Kavak Yelleri - Kanal D

anan ababnın büyüklerin haberi yok hadi nikaha olurmu cnmkaydirigubbakcemile3 nerden buluyolar bu hakkı

ee şimdi Su hanımın gezmek iin Vietnama gittiği dizide evlilikde böyle olmalı yani değil mi kaydirigubbakcemile3 şu yaşıma geldim hayatımda bir kişi kalkıp Vietnama gitmek istediğini sölemedi ya gezmek için inanılmaz yaratıcılık yani :)))

su kendinden geçmiş ya kaprisli şeylmaz:

anne parasıyla horozluk yapmak kolay dedi adam ya varmı ötesi.. Deniz efendi de kalktı trip attı Mine'ye zeytinyağı gibi :))

en çok neye kızdım saf mine bir de özür dilemeye gitti denizin ayağına halbuki haklıydı bu onun en mutlu günü ve sevdiklerinin yanında olmasını ister insan birde dedenin o konuşmasından sonra kalkıpta habersiz evlenmesi çok adice olurdu

Kesinlikle doğruuu.. zaten kızı Deniz'le görünce herşey değişecek bence.. Utanmazca Deniz'i seyrederken duşta kızdaki potansiyel belli oluyor zaten..

ya ben bu bölümde en çok su yun yaptıklarına sinir oldum kocasına neler yaptı öyle kendi kafasına göre dünyanın bir tarafına gidecekmiş:S

deniz zaten bu yaşına kadar herşeyi bedavaya getirmiş armut piş ağzıma düş,mineylede aynı şekilde hiç zahmete girmeden evlenmeye çalışıyor gerçi bu minenin 2.evliliği olacak ama olsun kız bu sefer özeniyo demekki,gerçi bu fikride denizin kafasına sokan yine mine gidip gizlice evlenelim demese baştan bişey yok,dediside minenin yine mutsuz olmasını istemediği için bu konuşmayı yaptı denizle,bu arada aslı ne yapmaya çalışıyor öyle ama güven çok iyi yaptı aslıyı öylece bırakıp gitti,hele suya çok sinir oldum atakan gibi birini bulmuş hala kapris içinde bence su gibi birini çekecek başka birisi olamaz

Bide 2. fragmanı çıkmış.
Bi sahne var yeni gelen kız ağlıyo denizde onu teselli ediyo fln sarılıyo ona..
Aynı aslıyı mineyle aldattığı sahneye benziyo kafamçokkarıştı

ah bu yeni kıza çok fena sinir oldum :bbo: zırzop abi abi diye geziyo çocuğun peşinde alsanaalsanasmile

İnanamıyorum ya ohaoldumsmile dizilerde salgın başladı aptal erkek salgını Melekler korusunda Erkan Kavak Yellerinde Deniz.. boshayallersmile

leylaya sinir oldum..ceyda ateşmidir nedir.zaten uyuz oluyorum normaldede..rol yapmayı beceremiyor..sinir sinir ağlıyor..boğasım geldi..
aslıda ayrı salak..çocuğun gömleklerini yakmış

ablasının nikahına 10 gün kala nişanlısını ayartş sanırm bilmiyorumkismile
ama denize o bana asıldı,kabul etmeyincede iftira atttı dedi,denizde yedi :bbo:

ablasının nikahına 10 gün kala nişanlısını ayartş sanırm bilmiyorumkismile
ama denize o bana asıldı,kabul etmeyincede iftira atttı dedi,denizde yedi :bbo:

hadi hadi yemezler o sarkmıştır oğlana taciz etmiştir o ne sapık kız öle banyoda nasıl dikizledi çocuğu klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…