hayırlsı olsun canım..anlatımın çok güzel..ben pek beceremem ...umarım istediğin kiloya kavuşursun...bir şey soracağım menünde hep ölçülü olarak yemişsin..
çok halsizim ve midem acaip bulanıyor. regl oldum olacağım dukana başladım bıraktım derken bünyemi mahvettim resmen.
sabah:
1buçuk dilim uno light ekmek
2 yk (60 gr) tuzsuz yağsız lor peyniri
6 küçük akşamdan suya ıslanmış yağı tuzu alınmış zeytin
domates
100 ml portakal suyu
ara:
2 dilim tarçınlı elma
2 fındık
öğle:
yoğurt soslu yağı süzülmüş sirkeli ton balıklı salata
ara:
3tablet bitter çikolata
(yine çok oldu biliyorum ama en azından kek börek yemedim. regl krizlerindeyim)
akşam:
1 bardak knorr çabuk çorba (domates çorbası)
2 yemek kaşığı yoğurt
yağsız marul salatası
henüz spor yapmadım ama 1 saat sonra leslie 3 mil yapacağım
sonra da yoga yapacağım.
ondan sonra da telkin cd mi dinleyip uyurum
akşam biraz az gibi olmuş ama doyduysan sorun yok. sanırım dengelemeye çalışmışsın.
bitter konusunda da fazla endişe etme, yediğin bitter olsun. ama dediğim gibi karam %70 kakao olanından ye.
bak sana bi ipucu: bitter alırken içindekiler kısmına bak. ilk sırada kakao yazması gerek. eğer şeker yazıyosa bitter değil demektir. o dediğim karamda mesela bakarsan görürsün. ilk sırada kakao yazar.
çok halsizim ve midem acaip bulanıyor. regl oldum olacağım dukana başladım bıraktım derken bünyemi mahvettim resmen.
sabah:
2 yk (60 gr) tuzsuz yağsız lor peyniri
6 küçük akşamdan suya ıslanmış yağı tuzu alınmış zeytin
domates
100 ml portakal suyu
ara:
2 dilim tarçınlı elma
2 fındık
öğle:
yoğurt soslu yağı süzülmüş sirkeli ton balıklı salata
ara:
3tablet bitter çikolata
(yine çok oldu biliyorum ama en azından kek börek yemedim. regl krizlerindeyim)
akşam:
1 bardak knorr çabuk çorba (domates çorbası)
2 yemek kaşığı yoğurt
yağsız marul salatası
henüz spor yapmadım ama 1 saat sonra leslie 3 mil yapacağım
sonra da yoga yapacağım.
ondan sonra da telkin cd mi dinleyip uyurum
menün gayet iyi
bitter biraz fazla olmuş ama bitter işte
ölçülü yedikden sonra zayıflatıyormuş
günlük ençok 3 parçayı geçmesin cnm
bende karam alıyorm %70 kakaolu alıyorm
süper digerleri çok şekerli gelyor bana
piyyy çok az nasıl doydun sen bunlarla beyavvay vay günlüğüm 2.sayfaya düşmüş... ee bütün gün giremedim. neyse efendim. okuldan gelir gelmez hemen girdim sayfaya.. hemen menümü yazacağım. biraz acaip oldu bugün.
nihayet geciken regl günleri teşrif ettiler. ondan mıdır nedir uyku halindeydim biraz... bir uyandım öğlen 12 olmuştu bile. hemen kahvaltı yaptım.
12:00 kahvaltı: 1 kase nesfit üstü süt
14:00 ara: 4 fındık
16:00 yemek (ne öğle diyebildim ne akşam): 90 gr köfte ( 4 parmak köfte yapıyor) + 5-6 kaşık kabak yemeği + 2 kaşık yoğurt + 2 kaşık pilav (oha hayvan gibi yemişim mübarek bu ne len :S )
malesef saat 17:00 dadan 21:00 a kadar dersim vardı bişey yemedim ondan sonra da. ama 21:00 da 2 tablet karam yedim. ve tadına doyamadım. randomlife bana bunu önerdiğin için teşekkür ederim. gerçekten inanılmaz bi tadı var. zaten regl döneminde kadınların canı çikolata değil aslında kakao istermiş. bu bi ihtiyaçmış. karamda da %70 kakao oranı olan var. ve tadı harika!
spor olarak da leslie ile 3 mil yaptım. 1 saat de eliptik yapacaktım ama reglin ve sporun ilk günü zorlamak istemedim kendimi. nasıl olsa daha zamanım var sakin olmak gerek :)
okuldan çıkıp eve gelirken 6 tane dolmalık biber aldım. onları doldurdum. öğrenci halimle dolma bile dolduruyorum ya ahahahbi havalar bi havalar bende görmelisiniz beni alan yaşadı da haberi yok
piyyy çok az nasıl doydun sen bunlarla beyav
o değil de akşam çok falan yememişsin. tüm besin grupları var aksine çok güzel bi öğün olmuş bence. pilav olmayabilirdi diyebilirim ama zaten ekmek yok ki, pilav yiyebilirsin o yuzden.
