bu akşam bizde kuran var hepimiz ve isteyen herkez evlat sahibi olur inşallah dua edecez rabbim dualarımı kabul eder inşallah
bende bugün iğneme başladım lukrin 3 denemem.hepimize nasip olur inşaallah.bayrama sevinçle gireriz..................
hayırlısıyla ben de başlıyorum cumartesi lucrine..ama öncesinde domuz gribi aşısı olsam mı? olmayı düşünen var mı?
selam kızlar bende yarın başlayacağım inşallah iğnelre umarım herkes dileğine kavuşurr.ilk denemem garip duygular içerisindeyimm.allah hepimizin yardımcısı olsunnn.frt seninle hemen hemen aynı gidecek sürecimiz umarım olumlu sonuçları birlikte alırızzzz
bende bugün iğneme başladım lukrin 3 denemem.hepimize nasip olur inşaallah.bayrama sevinçle gireriz..................
selam kızlar naber bende bel ve kasık ağrılarım var pisikolojikmi acaba bilmiyorum bende dün doktorumu aradım iğnelerimi bir arayla vurulucakmışım bana vajina yolu ile yapılıcak jel verdi onuda zor buldum bugün başladım yarında iğne olucam sizler nasılsınız nasıl gidiyor transfer sonrası bu arada ilaçda içiyorum tabi bu kullandığım jelde eğerki tutunan yumoşum varsa tutunması içinmiş kızlar sizi unutmuş değilim sadece yatılı misafirim var ondan fazla giremiyorum hayırlısını diliyorum allahtan hepiminizi öpüyorum 13 KASIM önemli gün yazıcam gün beklemek çok çok zora.s.:1hug puyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bilmiyorum canım ya tutdumu acayip bir heyecan var eğerki tutmassa dondurulmuşlardan devam ederim ne yapim bu arada seninkide hayırlısı olsun canım inşallah hepimizinki tutarda burda sevincimizi paylaşırız ya merak etdim bu dondurulmuş yumoşların fiyatı ne kadar tutuyor acaba aynı paramı yada aşılama fiyatı gibimi öderiz acaba merak da ediyorum bilen varmı öpta.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?