- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.981
ama götürmeye çalışıyor sanmıştır doğal. erkekler hep çalıştığı için:)
offf koptum yaaaa çok yaşa iyimi sen :))) güvenide ilk defa böle yamulmuş gördüm ama hiçbir lafın altında kalmazdı yamuldu zavallım..boşverrr şeytan azapta gerek :)
vaaay çekim hatası yakaladın ha:)) ay o kıza ben de çok sinir oldum yaa! ne arsız şey o öyle resmen denize baktı. şu minenin yüzü hiç gülmeyecek mi yazık kıza artk yeter yani. bu arada denizin annesine de uyuz oluyorum. su resmen cadaloz oldu. güvene de çok üzüldüm aslı mal gibi hareket etti:) ama götürmeye çalışıyor sanmıştır doğal. erkekler hep çalıştığı için:)
Gündem habire değişiyor hıza ayak uydurmak zor gibi.. sen kalk bu hızlı ortamda vietnama git olacak işmi kaptıracak kocayı kızın birine görecek sonra suyun kaynama noktası kaçmış.. millet bulamaz bu eliyle itiyor ah Su ah!
Bence su yeni gelen kiz soyunup denizin yanina giricek veeeee Mine anahtariyla kapiyi acip eve girdiginde gördügü manzara karsisinda sok olacakkkk...
Cok mu sapikca oldu ne kafamçokkarıştı
Bence su yeni gelen kiz soyunup denizin yanina giricek veeeee Mine anahtariyla kapiyi acip eve girdiginde gördügü manzara karsisinda sok olacakkkk...
Cok mu sapikca oldu ne kafamçokkarıştı
o kız bu sabah yeni asır tv de bir programda canlı yayındaydı
kadroya geçmiş malesef konuk oyuncu değil
ilerleyen bölümlerde ortalığı baya karıştıracam dedi
mineyle deniz evlenezmezler
ikisininde farklı partnerleri oldu bile baksanıza
Mine'nin partner daha sevimli ama, Deniz'in ki annesine benziyor aynı uyuz tip :)
Bu hafta dizide starlaşan kişi Mine'nin dedesiydi süper bir konuşma yaptı Deniz'e.. Umarım dizinin erkek izleyicisi fazladırda anlamıştırlar bişeyler :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet adam haklıydı ama cocouk oyuncagımı evlilik..para yok iş yok askerlik yok hayatı toz pembe görmek diye buna denir heraldekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?