Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

slm şenaycım tedavin hayırlı olsun inş. güzel sonuçlar alırız hep birlikte benimde iğnelrimin 3. günü sabah kontrole gidicem kısmetse.

frt teşekkürler canım....benim kontrolüm p.tesi...3. tedavim bu.. 3 düşüğüm var
hepimiz için iyi olur inş...sizde sorun neydi acaba??kaçıncı tedavin

slm şenaycım tedavin hayırlı olsun inş. güzel sonuçlar alırız hep birlikte benimde iğnelrimin 3. günü sabah kontrole gidicem kısmetse.

frt ve senay79 hayırlı olsun tedavileriniz inşallah arkadaşlar, içinizi rahat tutmaya çalışın mümkün oldugunca, çıktık bir yolculuğa hayırlısı bakalım

arkadaşlar benim ilk denemem benimde yumurtalıklarımda sorun var oluşuyo fakat gelişmiyo 2 başarısız aşılama geçirdim şimdi sgk dan tüp bebek yaptırıyoruz kısmetse olur inş. hiç stres yok heyecan yok içim rahat sanki olucak rabbim hepimizi sevindirsin inş.

frt ve senay79 hayırlı olsun tedavileriniz inşallah arkadaşlar, içinizi rahat tutmaya çalışın mümkün oldugunca, çıktık bir yolculuğa hayırlısı bakalım

bu arada windy teşekkür ederim canım hayırlı olur inş. hepimiz için.

slm arkadaşlar bende geldim aranıza.. benimde bugün iğnelerin 3.günü yarın kontrolüm var..
RABBıM sağlıklı-hayırlı bebişlerimize kavuştursun tez zamanda inşş

slm arkadaşlar bende geldim aranıza.. benimde bugün iğnelerin 3.günü yarın kontrolüm var..
RABBİM sağlıklı-hayırlı bebişlerimize kavuştursun tez zamanda inşş

slm canım h.g bizim tedavi sürecimiz bir gidecek rabbim hayırlısıyla sevindirsin hepimizi inş.

sel76 slm canım h.g dün gece msj göndermişsin ama yeni aldım msjı kusura bakma yardımcı olamadım.

arkadaşlar çok acil soru?
lucrine başlıyorum bu gün doğum kontrol hapını bırakcak mıyım?

arkadaşlar çok acil soru?
lucrine başlıyorum bu gün doğum kontrol hapını bırakcak mıyım?

Ben dogum kontrol hapının 15. günü lucrine başlamıştım, regl olana kadar ikisinide birlikte kullandım. Seninde öyledir muhtemelen ama sen genede doktoruna sorsan daha iyi olabilir. a.s

benim de bu gün 15. gün bu gün başlıycam doktora paztesi sorabilirim o zamana kadar içiyim bari..mantıklı olan içmek ama..yine de bi soruyum dedim..lucrin kutusunu ilk defa bu gün açtım ve çok şaşırdım içinde sdece bir küçük ilaç tüpü 5 mg.lık,14 enjektör alkol mendilleri falan çıktı..doktor bi hafta kullan kontrole gel bu arada adet olacaksın şaşırma demişti..aklıma yine bi şey takıldı..enjektöre 1ml mi 0,5 ml mi çekecektim hatırlamıyorum.sanki 1 demişti ama sizinki ne kadardı..benim uzun protokol sizce ne kadar yapmam lazım..

Ben 10 başladım, gonalf e başladıgım günde lucrini yarıya düşürdü 5 vurmaya devam etmiştim. Zaten dogum kontrol hapı 21 tane bitene kadar ara vermeden içiyorsun. Kolay gelsin canım şutarafagitti

arkdaşlr bende ön görüşme için cuma günü gittim adetin 3.günü gel dediler tedaviye başlamak için pazartesi kısmet olursa gidicem ilaçlara başlayacaklar neler yapacaklar bir bilgi verirmisiniz

