- 29 Kasım 2011
- 1.204
- 664
- 198
canım şu slim in 6yı nereden indirebilirim burda paylaşmamışlar galiba hiç,baya kafama yattı bunu yapıcam galiba ama nereden başlıcam bilemedim
canım seninde günlüğün henüz çokk yenii..beraber başlamış gibi olduk seninle ..bakalımm ne kadar zamanda ne kadar kilo vercez??:))
gugıla yaz tatlım. illa ki çıkar bi link. birlikte yapalım mis gibi. kaytarma ama
aynen canım ya... bi an önce gitsin şu kilolar. yoksa cinnet geçiricem, ben gidicem ama tahtalı köye
perşembe günü tartılıcam... bakalım ne olup ne bitmiş olacak. eğer herhangi bir değişim olmazsa farklı bir yöntem deneyeceğimve umarım o yönteme gerek kalmaz çünkü çok sancılı bi süreç olucak
canım benimde tartılma günüm çarşamba günleri..hangi yöntem merak ettimm..
gugıla yaz tatlım. illa ki çıkar bi link. birlikte yapalım mis gibi. kaytarma ama
aynen canım ya... bi an önce gitsin şu kilolar. yoksa cinnet geçiricem, ben gidicem ama tahtalı köye
perşembe günü tartılıcam... bakalım ne olup ne bitmiş olacak. eğer herhangi bir değişim olmazsa farklı bir yöntem deneyeceğimve umarım o yönteme gerek kalmaz çünkü çok sancılı bi süreç olucak
son çare dukan diyeti tatlım ya[/QUOT
bir bakayım inceleyim nasılmışş şuu dukan diyeti uyarsa beraber başlarız..
son çare dukan diyeti tatlım ya[/QUOT
bir bakayım inceleyim nasılmışş şuu dukan diyeti uyarsa beraber başlarız..
olur fıstıgım:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
yaaa katzii ben öle diyet yapamammm onu yeme bunu yeme olayına giremiyorum geriliyorummm şimdi senden sonra baktımm yokkk bana göre değill ben herşey yiyorum ama azzz... düşünsene öğlen elmalı kurabiye yediimm(((yaaa napcamm bennn???
vallahi kör topal aç gurultulu gidiyoruz tatlım yaaNasıl gidiyor bebek ?
yaaa katzii ben öle diyet yapamammm onu yeme bunu yeme olayına giremiyorum geriliyorummm şimdi senden sonra baktımm yokkk bana göre değill ben herşey yiyorum ama azzz... düşünsene öğlen elmalı kurabiye yediimm(((yaaa napcamm bennn???
cicişlerin hayırlı olsun canım güle güle kullan
ben slim milim yapamıcam kanımca bulamadım hiç bir yerde,bazı yerlerde var gibi karman çorman
Günaydın canııımmm
indirdim dün gece start it up ı.başlayabilirim bugün bakalım yazarım buraya hal ve vaziyetleri :18:
sevindim canım kilona,az az ver zaten sıkma kendini zaten abur cubur yememek çok farkediyor umarım sürekli vermeye devam edersin
hani şu reklamlardaki tombik kadınlar gibi foto çektim nasıl göründüğüme dair önden ve yandanama siteye koymaya tırstım malum fotoğrafları silemiyoruz
bi gün ünlü olursam o iğrenç halimle ve kılığımla gazetelerde o fotoğrafların çarşaf çarşaf yayınlanmasından korkuyorum
alemsin katzi ya boşver canım koyma zaten.sen kendini motive et bak nasıldım şimdi nasılım diye
şimdi kızancığım ben 15 dk pisiklet çevirdim ısınma olsun diye,sonra da başladım debbie ile eee çok güzel gidiyor derken 17. dkda duruverdi bukadarcık mı start it up.devamı vardı daha acaba sonra başka bölüme başlıyor da ondan mı kesmişler.katzi 20 dk dediydi ondan herhalde dedim kendimce
hoşuma gitti aman aman yorulmadım da.vücut alışkın kaç günlerdir ondan herhalde.
eşime sordum da yarım inmiştir video dedi hakkaten de doğruuyuza bak farketmiş aslında eksik indiğini bana söylemiyor bağlantı koptu herhalde bir ara.mecbur yine indiricez.
şimdi ders zamanı öpüyorum seni görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?