Katzi'nin Diyet Günlüğü

hoşgeldin canım o zaman

aynan güzel olmuş beğendim,yaratıcı kızsın maşallah.
bugün temizlik günü hadi kolay gelsin bize,görüşürüz,Osman a selam

hoşgeldin canım o zaman

aynan güzel olmuş beğendim,yaratıcı kızsın maşallah.
bugün temizlik günü hadi kolay gelsin bize,görüşürüz,Osman a selam

beğenmene çook sevindim canım :) osmana selamını söyledim. o da kısırlaştı bebeğim ya. kuzu gibi oldu.

aramiza yine hosgeldin sekerim
cd'li aynani cok begendimmm :) hehhh bide senin hayatta 19 kilo fazlan yok saka mi yapiyorsunnnn?

keske bende senin kilonda olsaydim
hic göstermiyorsun ama tatlim boyun uzun herhalde.

bebeğim hiç yeni fotografım yok ki acaip komplexliyim bu konuda ama bugün sizin içip çekip de koyayım bari ya =/ feysbuktaki filan en şişko fotografım 58- 59 kilo oldugum dönemlere ait.
geldim işte geri. bi an önce verelim bu kiloları. her türlü mutsuz oluyorum. mutsuz oldukça yiyorum yedikçe mutsuz oluyorum filan. bitsin artık (

ayrıca boyum kısa. 160

tatlim gidecek bu kilolar merak etme, sen bizim ortak topigmize gelsene orda birbirimizi motive ediyoruz hehehe
:)

beğenmene çook sevindim canım :) osmana selamını söyledim. o da kısırlaştı bebeğim ya. kuzu gibi oldu.

ısırıp,mıncıklarım onu hee..hayvan sevgimi gideriyorum onun fotolarına bakıp hehe
bence zaten kısırlaştırılmalılar canım,denetimsiz üremeyi önlemek adına.yurt dışında kedi,köpek yavrularını belli bir aydan sonra hemen kısırlaştırıyorlar.iyi yapmışsın öpüyorum ikinizi de

dün bi film izledim izlemez olaydım ya... ne biçim filmdi o öyle.. requem of a dream miydi neydi adı. sabaha kadar uyuyamadım yemin ederim. izlemediyseniz izleyin mutlaka. sabah 8 gibi sızmış kalmışım kucağımda osmanla. gözümü bi açtım ki kafasını yanağıma dayamış bir eliyle de sarılmış bana. kıyamam ya bebek bu resmen. sonra saat 13:00 gibi uyandım. camın pervazına bi kaç ekmek kırıntısı bulgur filan kydum kuşlar için. geldiler yediler de acaip hoşuma gitti. osman da onları izledi filan dün giremedim. kendimi acaip yalnız hissettim çok komik ama normalde böyle şeyleri dert eden biri değilim ama dün nolduysa bi garip moda girdim
kıyma aldım bi de dün. köfte yaparım diye. dünden yogurdum koydum dolaba. bugün yapıcam.

bugünkü menüme gelince...
kahvaltı (13:00):
1,5 su bardağı nesfit üstü süt+ yarım muz+ neskafe( kahve içmesem kendime gelemezdim vallahi. ayrıca bu kadar geç kalkmasam iyiydi ama oldu artık )

yemek (18:00):
4 köfte+karnıbahar salatası+yoğurt. ( köfteler yağsız)

acıkırsam ara öğün filan ihtiyacı hissedersem kalan muzun yarısını yerim gün içinde.

bugün artık spor yapayım di mi bi zahmet! yok yani olmuyor böyle! orda duruyor o alet cx cx cx çok ayıp!

dün yazamadım ama. çıktım alışveriş filan yaptım.
şimdi gelelim neler aldığıma.

komşunun küçük kızına hediye aldım pentiden. çok şirin bir çanta.. oynasın bununla da işte. 2buçuk 3 yaşlarındaydı sanırım.
foto ekleyemiyorum sitede mi sorun vardır nedir bilemedim. o yüzden linkledim

