Merhaba canım.
Hayırlı olsun günlüğün :)
Bende şimdi öğle yemeğimi yedim ve uyku bastı. :)
Ama benim ki gerçekten uykusuzluktan. Biraz dinlenmezsem olmaz. Çünkü ders çalışamıyorum böyle.
Neysem..
Kaç kilosun ve yaşın?
Bir de şu telkin ne işe yaramakta?
İzledim çok uzun sıkıldım.
Kilon çok değilmiş benim gibi
Şimdi bir kare çikolata yedim sadece bir :)
Bu bile gelişme aslında bir oturuşta koca paketi yemeden rahat etmeyen insandım.
Merhaba,günlüğün hayırlı olsun
ben de yaklaşık birkaç gündür yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum,öyle diyet gibi değil.sadece evde oturdukça fazla yediğimi ve kilo aldığımı farkettim.bu yüzden düzenli 3 öğün ve ara öğün yapıyorum.kilo verebilir miyim bilmiyorum ama en azından almam ve bu kiloda kalırım.bir de gün aşırı spor yapmaya çalışıyorum yaklaşık 20-30 dk bisiklet çeviriyorum ve antranörüm olan eşimin yap dediği bacak kol hareketleri 1.5 kiloluk ağırlıklar ile
bayıldım videoya katzi okurken sanki bütün yazdıkları gözümün önüne geldi
teşekkürler paylaşım için mutlaka deniyeceğim bunu
saol canım benim. bence işe yarar. ben de spor olarak genelde 40 dk evde bisiklet-20 dakka da bi bölge çalıştırıyorum canım. zaten günde 1 saatten fazla spor zararlıymış. kortizol hormonu salgılıyormuş beden. ve bunu da depresyon olarak algılıyormuş. bu yüzden yağ yakımı duruyormuş ve yaptığımız şey sadece kendimizi yormaktan başka bir şey değilmiş. spor salonu üyeliğim devam ediyor 160tl verdim aylık. ben en çok ona acıyorum. ama gitmiyorum çünkü gidince cinnet geçirecek gibi oluyorum. hem çok uzun ve sıkıcı programlar yazıyorlar... hem de oranın gürültüsü beni öldürecek. ayrıca gittim mi giyin çıkar duş al derken orda taam 4-5 saatim geçiyor.
gel de delirme.
zaten önümüz kış. git gel yağmur çamur.. evde yapıyorum ben de işte.
ben en fazla 30dk çevirebildim,bu akşam 10dkcık yapabildim günüm günüme uymuyor,sen maşallah iyi yapıyorsun zaten 30dkdan sonra yağlar yanıyormuş doğru mu bilmiyorumspor salonu çok pahalıymış,ben daha önce hiç gitmedim ama eşim gidiyordu.o kendisi çalışıyordu bu işlerden anladığı için yardım almıyordu.dediğin gibi kış günü zor olur üşütürsün,havalar ısınınca gidebilirsin belki daha rahat olur.
yani ne desem boş sevgili mercimekli köftelerim... artık utanıyorum vallahi siteye girmeye..
tam 1 yıldır kilo verme-diyet yapma çabaları içinde cebelleşiyorum. ama harbi cebelleşiyorum yani öyle böyle değil. yeni bi diyet öğren-başla-bitir-çıldır-krizlere gir-diyeti boz- ptesi yine başlarım bu son pizza de vs vs vs...
ama yok... olmuyor yani. son zamanlarda okuduğum kitaplar sayesinde iradesizim diyemiyorum kendime. en son şu dukan diyeti zımbırtısına daldım. yahu yok böyle bir şey! 5gün atak yaptım iyi hoş... ama 6.gün delirmiş gibi yiyeceklere saldırdım. ama delirmiş gibiydim görmeliydiniz... ben meyvesiz yaşayamam ki. türk kızıyım ben. benim ülkem sebze meyve bakımından zengin! kendimi manavın önünden geçerken sınırlayamam! pazara gitmeyi sebzeleri meyveleri görmeyi dolaba yerleştirmeyi seviyorum ben yahu!
ayrıca çektiğim kabızlık da cabası... yemin ediyorum yok böyle bişey yahu. o nasıl kabızlıktır anlatamam. içim kurumuş yeminle. çok zordu hanımlar çoookzaten 3 kilo verdim hemen arkasından 5 kilo aldım deli gibi yediğim için. doğru olan bu değil kesinlikle...
