Kavak Yelleri - Kanal D

ya metinin karısı gönüle noldu millet bilen eden var mı.. bi de su nereye gidiyomuş ya ayrıldılar mı atakanla ay çok sordum

Son düzenleme:
vietnama gitme hikayesini bende anlamadım bu arada dizideki metin abi yani ferit aktuğ bizim tanıdık..arada bi ona soruyoruz ama diziyle ilgili yorum yapmıyor
en son sakal bırakacagını söylemişti nitekim öylede oldu..çok eglenceli samimi şirin bi cocuk

Arkadaşlar bu 100. bölümde Nurgül rolüyle diziye giren kadını tanıyan var mı? Tanıyorum, daha önce birşeylerde izledim eminim ama hatırlayamadım. Kafama takıldı dün geceden beri:) Var mı adını bilen ya da daha önce oynadığı bi diziyi filan bilen?

su, atakanla konuşmadan emrivaki şekilde gidiyorum diyor. birincisi vietnamda ne işi varmış. belki mesleği için falan gidecektir ama bunun için önce bir başvurusu olmalı dimi. herkesten özellikle atakandan habersizmi başvurmuş. yada gideceği ana kadar neden hiç atakanla konuşmamış. ben gidiyorum diyor. kocanı bırakıp gidecektin niye evlendin o zaman. yada belki atakanda gider ama hiç beraber gidelimmi diyen yokki.

öyle evlilikmi olur cnm herkes kafasına göre takılcaksa neden evlendinki? gıcık oluyorum o hatuna ya cok asabi birde yani çabuk sinirlenmek neysede tepkiler çok fena;D

atakanın yerinde normal bi koca olsa çekmez o kadar huysuzluğu zaten mümkün değil :umursamaz:

şimdi aslı suya kendin için ne yapıyorsun falan dedi ya buda hemen bişeyler yapmam lazım falan heralde vietnama gönüllü böyle yardım amacıyla falan giderler sanırım öyle bişey ama birden çok saçma olmuş kocasına sormadan danışmadan sanki aynı evde yaşayan yabancılar,madem herşeyi kafana göre yapacaksın evlenmenin ne anlamı varki,aslıyla güvende sonunda öpüşebildi yani ben daha uzatırlar sanıyodum

aynen öpüştüler rahatladık. ama o paravanı çekiş sahnesi falan hiç olmamış bana resmen komik geldi. güven biraz karikatürize etmiş işi. komedi gibiydi daha çok yani.

Tam izlerken bakıyorum Atakan harika bir ortam hazırlamış dedim böyle adamlar var işte hala,o sırada su geldi çok şaşırcak etkilencek dedim..sonra hatun ben vietnama gidiyorum de :S atakandan önce millet yamuldu seyrederken zaten saçmalık bi londra dese paris dese milano dese tamam illa değişik olsun diye vietnam nedir bu ya Amerikan dizisi sanki saçmalamışlar.. böyle adama böyle kadın ruhsuz su..Atakan yine az şaşırdı yani gideceği yeri söyleyince o an ilk tepki "yuh...!" olmalıydı.. ardından devam ederdi "..hadi uza kızım istersen marsa git zaten gidilecek yerin gözünü çıkarmışsın daha öteyeee..."

su zaten dizide çok arka planda kalmıştı son zamanlardaki tavırları da bir tuhaftı. çıksa bari iyi olur.

Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3 o ne güzel yorum öylekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…