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...026656125_723356124_11489706_1749704739_n.jpg
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...027081125_723356124_11489707_1273099099_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...5027301125_723356124_11489708_808189707_n.jpg

**garnier'den son zamanlarda çok övülen bir ürün var. kafeinli bie kapatıcı. duymuşsunuzdur. indirime girmiş. 10liraya aldım. kötü çıksa bile üzülmezdim. ama ilginç bir şekilde iyi çıktı bu ürün. ben çok beyaz tenliyim. ama kusurları kapatması açısından orta ton rengini aldım. açık tonu tam ten rengimdeydi ama. biliyosunuz açık tonlar kusurları kapatmada çok başarılı değil malesef
lorealden tutun estee lauder'a kadar bir çok ürün denedim. ama bu ürün hepsinden çok çok daha iyi. şaşırmaya devam ediyorum bu kozmetik hususuna.

**flormar dudak kalemi no 201.
hiç dudak kalemi kullanmam. ama değişiklik olsun diye aldım 1 tane flormardan. numarası 201. tam dudak rengi. bu tip dudak kalemleri dudakları gerçekten dolgun gösteriyor. ruj filan sürmenize gerek yok. bu kalemi sürün.( tabi nasıl sürdüğünüzde önemli) üzerine parlatıcımsı bişey geçin isterseniz. mis gibi oluyor. nurgül yeşilçay gibi oldum yeminle ama ben nurgül yeşilçaydan da dudaklarından da nefret ederim keh keh

** flormar 4lü terracota far no85.
güzel tonları barındırıyor içinde. sütlü kahve-kahve-bakır fiilan var işte. ben çok fazla far kullanan biri dğeilim. o yüzden far konusunda çok pahalıya kaçmıyorum. ki flormarım terracotalarına hayranım gerçekten. adamlar yapmış. ki özellikle kozmetik sektöründe son zamanlardaki rekabetten dolayı yerli firmalar da inanılmaz atağa geçti. benden söylemesi. burun kıvırmayın gidin deneyin görün

** golden rose pigment far. yine bakır tonlarında güzel bişey. ama tabi ki MAC pigmentlerinin yanından yöresinden bile geçemez o ayrı MAC bu konuda bir harika. hiç pigmentim yoktu. bulunsun diye aldım. bu kadar şeyi nerde kullanırım onu da bilmiyorum. oysa ben her gün makyaj yapan biri bile değilim. ayda yılda 1 yapıyorum artık. eskiden her gün yapardım.

**pastel dipliner.
işte bu gerçekten bir harika :26::26: yani nasıl diyim... fırçası,kıvamı,kalıcılığı... inanılmaz ya inanılmaz 15-16lira gibi bişeye aldım bunu. aldıklarım içinde gerçekten bi tek bunun fiyatını biliyorum zaten.

**flormar mavi rimel. keşke almasaydım dediğim 2 üründen biri. diğeri ise flormar mavi eyeliner...
asla istediğim maviliği elde edemedim. ben capcanlı masmavi bir renk istiyorum. ama bunlar ambalajından baktıgınıda kolunuza denediğinizde filan masmavi evet cok güzel. fakat gözünüze sürdüğünüzde kuıtudaki gibi durmuyor malesef. hiç ama hiç sevmedim. laciverte dönüyor daha çok. rimeli de fırçası da çok kötü zaten. ki benim kirpiklerim kuzundur dolgundur. ama çamur gibi yaptı. keşke almasaydım :2::2::2::2::2: verdiğim paraya yanıyorum yemin ederim

ha ayrıca.. flormardan bu kadar alışveriş yapınca bir de kırmızı supermatte ruj hediye ettiler. işte o güzeldi. genelde mat rujlar dudağı kurutur kabuk kabuk yapar. ama bende öyle bir sorun olmadı. rengi de güzeldi. ama ben günlük olarak kullanamam. bağıra bağıra ben burdayım diyor çünkü dudaklar ancak minik minik dokundurarak renk verirsek olabilir.
bir de flormarın numunelik farfümlerini hediye ettiler... ki o konuya hiç girmiyorum. koku konusunda ciddi takıntılarım var benim. kaliteli olmalı koku yani. beni baymamalı. hatta bazı kokulara aşık olmuşluğum bile vardır öyle söyleyeyim size ama flormarın bu konuda gerçekten birşeyler yapabilmesi için daha çok ekmek yemesi gerekecek. bu kokuları süreceğine insan elini yüzünü sabunla yıkar mis gibi de sabun kokar. öyle diyeyim yani. kötü :2::2::2::2::2:

