Katzi'nin Diyet Günlüğü

Benim yumurtam çok az pişmiş olcak haşlama da da çay kaşığıyla yemeye bayılırım.

Bir ara kuş gribi davası vardı. Korkuyordum yemeye.
Ama şimdi her öğün koy yerim :)

ahahahahahahha allah kahretmesin nası hatırladın onu ben unutmuşum bile o günleri ya.. zavallı hayvanları telef etmişlerdi ama yaa yazık ben de seviyorum hakkat yumurta.. ama görüntüsü midemi bulandırıyo nedense

Tatlım günlüğünü baştan sona okudum geç farketsemde hoşgeldin ayrıca paylaştığın şarkı da mükemmeldi.
Öpüldün

kpssye hazırlanıyorum şeker,ing öğretmeniyim ben ama şöyle iyi bir puan alıp 3 senedir atanamadım

onu görünce heyecanlanmak,dokununca öpünce heyecanlanmak titremek işte aşk bu sadece sevgi olmaz ikisi beraber olcak :))

ya canım börek eşime ısıttım o da az yiyor bayatlıcak,bozulcak diye ben de eşlik ediyorum napim..o sütün,kahvenin yanında tatlı veya tuzlu bişi yemeyi çok seviyor ben de arada yapıyorum,kek turta tarzı bişiler işte böyle olunca yenmeden de durulmuyor neyseki artık az yemeyi öğrendim illa doymaya çalışmıyorum.bu arada o bahsettiğin kahvaltı çok güzelmiş ayhh soba kadar olmasa da ben de ocakta kızartıyorum tava gibi bişi ekmek kızartmak,tost yapmak için.

yumurtayı ben de kayısı kıvamında seviyorum yersem o da..çok katı yiyemiyorum zaten bir de kokuyor bana yumurta makinem var istediğim kıvamda yapıyor.bu bilgiyi paylaştığın için tşk ederim

ben yarım saat önce şekersiz kahve içtim,yanında da bir avuç çerez yedim.badem,fındık,kuru üzüm vs. şimdi akşam yemeğini bekleme zamanı mantar sote yaptım bir de yeşil mercimek yemeği mümkün olduğunca yemeklerde az yağ ve tuz kullanmaya çalışıyorum hepsi sağlığımız için.pazar günü ben de nohut ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyordum çok severim.

19.30 gibi spor yaptım katzi,30 dk çevirdim bisikleti,sonra mekik çektim ve çakı yaptım azıck da kol çalıştım..hep böyle yapsam süper olur

merhaba
günlüğünü bende okudum biraz geç olsada aramıza hoşgeldin aynı boy ve kilodayız hedef kilon ne
inşallah biran önce verip kurtuluruz şu kilolardan

ben artık ekmek yemicem yuutis hatta dukan diyetine bile başlayabilirim meyvesiz nasıl yaşarım bilmiyorum hiç gerçi ama... gerçekten hızlı bi şekilde sonuca götüren diyet sanırım o şimdilik regl olucam zaten memelerim kocaman oldu

19.30 gibi spor yaptım katzi,30 dk çevirdim bisikleti,sonra mekik çektim ve çakı yaptım azıck da kol çalıştım..hep böyle yapsam süper olur

süpersin tatlım ben hiç yapmadım spor dün. üzerimde bi agırlık vardı. saat5de bir uyumuşum... kesik kesik uykularla sabah 4bucuga kadar.. :S çok uyuyorum allah kahretmesin ya.. ama uyumadığımda da kendimi bok gibi hissediyorum:S
slim in 6 yapalım senle istersen? gerçi kolay bi egzersiz değil ama cidden çok faydalı. 20 dakka kadar sürüyo. öncesinde lesliyle yürüyüp sonrasında slim in6 yapıcam ben. ama ne zaman başlarım bilmiyorum

merhaba
günlüğünü bende okudum biraz geç olsada aramıza hoşgeldin aynı boy ve kilodayız hedef kilon ne
inşallah biran önce verip kurtuluruz şu kilolardan

hoşbuldum fıstıgım. hedef kilom ilk etapta 55.. sonra istersem 50ye düşmek için uğraşırım birazcık daha

Son düzenleme:
günaydın hanımlar...
sanırım dukan diyetine baslayacagım.. cünkü bugun sabah tartıda 500 gr fazla çıktım. kısa vadede sonuç almak bi yana en azından biraz kilo kaybı görmek istiyorum motive açısından. acaip mutsuzum
kahvaltımı yaptım...