Ben 10 başladım, gonalf e başladıgım günde lucrini yarıya düşürdü 5 vurmaya devam etmiştim. Zaten dogum kontrol hapı 21 tane bitene kadar ara vermeden içiyorsun. Kolay gelsin canım şutarafagitti

teşekkürler ilk iğnemi vurdum çok korkmuştum elim titredi ama çok da zor değilmiş umarım yanlış bi şey yapmamışımdır çok teşekkürler yardımların içinyerimseniben

arkdaşlr bende ön görüşme için cuma günü gittim adetin 3.günü gel dediler tedaviye başlamak için pazartesi kısmet olursa gidicem ilaçlara başlayacaklar neler yapacaklar bir bilgi verirmisiniz

adetin 3. günü doğum kontrol hapına başlıyosun uygulanan protokole göre doktorun söylediği kadar d.kontrol hapı içiyosun sonra söylendiğinde lucrine başlıyosun sonra gonal 'e..bu arada kontrollar oluyo yumurtalar istenildiği gibi olursa toplanıyo bu arada eşlerden sperm alınıyo ve bebişler oluşunca transfer ediliyo..benim bildiğim bu kadar..başından geçmiş biri anlatırsa daha açıklayıcı olur sanırım..kolay gelsin sana..

teşekkürler ilk iğnemi vurdum çok korkmuştum elim titredi ama çok da zor değilmiş umarım yanlış bi şey yapmamışımdır çok teşekkürler yardımların içinyerimseniben

Rica ederim esraberat, tadavin hayırlı ugurlu gelirde kavuşursun bebişine inş. :)

Aşamalarda doğum kontrol hapına başlıyorsun 15. günü lucrine başlıyorsun.

21 günlük dogum kontrol hapı bitiyor buarada lucrine devam adet oluncaya kadar.

Adet olunca gonalf e başlıyorsunuz, başladıgınız gün lucrin dozunu yarıya düşüyorlar.

Yumurtalarınız istenen büyüklüge gelince gonalf ve lucrin bırakılıp çatlatma ignesi olan ovitrelle vuruluyor 36 saat sonrasındada yumurtalarınızı toplamak için çagırıyorlar

Genel anesteziyle topladıkları için bişey hatırlamıyorsunuz sonrasındada adet agrısı gibi az bi agrınız oluyor.

Yumurtaların gelişme durumuna göre 3. gün idrara sıkışık olarak gidiyorsunuz 5 dk lık bir işlemle transferinizi yapıyorlar. Hiç agrı sızı olmuyor bunda zaten bence anesteziyede hiç gerek yok.

Sonrasındada benim oldugum aşamaya geliyorsunuz kaydirigubbakcemile3 12 gün sonrasında test yaptırarak hamile oldugunuzu öğreniyorsunuz :CüvCüv: arkadaşlar hepsi bukadar işte , Allah analı babalı büyütsün :roflol:

CANIMCIM BİZDENDE DONDURULMA İŞLEMİ İÇİN SADECE 500 YTL ALDILAR ODA 5 YILLIKMIŞ HER YIL İÇİN 100 YTL İMİŞ YANİ İNŞALLAH TUTARDA BİZLERDE BUNLARA GEREK DUYMAYIZ TATLIM zemuszemus:1hug:

CANIMCIM BİZDENDE DONDURULMA İŞLEMİ İÇİN SADECE 500 YTL ALDILAR ODA 5 YILLIKMIŞ HER YIL İÇİN 100 YTL İMİŞ YANİ İNŞALLAH TUTARDA BİZLERDE BUNLARA GEREK DUYMAYIZ TATLIM zemuszemus:1hug:

İnşallah rengincim, heyecanlı bir şekilde bekliyoruz inanki, herhanbi bir belirti varmı sende ? Bende kasıklarıma ara ara kramp giriyor acaba kullandıgımız jelin etkisimiki bide elim ayagım üşüyor, halsizlikde var üstümde.. Hayırlısı bakalım canımm
Testi bende mümkün oldugunca erken yaptırmaya çalışırım 13 kasımda, haberleşiriz zaten kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…