Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Kızlar sanki adet olcakmisim gibi hissediyorum kendimi ve adet sancısı gibi kesik kesik ağrıları oluyo midede yanma var ve birazda bulanti daha adetim e 3 gun var ve hiç günü Şaşmaz benim gibi olan varmı acaba ya yoksa yine adet olcam

Slmmm kizlar nasilsiniz ne var ne yokk bn dun dr. Gittimm 4+3 gunlukmuss daha küçük bakmayalim dedii. Cuma cagirdi ultrasondan bakicak ins hersey yolundadir. Adetim 2 gun gecikince tekrar bhcg yaptirdimm 695 cikti

Senin adına çok sevindim. hayırlı olsun cnm Rabbim sğlıkla eline almayı nasip etsin inşallahh

Slmmm kizlar nasilsiniz ne var ne yokk bn dun dr. Gittimm 4+3 gunlukmuss daha küçük bakmayalim dedii. Cuma cagirdi ultrasondan bakicak ins hersey yolundadir. Adetim 2 gun gecikince tekrar bhcg yaptirdimm 695 cikti

süperr yaa maşallahh hayırlı uğurlu olsun hanımlar. hamişlerin duası kabul olurmuş bizede dua edin olurmuu

kızlarr benimde bat 7 kasımdı dün kan testi yaptırdım beta 98,51 çıktı 4+2 olmam lazım hesaplamaya göre dua edin bir sıkıntı olmadan gelişip büyüyelim

seni eklemeyi unutmuşum :) canım senide tebrik ediyorum. sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahh.. dualarınızı bekliyorum..

bende seninle aynı durumdayım cnm . 17 ekimde regli oldum. iki ay öncesine kadar aynı tarihte gelirdi ama eylül ayında 5 gün önce, ekim ayında 2 gün önce geldi. şimdi 15 kasımda gelir muhtemelen iki gün önceolacağımı düşünürsek.

ama benim dün sağ kasığıma bıçak saplanıyormuş gibi oldu akşama kadar. bugün sabahta uyandım kasıklarım acayip ağrıyor. ne olacağını kestirmem çok güç. vücut dilimi anlayamaz durumdayım

xruyax doğru söylüyorsun kaç aydır bekliyorsun günü gününe benimde pek şaşmaz 28 günüm akşamı bulur belki bazen sökülemeyince böyle olabiliyor.Adet gecikiyo hamilemiyim akıntı geliyor geç döllenmemi üstüne kalmamı diye uzayıpp gidiyor işte beklentiler..

Aynen canım yani bebek düşünmeye başladıktan sonra sanki vücudumu taniyamiyorum sanki bana hep bi oyun oynuyo Rabbim en kisa zamanda güzel ve hayırlı haberlerle karşılaşmasını sağlar da psikolojim iz de vücudumuzda rahatlar her belirtiyi hamileliğe yorar olduk Rabbim em kısa zamanda isteyen herkeze hayirlisiysa idrar tahlili de çift çizgiyi kan tahlilde yüksek değerleri görmeyi nasip etsin insallah

amin cnm inşallahhh

evet sonradan üzülme diye dedim hep olmicak gibi düşünüp oldguundada süpriz olsun ben hpe vardır diye düşündüm olmayınca üzülüyo insan
ay olmadı aslında yeni yeni doktorumla görüştüm biz aslında seneye düşünmüştük ama kistden dolayı ertlemeyin hemen baslayın dedi
bakalım ins önümüzdeki ay olur sen kaç aydır deniyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…