2dilim esmer ekmek-yumurta-5 zeytin-maydonoz-salatalık-peynir-şekersiz kahve

geldiğinizde dukanla ilgili biseyler yazın bari hakkat moralim acaip bozuldu cunkum.

bir arkadaşım dukan diyetiyle kilo verdi
yanlız önce bir test var ve onu çzöüyorsun
testin sonucuna göre aşama aşama yapıyorsun diyeti test söylüyor kaç gün atak devresi filan yapıcağını
sonra muhakkak kitabını edinmen lazım kitapsız olmaz demişti arkadaşım
sonrasında hayatından bir müddet meyvayı çıkarman şart
protein ağırlıklı besleniceksin yağsız yoğurt süt tavuk vs. facen varsa orda dukan diyet sayfaları var değişik tarifler filan bana karışık gelmişti biraz
yapmadım ama tanıdığım arkadaşım 15 kilo kadar verdi sanırım

Canım dukan mukan hiç ilgim yok böyle diyetlere.gerçi şöyle bir okumuştum forumda ama ben sürekli et yiyerek de beslenemem inanır mısın iki üç köfteyi zor yiyorum.bir gün tavuk veya köfte yediysem ertesi gün sebze yemem lazım.sen diyetisyene gittin mi hiç, hızlı verme yavaş yavaş olsun

Son düzenleme:
Canım slim in 6 nasıl olacak,hareketleri ezberlemek mi lazım çünkü çok güzel hızlı hızlı yapıyorlardı..
Bu arada ben kilomu yazsam dalga geçmezsin dimi sabah tartıldım 53.5 geldim ama boyum 1.57 ve göbekle yanlardaki yağlar beni rahatsız ediyor zaten kendime dur demezsem alıcak başını gidicek bu kilolar.

kitabı var bebişim bende yaa.. okudum daha önce de denemiştim bu diyetin atak kısmını. ama inanılmaz kabız oldum öyle böyle değil. gebericektim artık o yuzden bıraktım ve inan 1bucuk haftada ancak kendime geldim.

işte aynen.. sebze meyve seviyorum. etden köfteden nefret ediyorum. diyetisyene gitmiştim evet bir aralar.

ana! kız öldürürüm seni 53kilo bişey değil! vallahi kızarım sana. fazlan filan yok ki yahu:S
slim in 6 içinse... ezberlemeye hiiç gerek yok. bakarak yaptıgın için zaten bi süre sonra istemesen de otomatiğe bağlıyosun aynen yapıyosun fıstığım.

2gündür siteye giremiyorum bakım var vs diyor. delirdim delirdim! yazamadım hiç bişeyi.

dün sabah sıkı bi kahvaltı yaptım: 1yumurta-bol maydonoz-salatalık-peynir-3 zeytin-2dilim esmer ekmek-kahve tükettim.

öğlen 1 avuç mix kuruyemiş ve ayran

akşama bişey yemeye fırsatım olmadı. 2 öğün oldu işte.

spor olarak da: 10 dk leslie-slim in 6 start it up- zumba yaptım.sonra duş alıp çıktım evden.. ve saatlerce yürüdüm. delirmiş gibiydim. ama yürüyüş için çıkmadım evden. magazalara bakıyım diye çıktım.. tempolu yürümeye alısık oldugumdan almış başımı gitmişim

akşam 5 bucukta eve geldim. 7de tekrar çıktım. kültürel etkinlik diye bi dersimiz var bizim. konserlere tiyatrolara sinemalara gidiyosun. ve yoklama alınıyo bu dersten. ama bu etkinlikler okulun belirlediği etkinlikler olucak. öyle kafana göre gidemiyosun.
konser varmış gideyim dedim. gitmez olaydım türk sanat muusiikisi konseriydi gerçekten çok usta adamlardı lakin çok yabancıyım bu müziğe. ilk başlarda çok eğlenceli güzel geldi ama yarım saat sonra içim dışıma çıktı beynim hamur olup burnumdan aktı resmen içim bayıldı içiiiiim ve tam 2 saat sürdü 2 saat sonra yoklama için imza attık çıktık. ama ben de bittim yani. eve gelirken koşa koşa geldim. ciddi anlamda koştum. çünkü hava o kadar soğuktu ki. az bişey yavaşlasam kesin buz tutup bi yerlere yapışıp kalırdım ve belediye gelip üzerime sıcak su dökerek buzumu çözürürdü inanın bana
eve gelirken köşede bi adam gördüm. normalde hiç korkmam ben ama adamı görünce ZINK diye tüylerim diken diken oldu. altıma yapıyodum korkudan. sanırım deliydi. ve eli donundaydı tööbe yaa ahah
elimde torbalarla, kafamda fiyonklu tokamla nası koşuyorum görmelisiniz ahah
aklım başımdan gitti valla eve gelir gelmez de uyudum.

şimdi duş almam gerek. bu aksam tekrar seslenicem sizlere sevgili sevgi pipildeklerim benim! mmmuaah!

