kasım hamileleri gelin burda buluşalım

yapmaya ikizmi kız yoksa neyse hayırlısı canım bende dün dayanamadım bizim yakınımızda bir tıp merkezi var oraya gittim. benim kendi doktorum bayramdan sonra çağırmışdı.ultrason yaptırdım. tek bebek dedi doktor kalbide gümp gümp atıyordu anlıycağın bayrama mutlu ve huzurlu giriyorum.iğneleride benim kendi doktorum bıraktırdı.benim 4. haftamda 4 gün lekelenme olmuşdu. onun için başlamışdık.1 hafta hergün vuruldum. sonraki hafta 2 gün arayla vuruldum.o dört günün dışında lekeleme olmadığı için artık doktor bıraka bilirsin dedi bende bıraktım şuanda hiç bir problem yok.

çok sevindim senin adına , darısı biz bekleyenlerin başına inşallah ..
ya aslında ikiz mi , sonradan gelişmeye mi yoksa kendini yok etmeye mi çalışıyor bilinmiyor .. hani çoğul başlayıp teke de düşmüş olabilirmiş , çünkü 11. gün değerim bayaa yüksekti (207.5 ) , dilek hn. öyle demişti bir de ..
benim 11. gün lekelenmem oldu ,o da akşam geçti , bir daha yaşamadım Allaha şükür ama keseyi görene kadar günde 2 kere iğne oldum fitillerimin yanında ..şimdiyse günd 1e düştü 1 haftadır ,bakalım 12sinde neler olacak : )))

BENİMDE 12 GÜN DEĞERİM 243 DÜ 15 gün 644 dü 18 gün 1700 olmuşdu neyse hayırlısı canım bende fitile devam ediyorum aspirine sende duyarsın kalbini canım çok güzel bir duygu

1. yağmursel 7 hafta 4 günlük hamile tek gebelik kalp atışını duydu
  2. sevtapduzyol 6 hafta 6 günlük hamile
  3. demet 6 hafta 7 günlük hamile
  4. 82bursa 6 hafta 4 günlük hamile
  5. stardust 5 hafta 7 günlük hamile
  6. muray 4 hafta 7 günlük hamile
    :teytey:

maşallah hamilelerimize , inşallah haftalarımızın 2 haneli rakamlarını da görür ve sağlıcakla kucağımıza alırız miniklerimizi hihoyyyt

BENİMDE 12 GÜN DEĞERİM 243 DÜ 15 gün 644 dü 18 gün 1700 olmuşdu neyse hayırlısı canım bende fitile devam ediyorum aspirine sende duyarsın kalbini canım çok güzel bir duygu

inşallah canım ya ..benim 11. gün kanama olunca aspirini kestiler ama üzerinden 15 gün geçti neredeyse , bugün yarın başlamam lazım aslında , bir dr.uma sorayım en iyisi a.s

hepimizin bayramı kutlu olsun , minik bayram şekerlerimiz uzun ömürlü olsun ve seneye bayramda kucağımızda olsun ...

1. yağmursel 8 haftalık hamile
  2. sevtapduzyol 7 hafta 1 günlük hamile
  3. demet 7 hafta 2 günlük hamile
  4. 82 bursa 6 hafta 7 günlük hamile
  5. stardust 6 hafta 2 günlük hamile
  6. muray 5 hafta 2 günlük hamile
    :teytey:

kızlar herşey yolundamı nasıl gidiyor yenilik varmı neler yapıyorsunuz

benim dün çok küçük bir kırmzı lekelenmem oldu , dr.la konuştuk progynex ampülü sadece o gün için 2 kere vurdurmamı söyledi ve kesin yatak istirahati verdi , oturmak yok yatacakmışım . ama biz ne olur ne olmaz deyip bugün de 2 kere vurulucaz : )))

kız yoksa çokmu gezdin. dikkat et kendine ilişki yasak dimi bende yasak vurul o iğneyi bişey olmaz bende sorun yok diye doktor kesti

kız yoksa çokmu gezdin. dikkat et kendine ilişki yasak dimi bende yasak vurul o iğneyi bişey olmaz bende sorun yok diye doktor kesti

ya sorma aslında biraz galiba .. eşim ameliyat oldu , sonrasında bissüürü işleri oldu mecburen onu yalnız bırakmayayım amelitalı diye takıldım peşi sıra gittim , sonra 1-2 gün gün de 1 saati bulmuştur ayakta kaldığım-gezdiğim ..

slm arkadaslar bende gecen ay tup bebek yaptim sonunda ucuncude tuttu.keseleri gormek icin randevum daha uc hafta var ama dun karnim cok agriyodu.doktora gittiim alttan vajinal ultrasyon yapti keseyi gorduk ama vajinal ultasyon iyidegilmis dusuge neden olabiliyormus sizinki nasildi arkadaslar cok korkuyorum bisey olrmu

benimde vajinel ultrason yapıldı bişey olmadı bende 2 kere yaptırdım vajinal ultrason hem keseyi görmek için hemde kalp atışını duymak için dikkatli yapılırsa bişey olmaz ben şuan 8 haftam bitti 9 haftamdan gün aldım pazartesi doktora gidicem bu sefer karından ultrason yapıcak

aa dikkat et kendine ama öyle olmaz boşver eşin başına çaresine bakar bebeğimizi iyi koru emekleri boşa çıkarma kendine dikkat et

canım ilk 3 ay mecburen transvajinal usg yapılıyor ve hiç bir dr bunu yanlış bulmuyor , öyle olsa niye yapsınlar .. ben de kulaktan dolma öyle bir şeyler duyuştum ama danıştığım dr.lar yok böyle bir şey dedi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…