- Konu Sahibi Ceylin1987
-
Canim benim öncelikle herkesin kendini hazir hissettigi yas ve sartlar farklidir,kimin ne dedigi önemli degil senin ne hissettigin ve düsündügün önemlidir bu konuda.Bende pek tecrübeli sayilmam bu konuda ben mesela ilk gebeligimi korundugum halde ishal oldugum arada yasamistim ama ne yazikki bos gebelik gecirdim ve kürtaj yaptirmak durumunda kaldim. simdiye gelirsek bebek kararini vermem is nedeniyle tam 3 yil sonra oldu.Ben önümüzdeki ay clearblue markasindan dijital yumurtlama hesaplayicisiyla deniyicem,ne yalan söyliyim hislerimde cok umutlu,insallah umdugum gibi olur tabi benim hakkimda hayirlisini Allah bilir.
Her zaman dua ederim Rabbim eger beni bir evlat sahibi olmaya layik görürse ve gercekten sorumlulugunu alabilecegimi düsünürse evlat nasip etsin ve tabiki hayirli evlat...Rabbim tüm isteyene hakkinda hayirli olani nasip etsin ve umarim burdaki arkadaslarim gibi senin icinde hevesin önümüzdeki ay sevince dönüsürde,hamilelikte yasadiklarimizi anlatiriz :))))).Yani uzun lafin kisasi su yumurtlama hesapliyicilarini kullanabilirsin ben normal olanlarindaki cizgileri pek anlamadigim icin digital olanini tercih ettim.
nisanbu bu dua sayfasına erişemiyorum ben ne oldu
günaydınnnnnnn,bende geldimmmmmmmmm
ya ben o testleri duymadım bile desem güler misiniz ki bana :)) inanın bilmiyorum, eczaneden mi alıcam ne dicem ? keşke tüm isteyenler kasımda hamiş kalsa da beraber burda paylaşsak. Bu arada çin takvimi diye bişi duydum kasımda hamile kalındığında erkek mi oluyor acaba yoksa kız mı ?
yokmu baska ARKADASLARIMIZ kasim ayina hazirlik yapan?
Sitenize yeni üye oldum. Öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler :)
Ben 4 aylık evliyim, 23 Haziranda evlendim. 30 yaşındayım ve evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorum. Eşimi büyük bir aşkla seviyorum ve ondan bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum. Şimdi belki bana kızacaksınız"ayol dur bakalım daha 4 aylık evlisin"diyenleriniz olacaktır ama gerçekten çok istiyorum. Belirli bir yaşa geldim(hatta geç bile kalmış sayılabilirim) ve kendimi gerçekten anne olmaya hazır hissediyorum. Evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz. Ama henüz bir netice alamadık. Her ay bir umutla adet olmamayı bekliyorum, bu ay daha bir umutluydum ama bu akşam yine beklenmeyen kırmızılar göründü ve çok üzüldüm. Şimdiki hedefim kasım. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin ama açık konuşmak gerekirse de gönlüm kızdan yana. Eşim de kız çocuklarını çok seviyor. Ben hamile kalmak için gereken klasik yöntemleri denedim, özellikle son 2 aydır. Bacakları uzatıp yarım saat yatmalar falan, o şekilde uyuyakaldığım bile olduama olmuyor, olmuyor. Çok üzülüyorum, tecrübem de yok tabii. İlk kez hamile kalacağım. Bana yardım edin ne olur, kolay hamile kalmamı sağlayacak yöntem yada birkaç pratik ipucu verenler olursa çok sevineceğim. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin... Ben bebek diye yanıp tutuşuyorum, daha bu sabah izledim kimisi de üst geçide bırakıyor 1 aylık bebeği. Çok üzülüyorum, ben bu kadar yanıp tutuşurken Allah'ım ne olur bana da nasip et diye yalvarıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bugün adet olduğuma göre 31 Ekim ve 6 Kasım arası çalışmamız lazım sanırım. Cvplarınızı bekliyorum..
Merhaba arkadaşlar :) Eylül ayından beri bebek çalışmalarına başladık olmadı...benim de son adet tarihim 24 ekim ah inşallah bu ay hamiş oluruz hepimiz :)
gelişmeleri haber edelim birbirimize
benimde 22 ekim canım yaa merakla bekliyorum 2. olmasına rağmen heycan içindeyim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ....
:) istediğimiz için heyecanlıyız canım.şuan hamile kalmamız için en elverişli günlerdeyiz Rabbim izin verirse olacak inşallah.sen ne zamandan beri istiyorsun bebiş?[
ağustostan beri korunmuyoruz canım 3 ay oldu işte inşallah bu ay ümitle bekliyorum hayırlısı bakalım..
ben de her an bu konuya transfer olabilirim :)) bugunu saymazsak son 1 gün için beklemedeyim...
Merhaba canim beklemede derken tam olarak anlamadim calismalara bu ay mi basliyicaksin yoksa 1 gün sonra sonucmu belli olucak?Insallah hep beraber burda gönlümüzde yatan istegimiz gerceklesirde paylasiriz :))))
7 kasım adet günüm yani bekliyorum işte inş adet olmam hamileyimdir diye:)) değilsem de buraya gelirim artık çalışmalara devam :))
herkese günaydınlar,
Kızlar ben o ovilasyon testlerinden başladım 2. testte kalın 2. çizgiyi gördümboş geçirmedim ama hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?