Kasmda tpbebek tedavisine balcak arkadalar burada bulualm m?

merhaba idil bende 5 gün gec adet gördüm hatta ümitlendim ama yinede geldi ve yarın bakıcaz bakalım tedavi için başlayacağız hayırlısı olsun hepimizin
inşallah hamiş kalırız rabbim inşallah hayırlı evlatlarımız olur

bu akşam bizde kuran var hepimiz ve isteyen herkez evlat sahibi olur inşallah dua edecez rabbim dualarımı kabul eder inşallah

hayırlısıyla ben de başlıyorum cumartesi lucrine..ama öncesinde domuz gribi aşısı olsam mı? olmayı düşünen var mı?

bende bugün iğneme başladım lukrin 3 denemem.hepimize nasip olur inşaallah.bayrama sevinçle gireriz..................

hayırlısıyla ben de başlıyorum cumartesi lucrine..ama öncesinde domuz gribi aşısı olsam mı? olmayı düşünen var mı?

hadi hayırlısı arkadaşlar allah hepimize yardım etsin ben de reglimi bekliyorum artık. inşallah hamişlik haberlerinizi de alırız.

emney slm canım benimde ilk denemem ve bende senin gibi tuhaf duygular içindeyim ne hissettiğimi bile bilmiyorum neyse bu aşamaları hep birlikte hayırlı ve güzel haberlerle atlatıcaz rabbimin izniyle.

Merhaba arkadaşlar 13 Kasım test günüm, inşallah hayırlı haberlerle dönerim, nasip artık, elimizden gelen herşeyi yapmaya çalıştık, dinleniyorum şimdide.. Tedaviye başlayacak olan arkadaşlarada Allahım kolaylık versin herşey kolay rahat bir şekilde atlatılıyor çok şükür içiniz rahat olsun.. Yumurta toplanmasında narkoz veriliyor hiçbirşey hatırlamıyorsunuz bile, sonrasında regl deki gibi hafif sancı hissediyorsunuz okadar.. o süreçdede mümkün oldugunca sıcak tutun kendinizi.. Transfer işleminde ise sıkışarak gidiliyor, ve 5 dakika sürüyor neredeyse, tıpkı muayenedeki gibi bir işlem hiç agrı sızı yok. rahat olmaya çalışmak hormonları etkilememk en güzeli, gerçekten kolay bir işlem oluyor sonrasındada en zoru beklemek dedikleri yerdeyim öyle sayılırmış gerçekten, vakit geçirmeye çalışıyorum bende, durmadan iş çıkarıyorum kendime eglence anlamında tabi ev işi degil :) Dua ediyorum bende kendim ve herkes için, göbüşümü okşuyorum ve şöyle diyorum "Rabbim vücudumu şenlendir" :) Tedavi esnasında teyzenin biri ögretmişti sagolsun, hem moral hemde neşe veriyor bana tavsiye ederim :)

6 Kasım...Yumurtalarım toplanıcak...Sanırım pazar yada pazartesi transferim olucak...Umarım iyi haberlerle dönerim:1closedeyes:

yumuşları toplanacak ve tedaviye başlıyanlar cümleten hayırlı olsun inşallah
ben hala beklemedeyim normalde regli olmam lazımdı ama olmadım gerci daha erkende sayılır dün yada bugün olamam gerekiyordu bakalım bekliyorum işe 1-2 gün sarkması nasıl olsa normal ikinci defe regli olmayı böle dört gözle bekliyorum

merhaba arkadaşlar , Bekleyen herkeze Allah hayırlı sonuçlar verir.Bende bugün dr a gittik gonal f le tedaviye başlıyorum ama ilaçlarım eksik kalmış 900 ünite daha ilaca ihtiyacım olacak .Acaba tedavisinden artan ilacı olan varsa bana haber verebilir mi .

selam kızlar naber bende bel ve kasık ağrılarım var pisikolojikmi acaba bilmiyorum bende dün doktorumu aradım iğnelerimi bir arayla vurulucakmışım bana vajina yolu ile yapılıcak jel verdi onuda zor buldum bugün başladım yarında iğne olucam sizler nasılsınız nasıl gidiyor transfer sonrası bu arada ilaçda içiyorum tabi bu kullandığım jelde eğerki tutunan yumoşum varsa tutunması içinmiş kızlar sizi unutmuş değilim sadece yatılı misafirim var ondan fazla giremiyorum hayırlısını diliyorum allahtan hepiminizi öpüyorum 13 KASIM önemli gün yazıcam gün beklemek çok çok zora.s.:1hugpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım inşallah bebişin tutunmuştur. 13 kasıma da az kaldı ben bile heyecanlandım ya. delikafadulden benim transferim bayrama denk gelecek diye geciktirici kullanıcam. artık aralıkta tüp bebek yaptıranların ilklerinden biri olurum. sırnaşık şey ama ağustos annesi olmayı kaçırmıyorum arkadaşlar. umarım hepimiz burdan o topiğe atlarızz

bilmiyorum canım ya tutdumu acayip bir heyecan var eğerki tutmassa dondurulmuşlardan devam ederim ne yapim bu arada seninkide hayırlısı olsun canım inşallah hepimizinki tutarda burda sevincimizi paylaşırız ya merak etdim bu dondurulmuş yumoşların fiyatı ne kadar tutuyor acaba aynı paramı yada aşılama fiyatı gibimi öderiz acaba merak da ediyorum bilen varmı öpta.s.a.s.a.s.

Bizden ilk 500Tl aldılar, sonrasındada heryıl o tarihte 150 Tl alacaklarmış canım, işlem yapılacagı esnadada şimdilik 1250 istediler. Hayırlı bakalım inşallah bu yumişlerimiz tutarda dondurma yumişlere gerek kalmaz yerimseniben

arkadaşlar bende başladım tedaviye..bugün ikinci iğnemi yaptım...hepimiz için hayırlısı olsun..tedavi süreci iyi geçsin ve güzel haberlerle dönelim inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…