Katzi'nin Diyet Günlüğü

canım seninde günlüğün henüz çokk yenii..beraber başlamış gibi olduk seninle ..bakalımm ne kadar zamanda ne kadar kilo vercez??:))

canım şu slim in 6yı nereden indirebilirim burda paylaşmamışlar galiba hiç,baya kafama yattı bunu yapıcam galiba ama nereden başlıcam bilemedim

gugıla yaz tatlım. illa ki çıkar bi link. birlikte yapalım mis gibi. kaytarma ama

canım seninde günlüğün henüz çokk yenii..beraber başlamış gibi olduk seninle ..bakalımm ne kadar zamanda ne kadar kilo vercez??:))

aynen canım ya... bi an önce gitsin şu kilolar. yoksa cinnet geçiricem, ben gidicem ama tahtalı köye

perşembe günü tartılıcam... bakalım ne olup ne bitmiş olacak. eğer herhangi bir değişim olmazsa farklı bir yöntem deneyeceğim ve umarım o yönteme gerek kalmaz çünkü çok sancılı bi süreç olucak

canım benimde tartılma günüm çarşamba günleri..hangi yöntem merak ettimm..

son çare dukan diyeti tatlım ya [/QUOT

bir bakayım inceleyim nasılmışş şuu dukan diyeti uyarsa beraber başlarız..

yaaa katzii ben öle diyet yapamammm onu yeme bunu yeme olayına giremiyorum geriliyorummm şimdi senden sonra baktımm yokkk bana göre değill ben herşey yiyorum ama azzz... düşünsene öğlen elmalı kurabiye yediimm(((yaaa napcamm bennn???

sipor

cicişlerin hayırlı olsun canım güle güle kullan

ben slim milim yapamıcam kanımca bulamadım hiç bir yerde,bazı yerlerde var gibi karman çorman

Nasıl gidiyor bebek ?
vallahi kör topal aç gurultulu gidiyoruz tatlım yaa ama inadım inat! hiç bozmadım biliyo musun beslenmemi. hiç abur cubur yemedim. oysa ben artık bagımlıydım abur cubura. yine de kendimle gurur duyuyorum :)

valla bebişim... herkes zorlanıyor haliyle. ama o dukanı ben 5 gün yapmıstımv e 5 gnde 3 kilo gitmişti =/
daha hızlı sonuç verdiği için çok çekici geliyo bana bilmiyorum yaa kafam karışık pöf!
biraz fazla yediğin olduğunda spor yap evet. hareket et yürü bişeyler yap :) tut kendini fıstığım. tut ki bu yaz salına salına gez güzel güzel kıyafetlerle

aaa bu arada.. söylemeyi unuttum. dayanamadım ve bugün tartıldım. perşembe günü kilom 68.9 ya da 68.7 gibi bir rakamı gösteriyordu tam emin değilim. bu sabah tartıldığımda 67.9u gösteriyor. az da olsa sevindim :)
bir de regl olacağım onun etkisi var tabi. memelerim filan taş gibi ve kocaman oldu töbe bismillah 4 gün önce olmam gerekirdi aslında. ama olmadım. adaçayı içicem. adaçayı işe yarıyor.

Günaydın canııımmm
indirdim dün gece start it up ı.başlayabilirim bugün bakalım yazarım buraya hal ve vaziyetleri :18:

sevindim canım kilona,az az ver zaten sıkma kendini zaten abur cubur yememek çok farkediyor umarım sürekli vermeye devam edersin

oley bee! oley oley oley! bekliyorum tatlım mutlaka gelişmeleri. yaşasın!

hani şu reklamlardaki tombik kadınlar gibi foto çektim nasıl göründüğüme dair önden ve yandan ama siteye koymaya tırstım malum fotoğrafları silemiyoruz
bi gün ünlü olursam o iğrenç halimle ve kılığımla gazetelerde o fotoğrafların çarşaf çarşaf yayınlanmasından korkuyorum

alemsin katzi ya boşver canım koyma zaten.sen kendini motive et bak nasıldım şimdi nasılım diye
şimdi kızancığım ben 15 dk pisiklet çevirdim ısınma olsun diye,sonra da başladım debbie ile eee çok güzel gidiyor derken 17. dkda duruverdi bukadarcık mı start it up.devamı vardı daha acaba sonra başka bölüme başlıyor da ondan mı kesmişler.katzi 20 dk dediydi ondan herhalde dedim kendimce
hoşuma gitti aman aman yorulmadım da.vücut alışkın kaç günlerdir ondan herhalde.

baktım simdi videoya 25 dakka bebeim start it up:S

eşime sordum da yarım inmiştir video dedi hakkaten de doğru uyuza bak farketmiş aslında eksik indiğini bana söylemiyor bağlantı koptu herhalde bir ara.mecbur yine indiricez.
şimdi ders zamanı öpüyorum seni görüşürüzzz

puhahaha ilahi yaa güldürdün beni kolay gelsin meleğim muah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…