onun dışında...
ps1:gözaltındaki morlukları kapatmak için pembe-somon renklerinde bir kapatıcı- kızarıklıkları kapatmak için de mavi tonlarda bir kapatıcı gerekiyor canlarım. bu bilgi de aklınızda bulunsun.
asla beyaza yakın kapatıcı filan kullanmayın buralara yani. kapatmıyor çünkü. aksine daha da belirginleştirip çirkinleştiriyor.
ps2: geceleri yatmadan önce cildinizi temizledikten sonra pamuğa 1-2 damla kayısı yağı, biraz da saf gülsuyu döküp yüzünüzü onunla silin canlarım. ama bunu yağlı ciltler yapmasın lütfen. benim cildim normal. ama kış aylarında inanılmaz kuruyor malesef

sorularınız varsa alabilirim
biliyorum uzun yazdım. ama cildim çok hassas benim. ve bu konuda döktüğüm paraları başka birileri daha dökmesin istiyorum. zengin ettik resmen kozmetikcileri

Eklentiler

• $424711_10150675026656125_723356124_11489706_1749704739_n.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 73
aylar önce açtım bu günlüğü. benimle beraber açan hatunlar çatır çatır zayıfladılar. bende tık yok. hep kaçamak yaptım hep erteledim... yok dukandır şudur budur kilo ver,al,ver,al derken... yaz geldi... allah belamı versin ya..

ani bir kararla günlüğüme geri dönmüş bulunmaktayım.
Simge Çıtak'ın ''acil kilo veriyorum'' isimli kitabını takip ediyorum. kitapta besin dönüşümlerinden bahsedilmiş.
bugün sabah tartıldığımda 65 kiloydum.
menüme gelince..

kahvaltı:
2 dilim uno light ekmek
5 minik siyah zeytin (akşamdan suya ıslanmış yağı tuzu alınmış)
25 gr light peynir
domates

ara
çeyrek yeşil elma (üzerine tarçın serpilmiş)
1 çay bardağı süt

öğle
1 ortaboy haşlanmış patates ve 1 yumurtadan yaptığım yağsız bol maydonozlu pul biberli limonlu patates salatası
100gr yoğurttan ayran

ara
5 fındık
1 küçük kare bitter çikolata
şekersiz limonata
(sanki ara çok oldu bu sefer:26:)

akşam
8 yemek kaşığı sebze yemeği
200 gr yoğurt
1 dilim uno light ekmek.

çok mantıklı bir karar olmuş...

menüne gelirsek.. beğendim, gayet güzel ve dengeli olmuş.
2. ara olayına gelirsek eğer; orda sadece limonata fazla olmuş. onun dışında sorun yok. su ne kadar içiyosun?

çok mantıklı bir karar olmuş...

menüne gelirsek.. beğendim, gayet güzel ve dengeli olmuş.
2. ara olayına gelirsek eğer; orda sadece limonata fazla olmuş. onun dışında sorun yok. su ne kadar içiyosun?

oh be sonunda oluyor yavaş yavaş... başladığım günlükteyim :))
limonatayı da su-limon ve 1 tablet tatlandırıcıyla yaptım. bence de biraz fazla oldu gibi ama neyse artık daha bugün ilk gün.
günlük su tüketimim genelde 1bucuk 2 lt arası standart. susuz yapamıyorum zaten ben elimin altında su.

menün şahane olmuş
patates salatasnı özledim yaaaaaa
bu arada boyum 160 hedefim 50
hadi yaa ben seni 170 sanyordum
aynıymşz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…