slm şenaycım tedavin hayırlı olsun inş. güzel sonuçlar alırız hep birlikte benimde iğnelrimin 3. günü sabah kontrole gidicem kısmetse.
frt ve senay79 hayırlı olsun tedavileriniz inşallah arkadaşlar, içinizi rahat tutmaya çalışın mümkün oldugunca, çıktık bir yolculuğa hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar bende geldim aranıza.. benimde bugün iğnelerin 3.günü yarın kontrolüm var..
RABBİM sağlıklı-hayırlı bebişlerimize kavuştursun tez zamanda inşş
hoşbulduk canım evet seninde 3.gününmüş.. hayırlısı olsun hepimizin hakkında..slm canım h.g bizim tedavi sürecimiz bir gidecek rabbim hayırlısıyla sevindirsin hepimizi inş.
arkadaşlar çok acil soru?
lucrine başlıyorum bu gün doğum kontrol hapını bırakcak mıyım?
benim de bu gün 15. gün bu gün başlıycam doktora paztesi sorabilirim o zamana kadar içiyim bari..mantıklı olan içmek ama..yine de bi soruyum dedim..lucrin kutusunu ilk defa bu gün açtım ve çok şaşırdım içinde sdece bir küçük ilaç tüpü 5 mg.lık,14 enjektör alkol mendilleri falan çıktı..doktor bi hafta kullan kontrole gel bu arada adet olacaksın şaşırma demişti..aklıma yine bi şey takıldı..enjektöre 1ml mi 0,5 ml mi çekecektim hatırlamıyorum.sanki 1 demişti ama sizinki ne kadardı..benim uzun protokol sizce ne kadar yapmam lazım..
Ben 10 başladım, gonalf e başladıgım günde lucrini yarıya düşürdü 5 vurmaya devam etmiştim. Zaten dogum kontrol hapı 21 tane bitene kadar ara vermeden içiyorsun. Kolay gelsin canım şutarafagitti
arkdaşlr bende ön görüşme için cuma günü gittim adetin 3.günü gel dediler tedaviye başlamak için pazartesi kısmet olursa gidicem ilaçlara başlayacaklar neler yapacaklar bir bilgi verirmisiniz
teşekkürler ilk iğnemi vurdum çok korkmuştum elim titredi ama çok da zor değilmiş umarım yanlış bi şey yapmamışımdır çok teşekkürler yardımların içinyerimseniben
Bizden ilk 500Tl aldılar, sonrasındada heryıl o tarihte 150 Tl alacaklarmış canım, işlem yapılacagı esnadada şimdilik 1250 istediler. Hayırlı bakalım inşallah bu yumişlerimiz tutarda dondurma yumişlere gerek kalmaz yerimseniben
CANIMCIM BİZDENDE DONDURULMA İŞLEMİ İÇİN SADECE 500 YTL ALDILAR ODA 5 YILLIKMIŞ HER YIL İÇİN 100 YTL İMİŞ YANİ İNŞALLAH TUTARDA BİZLERDE BUNLARA GEREK DUYMAYIZ TATLIM zemuszemus:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?