Kasim ayinda hamile kalmak isteyenler......

Ceylin1987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2012
226
1
66
Almanya
Uzun bir bekleyis sonunda nihayet bekledigim zamana yaklastim ve önümüzdeki ay korunmayi birakiyorum. Dilerim Rabbim her isteyenin yuvasini senlendirir bebek sesleriyle.3 gün önce vitaminlerime basladim,doktorum 4 hafta öncesini yeterli olucagini söyledi bana.Yumurtlama testlerindende aldim önümüzdeki ayi sabirsizlikla bekliyorum. Benim gibi ayni durumda olan arkadaslarim varmi deneyimlerimizi beraber paylasalim...

ben de korunmayı bu ay bıraktım....30 ekim bat....bakalım ne olacak...daha ilk ayım olduğu için yumurtlama testi falan da almadım hayırlısı artık olursa olur olmazsa da daha sonraki aylarda daha özenlii oluruz...folik asit kullanıyorum ama başka da hiç bişey yapmıyorum... bu aralar da da gribim bu aydan umudu kesmeye başladım önümüzdeki ay inş...

Insallah Rabbim gönlüne göre verir,zaten yapabileceklerimiz bundan ibaret gerisi sabir,buradada iyi güzel deneyimlerimizi ve nasip olursa mutlu haberlerimizi paylasiriz insallah.
Bende Gynvital adinda bir vitamini kullaniyorum,testleride ilk ayin vermis oldugu heyecan ile aldim bakalim ne olucak....
Allah herseyin hayirlisini versin

haziran ayında bıraktık korunmayı geçen ayda hüsrana uğradım, inşallah bu ay hamile kalırım bat 30 ekim

Son düzenleme:
bende ağustos ayında bıraktım kızlar korunmayı ekim ayı olmadı ama inşallah kasım olur kocişime süpriz yaparım kasımda evlilik yıldönümümüz hem :13:

kızlar benim bat 30 ekim yani daha çok var....ama dünden beri sanki rahmimde hafif sızılar oluşuyor...hamilelik belirtisi olması için daha çok erken bunun farkındayım.ama daha önce yoktu böylee bir durum . bu aralar yumurtlma günlerim o günlerde olur mu böylee acabaa...yaşayanınız var mı

bende kasımda hamile kalmak istiyorum çin takvimi doğrultusunda gerçi bu ay korunmadık eğer olmazsa kasım da adet gördükten sonra bırakacam korunmayı hayırlısı artık

bende yasiyorum böyle sancilari yumurtladigim günlerde :))),insallah hayirlisiyla bebislerimizin haberlerini aliriz

Kizlar valla kasim ayina kadar cok sabirsizlaniyorum ya bayagi heyecan basti,Rabbim herkesin gönlündeki hevesi neseye mutluluga cevirsin insallah...

Sitenize yeni üye oldum. Öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler :)
Ben 4 aylık evliyim, 23 Haziranda evlendim. 30 yaşındayım ve evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorum. Eşimi büyük bir aşkla seviyorum ve ondan bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum. Şimdi belki bana kızacaksınız"ayol dur bakalım daha 4 aylık evlisin"diyenleriniz olacaktır ama gerçekten çok istiyorum. Belirli bir yaşa geldim(hatta geç bile kalmış sayılabilirim) ve kendimi gerçekten anne olmaya hazır hissediyorum. Evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz. Ama henüz bir netice alamadık. Her ay bir umutla adet olmamayı bekliyorum, bu ay daha bir umutluydum ama bu akşam yine beklenmeyen kırmızılar göründü ve çok üzüldüm. Şimdiki hedefim kasım. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin ama açık konuşmak gerekirse de gönlüm kızdan yana. Eşim de kız çocuklarını çok seviyor. Ben hamile kalmak için gereken klasik yöntemleri denedim, özellikle son 2 aydır. Bacakları uzatıp yarım saat yatmalar falan, o şekilde uyuyakaldığım bile oldu ama olmuyor, olmuyor. Çok üzülüyorum, tecrübem de yok tabii. İlk kez hamile kalacağım. Bana yardım edin ne olur, kolay hamile kalmamı sağlayacak yöntem yada birkaç pratik ipucu verenler olursa çok sevineceğim. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin... Ben bebek diye yanıp tutuşuyorum, daha bu sabah izledim kimisi de üst geçide bırakıyor 1 aylık bebeği. Çok üzülüyorum, ben bu kadar yanıp tutuşurken Allah'ım ne olur bana da nasip et diye yalvarıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bugün adet olduğuma göre 31 Ekim ve 6 Kasım arası çalışmamız lazım sanırım. Cvplarınızı bekliyorum..

CANIM Bİ KERE HER AY hamile kalma şansın %20 yani gerilmeki eğer 1 yıl olmazsa ozaman doktora falan gitmek gerekir.. biz 8 ay beklemiştik.. şimdi ikinciyi düşünüyoruz ki benim iltahap sorunum yüzünden olmuyor sanırım nisandan beri korunmuyoruz çünkü. ama yinede bi görün belki iltihap falan vardır. bi de psikolojik biliyormusun ben hiç düşünmediğim ay hamile kalmıştım ilk çocuğum kız ki deli gibi kız istiyordum... şimdide hayırlı bir oğlumuz olsunh istiyorum ne yalan söyleyeyim tatlının yanında tuzlusuda olsun demi

çok şanslısın kızın olmuş. kızı olan annelerin hep çok şanslı olduğunu düşünmüşümdür. bana da bi tane nasip eder Allah inşallah. Bu ay da denemeye devam, bakalım bir sonuç çıkıcak mı? bu her ay denemek ve olmaması insanı çok üzüyor ama..

Canim benim öncelikle herkesin kendini hazir hissettigi yas ve sartlar farklidir,kimin ne dedigi önemli degil senin ne hissettigin ve düsündügün önemlidir bu konuda.Bende pek tecrübeli sayilmam bu konuda ben mesela ilk gebeligimi korundugum halde ishal oldugum arada yasamistim ama ne yazikki bos gebelik gecirdim ve kürtaj yaptirmak durumunda kaldim. simdiye gelirsek bebek kararini vermem is nedeniyle tam 3 yil sonra oldu.Ben önümüzdeki ay clearblue markasindan dijital yumurtlama hesaplayicisiyla deniyicem,ne yalan söyliyim hislerimde cok umutlu,insallah umdugum gibi olur tabi benim hakkimda hayirlisini Allah bilir.
Her zaman dua ederim Rabbim eger beni bir evlat sahibi olmaya layik görürse ve gercekten sorumlulugunu alabilecegimi düsünürse evlat nasip etsin ve tabiki hayirli evlat...Rabbim tüm isteyene hakkinda hayirli olani nasip etsin ve umarim burdaki arkadaslarim gibi senin icinde hevesin önümüzdeki ay sevince dönüsürde,hamilelikte yasadiklarimizi anlatiriz :))))).Yani uzun lafin kisasi su yumurtlama hesapliyicilarini kullanabilirsin ben normal olanlarindaki cizgileri pek anlamadigim icin digital olanini tercih ettim.

bence de ovu. testlerinden al canım bende 5 aylık evliyim senin gibbi en başından beri istiyorum bu ay bu testlerden deniyorum bakalım umarım hamiş kalırım da seninle de tecrübelerimi paylaşırım sonra hepimiz hamiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…