Aman katzi okurken güldürdün beni ne komik anlatış öyle o maşallah çok hayat dolusun

yalnız sen o gün aç kalmışın be canım,ben olsam akşamı edemezdim karnım gur gur öterdi haha

ben şimdi şu slim in 6 yı bir kere daha inceleyeyim belki uygulayabilirim.bazen engel de çıkıyor spor işine ya,bugün mesela pisiklet çevircektim ama öncesinde temizlik yaptım bir baktım saat 12 oluyor aman boşver dedim dersim daha önemli hemen duş alıp oturdum derse.daha yeni kalktım geldim işte.

he bu arada o kadar gezintiden sonra neler aldın bakalım,ciciler var mı

sen bana kızma canım çünküm evde otur otur iyice hımbıl olucam o yüzden azıcık dikkat etmem lazım.en azından daha almim kilo.

canım şu slim in 6yı nereden indirebilirim burda paylaşmamışlar galiba hiç,baya kafama yattı bunu yapıcam galiba ama nereden başlıcam bilemedim

valla yuutisim bebeğim koskoca 1 bucuk sene hayattan nefret ettim. hiç evden çıkmadım bir sürü ilaç kullandım. hep ağladım ağladım ağladım. artık kalbim ağrıyordu sürekli acı çekiyordum. çok şükür geçti o günler ve şuan eskisi gibi hayat doluyum gerçekten. şükürler olsun.
slim in 6 zaten 20 dk filan tatlım. çok uzun bişey değil aslında. bisiklet cevirmekten daha eglenceli ve daha efor sarfedici. eğer yaparsan ilk 2 gün etlerin kırılıcak. yapmam ben bunu bi daha diyeceksin. ama deme sakın oldu mu balım. devam et. çünkü 3.gün ne agrı kalıyor ne sızı inan bana. ve hareketleri de zaten otomatik olarak yapıyosun alışıyosun iyice. ben daha önce denemiştim bu slim in 6 yı ve o zamanlar fazla kilom yoktu. ona ragmen fark etmişti..

neyse.. gelelim bugün yaptıklarıma ateşli gençlik!
sabah bir güzel kahvaltı. peynir-yumurta-6 tuzsuz zeytin-maydonoz-salatalık-kahve-2dilim esmer ekmek
ara- bi kaç kuruyemiş
öğle: azıcık nohut yemeee- salata-ayran
akşam- henüz yemedim. ama şuan çok açım... ipimi bi koparsam koşa koşa hamburger pizza vs yicem. ciddi anlamda fastfood bagımlılık yapıyor tıpkı uyusturucu gibi. şuan tıpkı uyusturucu kullananların yaşadığı gibi yoksunluk yaşıyorum. ama pes etmiycem ve yemiycem!
sokakları bi görseniz resmen her yer döner-pizza-hamburger-ıvır zıvır kokuyo yahu! bana inat!

sporlara gelince...
5 dk leslie
25 dk start it up
12 dk slim & 6 pack
25 dk zumba
ve saatlerce sokakta açık havada yürüyüş-geziş-tozuş

zumba videolarımın linklerini paylaşıcam sizinle hemen unutmadan.

karın için:
Zumba abdomen y piernas

kardio için:
Zumba cardio y gluteo

kollar için:
Zumba brazos y cintura

işte zumba linkleri bunlar sevgi pipildeklerim. daha bir çok zumba videosu var ama benim en sevdiklerim bunlar. bu videodaki kızlar çok sempatik geliyor bana eğleniyorum.
genelde ''brazos y cintura'' yadan 3.linkteki videoyu yapıyorum ben. o videoda belly dance filan var. malum türk kızıyız kıvırtmaya meyilliyiz hepimiz diğerlerinde sıkılıyorum biraz ama onlar da güzel. zaten bi süre sonra aynen bu kızlar gibi dans etmeye başlıyosunuz ciddi ciddi kıvırtırken popom löp löp sallanıyo resmen iki yanağı böyle görseniz gülmekten ölürsünüz hey allahım bana akıl fikir ver yahuuu ahahahah

aldığım cicilere gelince. üzümlü küpe aldım caner aradıgında ve neler aldın diye sordugunda küpe aldım dedim. bi başladı ''senin zaten bi sürü küpen var'' bilmem ne bilmem ne sanki küpelerimi takılarımı görmüş gibi daha hiç bişeyimi görmedi ki adam te allahım puhahahah
loreal'in uv korumalı gündüz kremini aldım.
dior'un lip maksimizer'ini aldım.
3 tane yüzük aldım. biri palyaçolu renkli böyle. bunu neden aldım bilmiyorum. ben palyaçolardan korkarım aslında
diğer aldığım 2 yüzük de... pacman diye bi oyun vardı bilirsiniz. onun karakterleri işte. sarı ağzı açık kafayı ve pembe virüs gibi olan canavarı yanyana taktım. oyunda böyleydi çünkü. hatırlamıyosanız da sorun yok he deyin geçin bana
golden rose pudra aldım bi de. ilk kez golden rose'dan bişey kullanıcam. meraklardayım.
bi de gliserin aldım puhahaha onu napıcaksın demeyin nolur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…