- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #17.661
bir yıl boyunca neyle korundunuz canım.eger hap kullandıysan ister istemez hormonları etkiliyor.belki ondan olusmustur o sinir bozucu kist.ama dediğim gibi daha cok erken.ben hapla korunup tam bir yıl bekleyen insanları biliyorum.sonunda hepsi bebişlerine kavustu.bizde kavusucaz biliyorom.şimdilik beklemedeyiz
kızlar şu an işyerindeyim mesai bitti evde internet var ama ben iki gündür grip olduğum için eve gidip direk yatıyorum internete giripte burada olursanız görüşürüz yoksa yarın tekrar haberleşiriz :)
z. nihalcıgım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım yanı doğal yolla korunduk geç cvp verıyorum bı mutfaga bı bura kosturuyorum kusurabakma cnm
kızlar nasılsınız bu aralar cok sıkılmaya basladım yıne kafama takıyorum sanırım of off
iyiyim uklacıgım sen nasılsın yrn adet olcam daha hç belirtı yok hiç sasmaz günüm bakalım uykum kactı oyüzden:)
cnm ben hep 30 günde bır oluyorum hiç şaşmadı bugüne kadr cuma olmazsam kesın cumartesı gelır dıye düşünüyorum ben hamile olmadıgıma emınım olsam belırtısı olurdu geçen cuma basagrısı ıcın doktora gittigimde kan testı yaptırmıstık ama cıkmadı yalnızca e2 yüksek cıktıgı için doktor yumurta yenı catlamıs geç döllenme olabılır demıstı oda bı mucize bana vurmaz yani:)adetım gecıkırse kıstten gecıkır belkı bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?