karamelek01 06/02/2013 Kayıtlı Üye 7 Ocak 2012 2.832 0 66 İçel Mersin 3 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi katzi #461 randomlife .!.: kahve iştahı da kesiyo süper oluyo valla Genişletmek için tıkla... kesinlikle acaip tok tutuyor katzi .!.: dün giremedim. acaip yoğundum ve akşam da arkadaşım geldi. fırsatım olmadı yani. hemen menümü yazacağım. sabah: 1 dilim jambon -2 yk lor- 6 zeytin- domates - 2 dilim kepek ekmeği ara: yarım elma öğle: 2 dolma - 5 parmak köfte (100 gr filan) -yoğurt ara: 2 fındık akşam 40 gr nesfit Genişletmek için tıkla... bu ne laaa nasl doyuyorsun bukadarck şeylee ne bu 2 fındk yarm elma fndığı 5 e elmayıda tama çıkar
randomlife .!.: kahve iştahı da kesiyo süper oluyo valla Genişletmek için tıkla... kesinlikle acaip tok tutuyor katzi .!.: dün giremedim. acaip yoğundum ve akşam da arkadaşım geldi. fırsatım olmadı yani. hemen menümü yazacağım. sabah: 1 dilim jambon -2 yk lor- 6 zeytin- domates - 2 dilim kepek ekmeği ara: yarım elma öğle: 2 dolma - 5 parmak köfte (100 gr filan) -yoğurt ara: 2 fındık akşam 40 gr nesfit Genişletmek için tıkla... bu ne laaa nasl doyuyorsun bukadarck şeylee ne bu 2 fındk yarm elma fndığı 5 e elmayıda tama çıkar