Kavak Yelleri - Kanal D

aman gıcık çıksın zaten sinir ediyodu beni. ama atakanda ne güzel dio cehenenemin dibine git diye. oh olsun ona. rahat batmış.

ayrıca tv deki fragman az farklı. şimdi izledim. aslı da sapıtmış, güveni öpüyor benimle sevişmek istemiyormusun diyor. bilmiyorumkismile

ay aslı napıyo öyle güvene yapışmış benle sevişmek istemiyomusun diyo hayret ya,suda iyice kafayı yedi gitsinde atakanda kurtulsun dırdırından zaten evleride yol geçen hanı gibiydi nasıl evlilerdi anlamadım

Süper ya Atakanın cevaba bittim :)))) benim cevaba yakın mars dememişte cehennem demiş ohh olsun.. Yani adam bu tepkiyi göstermese şaşardım, bu kadarda zorlanmaz ki bir insan evladı hemde böyle düşünceli hoş biriyse opuyorumnanaktan sayın yapımcılar Su diziden çıkacaksa yerine talibim şimdiden bilginizeeeee.. Vietnam'a gitsin o!:gitme:

o dizide bi tek efeyle atakan vardı efe gitti atakandan başka da doru düzgün adam yok ama senin olsun tamam napalım:)

bence paylaşalım:) parttime yarı zamanlı senin yarı zamanlı benim olsun:) valla bana şu ana kadar kimse öyle jestler yapmadı.. bi çiçek bile alan olmadı o yüzden pek seviyorum o çocuğu:)

ay bende diyodum aslı neden öyle yaptı meğerse yanlış anlamış güven onu götürmek istiyo sanmış -tatlicadiarzu-
çok güzel bir bölümdü çok güldüm nasıl bitti anlamadım wallaboshayallersmile

ayy evet çok güzeldi ama denizle mine ne olucak şimdi o kız fln kafamçokkarıştı
O kız kim ki yaa kafamçokkarıştı

Bide bişy fark ettim.
Deniz mineye evlenme teklif ettiğinde bi önceki bölümde.. ve mine denize sarıldığında minede baya koyu renk oje vardı..
Sonra aynı gece eve gittiğinde yani bugünkü bölümde ojeleri birden kırmızı oldu kaydirigubbakcemile3
Çekim hatası olmuş naniknanik gözümden kaçmadı kaydirigubbakcemile3

süpersin valla!!!! kaydirigubbakcemile3

bu arada bence Su'nun içine şeytan girdi olmaz böyle şey ya..kötükedihüso

ayy evet çok güzeldi ama denizle mine ne olucak şimdi o kız fln kafamçokkarıştı
O kız kim ki yaa kafamçokkarıştı

evet o kız kim önce yeğeni sandım lemanın
ama yeğeni olsa tanırdı dimi
bide 2 bavulla gelmiş sanki 1 sene kalacakmış gibi
uyuz bişi... denizi gözetliyo bide utangaç utangaç :dilcikar:

waow harikasın hiç farketmedim koyu renk ojeyi hatırlıyorum ama kırmızı gözümden kaçmış kaydirigubbakcemile3

süpersin valla!!!! kaydirigubbakcemile3

bu arada bence Su'nun içine şeytan girdi olmaz böyle şey ya..kötükedihüso

Cidden yaa çok uyuz oldu su
Ne yapsa yaranamıyo atakan zavallım:)
Bide şu denizlere gelen kızı çok merak ettim oda bi şeytanlık peşinde gibi geldi kafamçokkarıştı
Herşey karışıcak gibi minede eve gidiyo eyvahedigeldismile

vaaay çekim hatası yakaladın ha:)) ay o kıza ben de çok sinir oldum yaa! ne arsız şey o öyle resmen denize baktı. şu minenin yüzü hiç gülmeyecek mi yazık kıza artk yeter yani. bu arada denizin annesine de uyuz oluyorum. su resmen cadaloz oldu. güvene de çok üzüldüm aslı mal gibi hareket etti:) ama götürmeye çalışıyor sanmıştır doğal. erkekler hep çalıştığı için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…