Benim yumurtam çok az pişmiş olcak haşlama da da çay kaşığıyla yemeye bayılırım.
ben de kayısı seviyorum meleğim
Bir ara kuş gribi davası vardı. Korkuyordum yemeye.
Ama şimdi her öğün koy yerim :)
Tatlım günlüğünü baştan sona okudum geç farketsemde hoşgeldin ayrıca paylaştığın şarkı da mükemmeldi.
Öpüldün
beğenmene çok sevindim fıstığım ya... paylaşırım yeni şarkılar da arada. hoşbuldum mucuk
sen ne dersi çalışıyosun ki fıstığım? hem evlisin hem okuyo musun ? zor olmuyo mu?
cidden söylediklerine katılıyorum... 2 hafta yok.. 2 gün görüşüyoruz 2 hafta yine yok... 6ay olmayacak bi de işte.. zor yani yapamam ben. hele ki benim tipimde uçuk bi insan için. yani özlediğimde öyle özlüyorum ki kesip biçesim geliyobiraz fazla hissediyorum ben.
bir de aşık değilim ona. ama seviyorum işte. hiç heyecanlanmıyorum fakat. bana dokunduğunda filan öyle içim titremiyo. sadece dizine battaniye serip oturan nineler gibi sakin sakin seviyorum. hiç öpmek filan istemiyorum. içimden gelmiyo. gerçi benim kullandığım antidepresanlarla da ilgili olabilir bu durum. malum 1 bucuk senedir kullanıyorum içimi kuruttular sanırımyine sanırım yolunda gitmeyen bişeyler var :44:
yediklerin bana çok gibi gelmedi ya aslında. börek olayı pek hoşuma gitmedi ama oluversin o kadar. peyniri çok az yedim çünkü yediğim her lokma bişeyde kendimi acaip suçlu hissediyorum ve nefret ediyorum bu yüzden kendimden. sanki çok yiyomuşum gibi hissediyorum ne yersem yiyim...
ben küçükken babannemlerle birlikte yaşıyoduk. sabahları annem babam işe gidince dedem-babannem-ben kahvaltı yapardık kışın. evleri sobalıydı. sobanın üstünde ekmek kızartırdı. sonra tulum peyniri filan olurdu. böyle içinde kekik fesleğen vs vs... sonra hakiki tereyağı, hakiki zeytinyağı... mis gibiydi yaa.. kendi yaptığımız zeytinler. mis gibi kokulu çay. önce yağa banıp sonra peynire banardık o kızarmış ekmeği. sonra da 1 tane zeytin atardım ağzımasonra da bi yudum çay. inanılmaz lezzetliydi. allahım harikaydı bee harikaa.. bi de dışarısı buz gibi sobalı oda nası sıcak böyle anlatamam. çok güzeldi
kpssye hazırlanıyorum şeker,ing öğretmeniyim ben ama şöyle iyi bir puan alıp 3 senedir atanamadım
onu görünce heyecanlanmak,dokununca öpünce heyecanlanmak titremek işte aşk busadece sevgi olmaz ikisi beraber olcak :))
ya canım börek eşime ısıttım o da az yiyor bayatlıcak,bozulcak diye ben de eşlik ediyorum napim..o sütün,kahvenin yanında tatlı veya tuzlu bişi yemeyi çok seviyor ben de arada yapıyorum,kek turta tarzı bişiler işte böyle olunca yenmeden de durulmuyor neyseki artık az yemeyi öğrendim illa doymaya çalışmıyorum.bu arada o bahsettiğin kahvaltı çok güzelmiş ayhhsoba kadar olmasa da ben de ocakta kızartıyorum tava gibi bişi ekmek kızartmak,tost yapmak için.
19.30 gibi spor yaptım katzi,30 dk çevirdim bisikleti,sonra mekik çektim ve çakı yaptım azıck da kol çalıştım..hep böyle yapsam süper olur
merhaba
günlüğünü bende okudum biraz geç olsada aramıza hoşgeldin aynı boy ve kilodayız hedef kilon ne
inşallah biran önce verip kurtuluruz şu kilolardan
günaydın hanımlar...
sanırım dukan diyetine baslayacagım.. cünkü bugun sabah tartıda 500 gr fazla çıktım. kısa vadede sonuç almak bi yana en azından biraz kilo kaybı görmek istiyorum motive açısından. acaip mutsuzum
kahvaltımı yaptım...
2dilim esmer ekmek-yumurta-5 zeytin-maydonoz-salatalık-peynir-şekersiz kahve
geldiğinizde dukanla ilgili biseyler yazın barihakkat moralim acaip bozuldu cunkum.
kitabı var bebişim bende yaa.. okudum daha önce de denemiştim bu diyetin atak kısmını. ama inanılmaz kabız oldum öyle böyle değil. gebericektim artıkbir arkadaşım dukan diyetiyle kilo verdi
yanlız önce bir test var ve onu çzöüyorsun
testin sonucuna göre aşama aşama yapıyorsun diyeti test söylüyor kaç gün atak devresi filan yapıcağını
sonra muhakkak kitabını edinmen lazım kitapsız olmaz demişti arkadaşım
sonrasında hayatından bir müddet meyvayı çıkarman şart
protein ağırlıklı besleniceksin yağsız yoğurt süt tavuk vs. facen varsa orda dukan diyet sayfaları var değişik tarifler filan bana karışık gelmişti biraz
yapmadım ama tanıdığım arkadaşım 15 kilo kadar verdi sanırım
işte aynen.. sebze meyve seviyorum. etden köfteden nefret ediyorum. diyetisyene gitmiştim evet bir aralar.Canım dukan mukan hiç ilgim yok böyle diyetlere.gerçi şöyle bir okumuştum forumda ama ben sürekli et yiyerek de beslenemem inanır mısın iki üç köfteyi zor yiyorum.bir gün tavuk veya köfte yediysem ertesi gün sebze yemem lazım.sen diyetisyene gittin mi hiç, hızlı verme yavaş yavaş olsun
Canım slim in 6 nasıl olacak,hareketleri ezberlemek mi lazım çünkü çok güzel hızlı hızlı yapıyorlardı..
Bu arada ben kilomu yazsam dalga geçmezsin dimisabah tartıldım 53.5 geldim ama boyum 1.57 ve göbekle yanlardaki yağlar beni rahatsız ediyor zaten kendime dur demezsem alıcak başını gidicek bu kilolar.
Aman katzi okurken güldürdün beni ne komik anlatış öyle o maşallah çok hayat dolusun
yalnız sen o gün aç kalmışın be canım,ben olsam akşamı edemezdim karnım gur gur öterdi haha
ben şimdi şu slim in 6 yı bir kere daha inceleyeyim belki uygulayabilirim.bazen engel de çıkıyor spor işine ya,bugün mesela pisiklet çevircektim ama öncesinde temizlik yaptım bir baktım saat 12 oluyor aman boşver dedim dersim daha önemli hemen duş alıp oturdum derse.daha yeni kalktım geldim işte.
he bu arada o kadar gezintiden sonra neler aldın bakalım,ciciler var mı
sen bana kızma canım çünküm evde otur otur iyice hımbıl olucam o yüzden azıcık dikkat etmem lazım.en azından daha almim kilo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?