum zaten. ama kendımızı cok kaptırdıgımız ıcın mıde bulantıları bas dönmesi kasıklarda batma hamıle olmadanda olabılıyor

İNŞALLAHH KUZUMM TEK TEMENNİM O ABİM DEĞİM CANIMIN ACISINDAN SONRA RABBİM GÜZEL BİR HEDİYE VERSİN GÜLDÜRSÜN BİZİ

Bende bugün kanama oldu..
Adetimin bu kadar erken gelmesi imkansız.. Yerleşme kanaması mı acaba bilemedim.. Kafam iyice allak bullak oldu

Kizlar yumurtlamadan sonraki 6. Gun bugun. Sol kasigimda bir agri var, hic olmamisti daha once. Belirtiler arasinda var mi acabaa ay bu ay hic dusunmicem dedim ama yine basladim ben

Merhaba ben bu ay yumurta takibi yaptirdim ve sol yumurtam catlamis dk bugunleri iyi degerlendir dedi 6 aydir bebek istiyoruz olmadi tum hamilelik belirtilerini yasadim sonu husran bu ay vucudumu dinlemeyi biraktim evde de esimle bahsetmiyoruz yumurtam kendiliginden catlandi ilac kullanmadim Rabbim kimseye aratmasin hepimizin duasini kabul etsin insallah

amin cnm. inşşallah Rabbim hepimize nasip eder.

Slmmm kizlar nasilsiniz ne var ne yokk bn dun dr. Gittimm 4+3 gunlukmuss daha küçük bakmayalim dedii. Cuma cagirdi ultrasondan bakicak ins hersey yolundadir. Adetim 2 gun gecikince tekrar bhcg yaptirdimm 695 cikti

Slmmm kizlar nasilsiniz ne var ne yokk bn dun dr. Gittimm 4+3 gunlukmuss daha küçük bakmayalim dedii. Cuma cagirdi ultrasondan bakicak ins hersey yolundadir. Adetim 2 gun gecikince tekrar bhcg yaptirdimm 695 cikti
süper. inşallah herşey yolunda gider istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…