Kasim ayinda hamile kalmak isteyenler......

ya ben o testleri duymadım bile desem güler misiniz ki bana :)) inanın bilmiyorum, eczaneden mi alıcam ne dicem ? keşke tüm isteyenler kasımda hamiş kalsa da beraber burda paylaşsak. Bu arada çin takvimi diye bişi duydum kasımda hamile kalındığında erkek mi oluyor acaba yoksa kız mı ?

Canim tüm eczanelerde bulabilirsin yumurtlama hesapliyicisini sorarsan seni bilgilendirirler ama benim tavsiyem fiyati biraz fazla ama digital olani tabi yine senin tercihin.insallah canim kasim ayi ugurlu gelsin hepimize:)))
Cin takvimine gelince ben pek itibar etmiyorum böyle seylere.gelismelerini paylas bizimle canim benim.kusuruma bakmayin cevap yazamiyorum calistigim icin anca aksamdan aksama giriyorum hafta sonlari haric...

yokmu baska ARKADASLARIMIZ kasim ayina hazirlik yapan?

ben de 7 aydır olmadı bu sekizinci aygeçen ay çok az adet oldum sadece 2 gün sürdü normalde 6-7 gün sürerdi bu ayda hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım aslında adetlerim çok düzenlidir.ama neden böyle oldu ki.bu ay yumurtlmadım galiba off yine olmicak gibi. bu arada aranıza yeni katıldım bana yardımcı olun lütfennn

bende 2. yi düşünüyorum 1 kızım var ağustostan beri korunmuyorum inşallah bu aya ümidim sat 22 ekim inşallah isteyen herkese verir rabbim...

Son düzenleme:

canım hiç endişe etme daha 4 ay olmuş benimde 7. ayda oldu... inşallah olur en kısa zamanda alırız güzel haberlerini burdan...

Merhaba arkadaşlar :) Eylül ayından beri bebek çalışmalarına başladık olmadı...benim de son adet tarihim 24 ekim ah inşallah bu ay hamiş oluruz hepimiz :)
gelişmeleri haber edelim birbirimize

Merhaba arkadaşlar :) Eylül ayından beri bebek çalışmalarına başladık olmadı...benim de son adet tarihim 24 ekim ah inşallah bu ay hamiş oluruz hepimiz :)
gelişmeleri haber edelim birbirimize

benimde 22 ekim canım yaa merakla bekliyorum 2. olmasına rağmen heycan içindeyim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ....

benimde 22 ekim canım yaa merakla bekliyorum 2. olmasına rağmen heycan içindeyim hayırlısı olsun inşallah hepimiz için ....

:) istediğimiz için heyecanlıyız canım.şuan hamile kalmamız için en elverişli günlerdeyiz Rabbim izin verirse olacak inşallah.sen ne zamandan beri istiyorsun bebiş?

Kızlar merhabaa, umudumuz kasım ayına kaldı :) İnşallah bu ay bizim için hayırlı olur. hayatımıza bi melek dahil olur

ben de her an bu konuya transfer olabilirim :)) bugunu saymazsak son 1 gün için beklemedeyim...

Merhaba canim beklemede derken tam olarak anlamadim calismalara bu ay mi basliyicaksin yoksa 1 gün sonra sonucmu belli olucak?Insallah hep beraber burda gönlümüzde yatan istegimiz gerceklesirde paylasiriz :))))

Merhaba canim beklemede derken tam olarak anlamadim calismalara bu ay mi basliyicaksin yoksa 1 gün sonra sonucmu belli olucak?Insallah hep beraber burda gönlümüzde yatan istegimiz gerceklesirde paylasiriz :))))

7 kasım adet günüm yani bekliyorum işte inş adet olmam hamileyimdir diye:)) değilsem de buraya gelirim artık çalışmalara devam :))

herkese günaydınlar,
Kızlar ben o ovilasyon testlerinden başladım 2. testte kalın 2. çizgiyi gördüm boş geçirmedim ama hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…