karam çok güzel di miiiben de çok seviyorum ve resmen 2 tanesi falan kesiyo insanı yani. normal çikolataları ye ye doymuyo insan.
ha bi de kkda okudum bunu da regl dönemleri için... bildiğimiz muzu kakaoya bandırıp o şekilde yiyebilirmişiz. tatlı isteğini baya kesiyomuş. ben zaten muzu çok severim. deniycem mutlaka. ben de yavaştan olmaya başladım çünkü.
valla doydum bebeğim ya.. şu telkin cd leri çok işe yarıyo daha önce de bahsetmiştim. insanın canı abur cubur çekmediği gibi ne biliyim... kendini daha iyi hissediyo gerçekten. sağlıklı şeyler yemek istiyosun ve doyuyosun. öğün dışı yememeye başlıyosun. daha 2 gündür dinliyorum sadece bu hipno-meditasyon cd lerini. şimdiden işe yaradığını hissediyorum. haftaya 1 ptesi tartılıcam bi de bakalım kilo vermiş olacak mıyım 1 haftada.. nefes egzersizleri filan da yapıyorum.
diyet yapıyoruz diye aç kalmaya yememeye o kadar alışmışım ki... tabakta yemek görünce çok yemişim gibi hissediyorum nedense
bunu ben de burda bi yerde okumuştum. ve mantıklı. karam o kadar güzelmiş ki ben bitter sevmezdim hiç. ama buna aşık oldum resmen. otursam 1 paket yerim. ama sindire sindire yavaş yavaş 2 tablet yedim. o da köreltti isteğimi. gerçekten çok güzelmiş.
vay vay günlüğüm 2.sayfaya düşmüş... ee bütün gün giremedim. neyse efendim. okuldan gelir gelmez hemen girdim sayfaya.. hemen menümü yazacağım. biraz acaip oldu bugün.
nihayet geciken regl günleri teşrif ettiler. ondan mıdır nedir uyku halindeydim biraz... bir uyandım öğlen 12 olmuştu bile. hemen kahvaltı yaptım.
12:00 kahvaltı: 1 kase nesfit üstü süt
14:00 ara: 4 fındık
16:00 yemek (ne öğle diyebildim ne akşam): 90 gr köfte ( 4 parmak köfte yapıyor) + 5-6 kaşık kabak yemeği + 2 kaşık yoğurt + 2 kaşık pilav (oha hayvan gibi yemişim mübarek bu ne len :S )
malesef saat 17:00 dadan 21:00 a kadar dersim vardı bişey yemedim ondan sonra da. ama 21:00 da 2 tablet karam yedim. ve tadına doyamadım. randomlife bana bunu önerdiğin için teşekkür ederim. gerçekten inanılmaz bi tadı var. zaten regl döneminde kadınların canı çikolata değil aslında kakao istermiş. bu bi ihtiyaçmış. karamda da %70 kakao oranı olan var. ve tadı harika!
spor olarak da leslie ile 3 mil yaptım. 1 saat de eliptik yapacaktım ama reglin ve sporun ilk günü zorlamak istemedim kendimi. nasıl olsa daha zamanım var sakin olmak gerek :)
okuldan çıkıp eve gelirken 6 tane dolmalık biber aldım. onları doldurdum. öğrenci halimle dolma bile dolduruyorum ya ahahahbi havalar bi havalar bende görmelisiniz beni alan yaşadı da haberi yok
bitteri damağına yapıştır bebeğim. orda erisin dursun kendi kendine. yanında kahve de içebilirsin. çok güzel gidiyo. bunlar hep benim fantazyalarım işte
o benimde fantazyam
ama ben ısırıp damağıma yapıştıryorm
bitteri damağına yapıştır bebeğim. orda erisin dursun kendi kendine. yanında kahve de içebilirsin. çok güzel gidiyo. bunlar hep benim fantazyalarım işte
menü güzel az bile olmuş
tartldınmı kaç kilosun
ah yaa.. çikolatayı oldum olası sevmişimdir agzımda eritmeyi... bi de kahveyle özellikle bayılırdım.. karamla birlikte bu zevkin doruklarına çıkabilirim ahahah:d
yok tartılmadım ama dukanı bırakıp da bu sekilde beslenmeye geçince hemen 1 günde 1 kiloyu geri almıştım. regl olduğum için tartılmadım. bi de her gün tartılıp psikolojik hale getirmek istemiyorum bunu. haftada 1 ideal. eskiden antrenörüm tartı psikolojiktir haftada 1 veya ayda 1 tartıl derdi hep.
dün giremedim. acaip yoğundum ve akşam da arkadaşım geldi. fırsatım olmadı yani. hemen menümü yazacağım.
sabah: 1 dilim jambon -2 yk lor- 6 zeytin- domates - 2 dilim kepek ekmeği
ara: yarım elma
öğle: 2 dolma - 5 parmak köfte (100 gr filan) -yoğurt
ara: 2 fındık
akşam 40 gr nesfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?