daha önce başka bir sitede günlük yazıyordum. o günlükte egzersizlerim, beslenme düzenim, okuduğum kitaplardan alıntılar ve diğer üyelere sorularım, günlük hayatta karşılaştığımız ufak tefek mutluluklar filan da vardı :) lakin kilitlendi. döndüm dolaştım geldim buraya :)
bu günlüğün açılışı ''bugün diyete başlıyorum'' düşüncesiyle ortaya çıkmadı. yani öyle kısa süreli bir günlük olmayacak. zaten bir süredir sağlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum. neden bunları diğer kadınlarla paylaşmayayım ki diye düşünmemin sonucu ortaya çıktı yani. sizden tek isteğim beni yalnız bırakmamanız ve destek olmanız.
zaten çok seveceksiniz bu günlüğü. çok güzel ve eğlenceli bir şekilde süsleyeceğim çünkü :) egzersizlerle-beslenmeyle- hafif yemeklerle vs :)
şimdilik bu kadar. öpüyorum sizleri.
ben de daha önce 6 sene fitness yapmıştım da.. aldım işte kilo depresyondan ilaçlardan, duygusal açlıktan filan...
12.dk dan sonra yanmaya başlıyor yağlar fıstığım. hatta şey yap... pedalları 90 saniye normal çevir arkasından 30 saniye sanki birinden kaçarmış gibi hızlı hızlı çevir. bu tek düze kardio yapmaktan çok daha iyi sonuçlar veriyor. interval kardio deniyor buna. bunu 21 dakika yapman yeterli. sonrasında da mekik çekersin, geriye tepik atarsın filanbildiğimiz klasik hareketleri yaparsın yani
tamam canım önerini dinlicem
Bu arada şarkı çok güzelmiş bayıldım
çok erken kalkmışsın yahuben de bugün normalden 20dk erken kalktım,eşimi geçirdikten sonra 1 saat daha uyudum çok hainim peyniri çok az yiyorsun ya niye öyle? ben de severim ama öyle unutuyorum yemiyorum bazen.bugün ben de yumurta yedim,her gün yemiyorum sevmediğim için.börek vardı bir parça ondan yedim,küçük bir dilime de reçel sürdüm.tabi zeytin,domates,arada zeytin yağına bandım filan.çok mu yiyorum sence katzi :44::44:
umarım bir gün ilacı tamamen bırakırsın,bir şeye bağımlı olmak kötü bir his olsa gerek canım.
İlişkine gelince; kalbinin sesini dinle derler ya öyle yap.zaten güzellik,yakışıklılık geçici şeyler gerçekten kendini onun yanında mutlu,huzurlu hissetmen daha önemli.
eğitim durumu şu an problem olmasa da ilerde belki sorun yaratabilir en önemlisi de uzun süre işte olması,bu çok kötü :44: inan ben sabah gidip akşam üstü gelen eşimi bile o kdr çok özlüyorum ki 2 hafta veya 6 ay gitse ne yaparım bilmiyorum.ama işte çok sevince belki katlanılır bilemiyorum.2 hafta memleketime gittim nasıl gözüm arkada kaldı,nasıl özledim iple çektim onu tekrar görmeyisen sevgini,ilerde olabilecekleri gözden geçirmelisin,böyle işte sen biliceksin ya annenin bişi demesi de kar etmez sen biliceksin katzi öpüyorum ben şimdi ders çalışmaya gidiyorum görüşürüzz
valla gözüm dönmüş vaziyette bugün. hani ipimi bi koparsam resmen anguslar gibi koşturcam yemeklere doğru da.. tutuyorum kendimi işteCanım benim hoşgeldin öncelikle...Yediklerini yazmak gerçekten işe yarıyo.Diyet psikolojisinden ziyade kendine yemek yeme alışkanlığı edincem diye başlarsan emin ol sonu gelir.Burdaki arkadaşlarda sağolsunlar destek oluyo.Düzenli yaz ve burayı takip et bak kendindeki değişilkiği göreceksin sevgilerle...:)
öğle yemeğim:
2 yemek kaşığı bol sebzeli bulgur pilavı- 2 yemek kaşığı bol soganlı az yaglı nohut yemeği-1 bardak ayran-salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?