Kavak Yelleri - Kanal D

ama götürmeye çalışıyor sanmıştır doğal. erkekler hep çalıştığı için:)

offf koptum yaaaa çok yaşa iyimi sen :))) güvenide ilk defa böle yamulmuş gördüm ama hiçbir lafın altında kalmazdı yamuldu zavallım..boşverrr şeytan azapta gerek :)

aslı affettirmeye uğraşsın kendini bakalım güven süper bir hamleyle üste çıktı yanlız yazık çok üzüldüm pek bi datlu

ya bu arada dün güveni gördüm beeeeen alışveriş merkezindee tv de göründüğünden zayıfmış valla boshayallersmile

Kaçar mı yaaa:)
Uyuz bi kıza benziyo ortalığı karıştırcak sanırım lmaz:

Gündem habire değişiyor hıza ayak uydurmak zor gibi.. sen kalk bu hızlı ortamda vietnama git olacak işmi kaptıracak kocayı kızın birine görecek sonra suyun kaynama noktası kaçmış.. millet bulamaz bu eliyle itiyor ah Su ah!

puahahhaha=) aynen aynen. gerizekalının başkanı. çocukcağız da şeker kavanozuna saklamış garibim ya nasıl acıdım..

Bence su yeni gelen kiz soyunup denizin yanina giricek veeeee Mine anahtariyla kapiyi acip eve girdiginde gördügü manzara karsisinda sok olacakkkk...
Cok mu sapikca oldu ne kafamçokkarıştı

Bence su yeni gelen kiz soyunup denizin yanina giricek veeeee Mine anahtariyla kapiyi acip eve girdiginde gördügü manzara karsisinda sok olacakkkk...

bencede aynen öyle olucak bakışlardan onu anladım bende :jeyyar:
illa bi ayrılık olucak şimdide denizle minenin arası bozulacak laelaelaelaelae

o kızın Leman'ın nesi olduğunu ben anlamadım zaten bi açıklasalardı :mymeka:

pööff demeyin şöyle yaa kafamçokkarıştı
Ama bi şeytanlık yapıcağı belli.. karıştırcak ortalığı.
Kim acaba bu kız çok merak ettim :sm_confused:

o kız bu sabah yeni asır tv de bir programda canlı yayındaydı
kadroya geçmiş malesef konuk oyuncu değil
ilerleyen bölümlerde ortalığı baya karıştıracam dedi

su vietnama gezmeye gidecekmiş. biraz gezip gelecekmiş
varmı böyle bişey yaa.
nerede kalacak, ha deyince nasıl gidecek. para varmıki??

ayrıca o kız sanırım lemanın bi arkadaşının kızıydı. yani izlerken öyle anlamıştım. gerçi biraz yorgun ve uykulu izledim ne derece doğru anladım bilemiyorum.

o kız bu sabah yeni asır tv de bir programda canlı yayındaydı
kadroya geçmiş malesef konuk oyuncu değil
ilerleyen bölümlerde ortalığı baya karıştıracam dedi

Olamaz yaaa ciddimisin
Tam tahmin ettiğim gibi yani.. hadi bakalım izleyelimde görelim.
Ama denizle minenin arasını bozucak.. üzüldüm şimdi

Mine'nin partner daha sevimli ama, Deniz'in ki annesine benziyor aynı uyuz tip :)

evet o esmer cocuga bende bayıldım çok şirin

ya zaten denizle mine çok acayip oldu..daldan dala herkes birbiriyle çıkıyor..hele mine aslı deniz biraraya geldiklerinde çok garip hissediyorum biz zamanlar birbirlerini yiyorlardı deniz içinkaydirigubbakcemile3

Bu hafta dizide starlaşan kişi Mine'nin dedesiydi süper bir konuşma yaptı Deniz'e.. Umarım dizinin erkek izleyicisi fazladırda anlamıştırlar bişeyler :))

Bu hafta dizide starlaşan kişi Mine'nin dedesiydi süper bir konuşma yaptı Deniz'e.. Umarım dizinin erkek izleyicisi fazladırda anlamıştırlar bişeyler :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet adam haklıydı ama cocouk oyuncagımı evlilik..para yok iş yok askerlik yok hayatı toz pembe görmek diye buna denir heraldekaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet adam haklıydı ama cocouk oyuncagımı evlilik..para yok iş yok askerlik yok hayatı toz pembe görmek diye buna denir heraldekaydirigubbakcemile3

anne parasıyla horozluk yapmak kolay dedi adam ya varmı ötesi.. Deniz efendi de kalktı trip attı Mine'ye zeytinyağı gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…