Kasim ayinda hamile kalmak isteyenler......

elbette sabretmek gerekiyo Allahın hikmetinden umut kesilmez benim demek istediğim test yapınca tek çizgiyi gördüğüm zaman hissettiklerimdi canım

Anliyorum seni canim ben henüz testleri yapmaya baslamadim sadece ön deneyim olsun diye gecen ay bir denemistim testleri,o arada bile gerilmistim ama yinede ne olursa olsun sabir ve bol bol positiv düsünce güzelim unutma :))))

elbette sabretmek gerekiyo Allahın hikmetinden umut kesilmez benim demek istediğim test yapınca tek çizgiyi gördüğüm zaman hissettiklerimdi canım

Anliyorum seni canim bendaha henüz baslamadim o testleri denemeye ama deneyim amacli gecen ay kullandim,o arada bile epeyi gerilmistim,ama ne olursa olsun sabir ve bol bol positiv düsünce güzelim :)))

yav allah razı olsun senden ya ne güzel dua ettin çok sağol canım benim :) çok mutlu oldum :)

Karsindakine en güzel duygularla yaklasicaksin ve kendine istedigini onada isteyeceksinki,Rabbim sanada nasip etsin güzelim.Insallah hersey gönlünce olur.
Bu arada kusura bakmayin calistigim icn pek sik yazamiyorum malesef(((

merhaba arkadaşlar 2 gündür bilgisayarıma bişeyler oldu giremedim hepiniz iyisiniz inşallah... yaa bende de hiç belirti yok gerçi belirti için çok erken ama ben 2. yi düşündüğüm için ilk de yaşadıklarımı düşünüyorum neler yaşamıştım die ama belirtiler genelde döllenmeden 10 gün sonra falan ortaya çıkıyor göğüs hassasiyeti, halsizlik, kasık ağrısı bunlar ilk belirtiler ama bulantı genelde 5. haftadan sonra oluyor die biliyorum ki benimde kızımda 7 haftalıkken başladı

Canim arkadaslarim ben bu ayin 19´inde gülen yüzü gördüm ve 20 índe calismalarim oldu.Su anda beklemedeyim merak icinde her Internet sayfasina giriyorum okumadigim sey kalmadi herhalde(((.
Rastladigim bir bilgiye göre döllenme olursa sayet yumurtlamadan sonra,bu ovulasyon testleri erken bilgi veriyormus gebelik hakkinda ve bende dayanamiyip ovusyon testlerindem yaptim ve negatif malesef
,bu benim hamile olmadigim anlaminami geliyor gerci yumurtlamadan sonra 5 inci Gün henüz ama insan herseyden nem kapiyor...bilgi verebilecek olabilirmi aranizda aceba???

yokmu baska ARKADASLARIMIZ kasim ayina hazirlik yapan?

meraba ben korunmayı 4 ay önce bıraktım bu aya hamilelik şüpesi vardı :) tamda istediğim ay kasım ayı diye sevinmiştim adetim 10 gün geçmişti sonuçum var gibi çıktı tekrar kan testi yaptırdık bu sefer negatif cıktı hala adet olmadım 1 ay geçti hastaneye gitçem tekrar. çünkü adetlerim düzenliydi neden böyle oldu bilmiyorum allahım en kısa zamanda isteyen herkeze nasip eder inşallah canım

canım meraba bende 1 buçuk yıllık evliyim korunmayı 4 ay önce bıraktım ama çocuk düşünmeden önce doktora gittim bütün kontröllerim yapıldı bi sorun varmı yokmu diye çok şükür allahıma hiç bir sorunum çıkmadı sadedce aşırı derecede iltihap varmış ilaç verdi 1 hafta sürmeden etkisini gösteredi 9 ay bekle çocuğun olmssa tekrar gel dedi bende çok istiyorum 1 yıl boyunca hiç düşünmüyodum çocuk falan ama bi anda heveslendim suan nasıl istiyorum anlatamam allahım en kısa zamanda isteyen herkeze sanada nasip edr inşallah canım.sen 1 ay falan bekle istersen kırmızıları görmeye devam edrsen doktora git bence sendede iltihap olabilir. iltihap olunca hamile kalma şansını azaltıyo çünkü

Öncelikle hosgeldin canim,ayni sey hemen hemen bu ay benim basimada geldi testte ikinci cizgiyi silik gördüm ama iki gün sonra kayboldu her nedense,bende sunu anladim stresle olmuyor canim.Her ne kadar kendimi sikmiyicam desende bilicA LTI BASKA OYUNLAR OYNUYOR VE BU DA ADET GECIKMESINE SEBEP OLUYOR BENIM BIR SEFERINDE BÖYLE TAM OLARAK ADETIM 3 HAFTA GECIKTI,herseyin basi ic huzur gerisi Allaha kalmis ben bundan sonra öyle yapicam en azindan versede Rabbimdendir vermesede ....

Son düzenleme:

hoş bulduk canım saol:) aynen soylediklerin doğru bende ilk korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalcam sanıp bian havalara giriyordum ama 2 ay falan hiç kafama takmadım umursamadım bile sanki hiç bebek istemiyomuş gibi oldum bi anda böylesi daha rahat sabretcez allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder inşallah güzel haberlerimizi bekliyorum:)

Amin Insallah hayirlisiyla canim benim gelismelerini paylasirsan sevinirim:)))

Benim bu ay kaldi, kirmizilar geldi,nasip önümüzdeki aya insallah hayirlisiyla :))))

inşallah canım ; benim daha gelmedi hamile değilim biliyorum ama neden adet olmadım onu merak ediyorum ikimizinde diğer aya güzel haberlerimiz olur inşallah:)

inşallah canım ; benim daha gelmedi hamile değilim biliyorum ama neden adet olmadım onu merak ediyorum ikimizinde diğer aya güzel haberlerimiz olur inşallah:)

Amin insallah hayirlisiyla canim benim :)))),gelismeleri yazarim ben ama öncelikle rahat olalim kafayi bosaltmaya bakalimki stresten uzaklasalim,gerisi zaten gelir Allahin izniyle :))

bat 18 ekim.bu ay da olmazsa biz de umutları kasım a bağlayacağız. kasımda bebiş başkadır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…