Kasim ayinda hamile kalmak isteyenler......

merhaba kızlar,benim bat 10 kasım 4 günüm kaldı belirtim hiç yok zaten bugune kadar yaşadığım belirtilerin de psikolojik olduğunu düşünüyorum
sizde nasıl durumlar?:26:

merhaba kızlar,benim bat 10 kasım 4 günüm kaldı belirtim hiç yok zaten bugune kadar yaşadığım belirtilerin de psikolojik olduğunu düşünüyorum
sizde nasıl durumlar?:26:

bat 10 kasımmı? benimde 10 kasım. kaderlerimiz aynı canım.inş güzel haberlerimiz olur ikimizinde ama ben pek ümitli değilim bu aydann..içime doğmuyor hiç vede belirtide yok.sadece kasık batması o da psikolojiktir kesin.geçen ayda batıyodu çünkü

canım böyle düşünme belki hamişsindir fakat psikolojik sanıyorsundur?

merhaba arkadaşlar. ben 21 eylülde kürtaj oldum kalp atışı durduğu için bebeğimi aldılar. hayırlısı böyleymiş.
29 ekimde adet oldum ve adetin 7.günü soğan suyuna başladım hemen. kürtajı vakumla olduğum için beklemek istemiyorum.
cok istiyorum bir yawrumun olmasını. cevremdeki bütün arkadaşlarım hamile.ve sürekli bir aradayız onların bebek muhabbeti beni cok üzüyor ama belli etmiyorum.
ve bu ay itibariyle çalışmalar başlamıştır.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Belirtilerin var mı peki canım

kasık ağrısı inceden sızlama şeklinde, kasık batması, karın şişkinliği ve dün de bel ağrısı vardı.. ama bunlar belirti mi bilmiyorum ama hiç böyle olmazdım benim adetlerim hep ağrısız sızısız geçerdi ne öncesinde ne de sonrasında birşey olmazdı o yüzden şüphelendim zaten ama testlerde de negatif çıkıyor tam emin olamıyorum yani bakalım hayırlısı inşallah..

Test yaptın mı peki?anlamadım testlerde negatif çıkıyor demişsin de canım,zaten adet ile hamilelik belirtisi aynıymış,göğüslerde şişlik ve ağrı oluyormuş bi de.

Test yaptın mı peki?anlamadım testlerde negatif çıkıyor demişsin de canım,zaten adet ile hamilelik belirtisi aynıymış,göğüslerde şişlik ve ağrı oluyormuş bi de.

idrar testlerinde negatif çıktı.. ama bende adet belirtisi olmazdı hiç oyüzden şüphelendim yani.. normalde yaşamadığım şeyler oyüzden.. beklicem mecburen..

İnşallah en kısa zamanda müjdeli haber vereceksin canım arkadaşım bizlere, ben çok umutluyum. Dualarım seninle ve bütün anne olmak isteyenlerle.

Eger sabretmek gerekiyorsa etmemiz lazim neyin ne zaman olacagini ve bunun icindeki hikmeti biz bilemeyiz.Sadece azicik sabredelim kizlar insallah hersey gönlümüzce olur

elbette sabretmek gerekiyo Allahın hikmetinden umut kesilmez benim demek istediğim test yapınca tek çizgiyi gördüğüm zaman hissettiklerimdi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…