- Konu Sahibi Ceylin1987
-
Canııııımmm inşallahhh hastalanmazsın hadi bakalım bekliyoruz haberlerini :) 2 gün kaldı.
inşallahh......................:)
merhaba kızlar,benim bat 10 kasım 4 günüm kaldıbelirtim hiç yok zaten bugune kadar yaşadığım belirtilerin de psikolojik olduğunu düşünüyorum
sizde nasıl durumlar?:26:
bat 10 kasımmı? benimde 10 kasım. kaderlerimiz aynı canım.inş güzel haberlerimiz olur ikimizinde ama ben pek ümitli değilim bu aydann..içime doğmuyor hiçvede belirtide yok.sadece kasık batması o da psikolojiktir kesin.geçen ayda batıyodu çünkü
Belirtilerin var mı peki canım
kasık ağrısı inceden sızlama şeklinde, kasık batması, karın şişkinliği ve dün de bel ağrısı vardı.. ama bunlar belirti mi bilmiyorum ama hiç böyle olmazdım benim adetlerim hep ağrısız sızısız geçerdi ne öncesinde ne de sonrasında birşey olmazdı o yüzden şüphelendim zaten ama testlerde de negatif çıkıyor tam emin olamıyorum yani bakalım hayırlısı inşallah..
Test yaptın mı peki?anlamadım testlerde negatif çıkıyor demişsin de canım,zaten adet ile hamilelik belirtisi aynıymış,göğüslerde şişlik ve ağrı oluyormuş bi de.
idrar testlerinde negatif çıktı.. ama bende adet belirtisi olmazdı hiç oyüzden şüphelendim yani.. normalde yaşamadığım şeyler oyüzden.. beklicem mecburen..
Bazı gebeliklerde testte çıkmıyormuş inşallah öyledir :)
inşallah canım ama daha ilk denememiz zaten değilse de önümüzdeki maçlara bakacağız :)
hım hai hayırlısı canım inşallah,bizim de 2. ayımız oldu bekliyoruz.Rabbim hayırlısını versin inşaallah
senin bat ne zaman peki?
7 kasım adet günüm yani bekliyorum işte inş adet olmam hamileyimdir diye:)) değilsem de buraya gelirim artık çalışmalara devam :))
benim daha var canım yaa22 kasım inşallah.ama insan zamanla umudunu kaybediyo
Rabbim gönlüne göre versin insallah hamilesindir hayirlisiylada bize deneyimlerini yazarsin önden giderek :)))
merhaba arkadaşlar. ben 21 eylülde kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bebeğimi aldılar. hayırlısı böyleymiş.
29 ekimde adet oldum ve adetin 7.günü soğan suyuna başladım hemen. kürtajı vakumla olduğum için beklemek istemiyorum.
cok istiyorum bir yawrumun olmasını. cevremdeki bütün arkadaşlarım hamile.ve sürekli bir aradayız onların bebek muhabbeti beni cok üzüyor ama belli etmiyorum.
ve bu ay itibariyle çalışmalar başlamıştır.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Eger sabretmek gerekiyorsa etmemiz lazim neyin ne zaman olacagini ve bunun icindeki hikmeti biz bilemeyiz.Sadece azicik sabredelim kizlar insallah hersey gönlümüzce olur
İnşallah en kısa zamanda müjdeli haber vereceksin canım arkadaşım bizlere, ben çok umutluyum. Dualarım seninle ve bütün anne olmak isteyenlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?