- Konu Sahibi Ceylin1987
-
elbette sabretmek gerekiyo Allahın hikmetinden umut kesilmez benim demek istediğim test yapınca tek çizgiyi gördüğüm zaman hissettiklerimdi canım
elbette sabretmek gerekiyo Allahın hikmetinden umut kesilmez benim demek istediğim test yapınca tek çizgiyi gördüğüm zaman hissettiklerimdi canım
yav allah razı olsun senden ya ne güzel dua ettin çok sağol canım benim :) çok mutlu oldum :)
yokmu baska ARKADASLARIMIZ kasim ayina hazirlik yapan?
Sitenize yeni üye oldum. Öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler :)
Ben 4 aylık evliyim, 23 Haziranda evlendim. 30 yaşındayım ve evlendiğim ilk günden beri bebek istiyorum. Eşimi büyük bir aşkla seviyorum ve ondan bir bebek sahibi olmak için yanıp tutuşuyorum. Şimdi belki bana kızacaksınız"ayol dur bakalım daha 4 aylık evlisin"diyenleriniz olacaktır ama gerçekten çok istiyorum. Belirli bir yaşa geldim(hatta geç bile kalmış sayılabilirim) ve kendimi gerçekten anne olmaya hazır hissediyorum. Evlendiğimiz günden beri korunmuyoruz. Ama henüz bir netice alamadık. Her ay bir umutla adet olmamayı bekliyorum, bu ay daha bir umutluydum ama bu akşam yine beklenmeyen kırmızılar göründü ve çok üzüldüm. Şimdiki hedefim kasım. Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin ama açık konuşmak gerekirse de gönlüm kızdan yana. Eşim de kız çocuklarını çok seviyor. Ben hamile kalmak için gereken klasik yöntemleri denedim, özellikle son 2 aydır. Bacakları uzatıp yarım saat yatmalar falan, o şekilde uyuyakaldığım bile olduama olmuyor, olmuyor. Çok üzülüyorum, tecrübem de yok tabii. İlk kez hamile kalacağım. Bana yardım edin ne olur, kolay hamile kalmamı sağlayacak yöntem yada birkaç pratik ipucu verenler olursa çok sevineceğim. Allah'ım isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin... Ben bebek diye yanıp tutuşuyorum, daha bu sabah izledim kimisi de üst geçide bırakıyor 1 aylık bebeği. Çok üzülüyorum, ben bu kadar yanıp tutuşurken Allah'ım ne olur bana da nasip et diye yalvarıyorum. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bugün adet olduğuma göre 31 Ekim ve 6 Kasım arası çalışmamız lazım sanırım. Cvplarınızı bekliyorum..
meraba ben korunmayı 4 ay önce bıraktım bu aya hamilelik şüpesi vardı :) tamda istediğim ay kasım ayı diye sevinmiştim adetim 10 gün geçmişti sonuçum var gibi çıktı tekrar kan testi yaptırdık bu sefer negatif cıktı hala adet olmadım 1 ay geçti hastaneye gitçem tekrar. çünkü adetlerim düzenliydi neden böyle oldu bilmiyorum allahım en kısa zamanda isteyen herkeze nasip eder inşallah canım
Öncelikle hosgeldin canim,ayni sey hemen hemen bu ay benim basimada geldi testte ikinci cizgiyi silik gördüm ama iki gün sonra kayboldu her nedense,bende sunu anladim stresle olmuyor canim.Her ne kadar kendimi sikmiyicam desende bilicA LTI BASKA OYUNLAR OYNUYOR VE BU DA ADET GECIKMESINE SEBEP OLUYOR BENIM BIR SEFERINDE BÖYLE TAM OLARAK ADETIM 3 HAFTA GECIKTI,herseyin basi ic huzur gerisi Allaha kalmis ben bundan sonra öyle yapicam en azindan versede Rabbimdendir vermesede ....[/QUOT hoş bulduk canım saol:) aynen soylediklerin doğru bende ilk korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalcam sanıp bian havalara giriyordum ama ay falan hiç kafama takmadım umursamadım bile sanki hiç bebek istemiyomuş gibi oldum bi anda böylesi daha rahat sabretcez allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder inşallah güzel haberlerimizi bekliyorum:)
Öncelikle hosgeldin canim,ayni sey hemen hemen bu ay benim basimada geldi testte ikinci cizgiyi silik gördüm ama iki gün sonra kayboldu her nedense,bende sunu anladim stresle olmuyor canim.Her ne kadar kendimi sikmiyicam desende bilicA LTI BASKA OYUNLAR OYNUYOR VE BU DA ADET GECIKMESINE SEBEP OLUYOR BENIM BIR SEFERINDE BÖYLE TAM OLARAK ADETIM 3 HAFTA GECIKTI,herseyin basi ic huzur gerisi Allaha kalmis ben bundan sonra öyle yapicam en azindan versede Rabbimdendir vermesede ....
hoş bulduk canım saol:) aynen soylediklerin doğru bende ilk korunmayı bıraktığımda hemen hamile kalcam sanıp bian havalara giriyordum ama 2 ay falan hiç kafama takmadım umursamadım bile sanki hiç bebek istemiyomuş gibi oldum bi anda böylesi daha rahat sabretcez allahım en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder inşallah güzel haberlerimizi bekliyorum:)
Amin Insallah hayirlisiyla canim benim gelismelerini paylasirsan sevinirim:)))
tamam canım seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah:)
Benim bu ay kaldi, kirmizilar geldi,nasip önümüzdeki aya insallah hayirlisiyla :))))
inşallah canım ; benim daha gelmedi hamile değilim biliyorum ama neden adet olmadım onu merak ediyorum ikimizinde diğer aya güzel haberlerimiz olur inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?