Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar bu arada nette yazıyo paylaşıyım ne kadar doğru bilmiyorum.
artık bu diziden herşey beklenir

YENİ TÜYO :Efe'nin ailesi Efe'nin hastalığını öğrendi.Efe'nin binde bir kurtulma ihtimali olmasa da Aslı onu ameliyat ettirmekte kararlıdır.Ameliyat olmadan önce beynindeki kitle kalbe doğru etki ettirip kalbi durdurur elektro şoklara rağmen Efe kurtulamaz.Ama Aslı vazgeçmez.Örtüyü kaldırıp Efe'nin kalbine sertçe vurur ama değişen bir şey olmaz.İkinci deneyişinde bırakma beni Efe der ve sertçe kalbine doğru vurur.Efe eski günleri hatırlar ve geri döner.Ameliyat olup kurtulur

ASLI en son saat'e bakiyordu efenin verdigi saate ve yanliz basinaydi acaba uykuya kaldida ruyami gordu
sizce kizlar????

ay valla benimde aklıma gelmedi değil daha önce kalbine vurduğu gibi vurur diyodum hakkaten iyice saçmaladı olurmu olur haftaya görücez artık

zamanın birinde arkadaşın biri yazmıştı artık reenkarnasyona inanmaya başladım diye ....
ben inandım bile :))))

bugün netde eski bölümlerdeki ameliyat sahnelerine bile ağladım ama bunda bir yapmacıklık vardı hakkaten ... o duyguyu bu sefer veremediler seyirciye...
orjinal adam ölmez dedim ama rüya olacak gibide değildi nasıl kurtaracaklar şimdi...
hem efe güvenin kulağına parayı dert etmeyin siz ben hallettim gibi bişey demiş... yani daha ameliyata girmeden öleceğini biliyordu kalbinin dayanmayacağını biliyordu heral aman saçmalık pöffffffff......

Son düzenleme:
cogu sitede 154.bolum cekimlerinde daghani gorduklerini yaziyor ama halla inandirici gelmedi bana oldugu..simdiye kadar tum tuyolar cikti ama buna inanmak istemiyorum nedense

ay şu aslı efenin kalbine mi vuruyo neresine vuruyosa vursun da geri gelsin
ayrılmasın şirincikler yaa ben böyle sahnelere dayanamam. bi kere gitti geldi bu kadar kısa zamanda geri mi gitcek yani
aslı ağlamadı ama insan bi saatten sonra ağlayamıyor tabii...

bana Aslının rüyası gibi geldi,saate bakarken dalmı olabilir sanki uykuya :44:
bide herkes yukarda ameliyathane kapısında bekliyodu Aslı niye aşağıda bekliyodu onu anlamadım :26:

ben ağladım ama bana rüya gibi geldi.
aslı yine kalbine vurup geri döndürürse saçmalığın daniskası olur.
ayrıca parayı banka vermek zorunda kendi elemanı zimmete geçirmiş.
aslıya dirayetli olması yerindeydi.. ameliyata girerken bağrış çığrış yapması saçmalık olurdu bence.
efenin korkuyorum diye ağlaması çok duygulandırdı beni
efe güvenin kulağına parayı hallederim gibi bişey demedi baence aslı senin demiştir kesin:)

Son düzenleme:
rüya ise tam bi saçmalık olur bu kadar ayrıntılı rüya mı olur yaaaa bankada ki kadın paraları zimmetine alıp kaçıo fln planlar yapıo bu aslı kadar da ruhsuz kız hayatım da görmedim yaaa arkadaşları aslıdan daha çok üzüldü ağladııı pehhh :86::86:

Efe ameliyata girdiğinde Aslı tek başına oturuyordu ya aşağıda galiba orda öldüğünü düşündü,yani kapının açılmasından itibaren olanlar hayal sanki. İnsan bazen kötü olasılığı düşünür ya öyle. Bi de sanki o an görüntüde de hafif bi değişiklik oldu galiba ya da benim gözlerim bozuldu
ölmedi bence Efe

aynen,görüntü hafif bulanır gibi oldu bencede

yok kesinlikle ölmedi.
bu dizinin adeti bu kalbine vrur ayakalnır. morga gider ayaklanır. mezarı bile yapılır ayaklanır.
diziyi sevmiyor değilim amaama senaristler iyice salak yerine koydular bizi.

en cok kafama takilan su oldu benim efe narkozu yedi gozleri kapandi uyudu..oldugunde gozleri acikti hemsireler kapatti..ayildimi acaba bi ara

eger dogruysa daghan kendi adina actigi siteye su sozleri yazmis..
"Sağlık sebebiyle bıraktım.
Kitapta yüzüm yok.
Cik cik ötmem.
M.S.N 'ye üye değilim."

ölüdü ölmedi derken ne çok yorum okudum yaa ölmediyse abukluk nasıl ayılacak öldüyse niye böyle damdan düşer gibi öldü gerçekten bizi salak yerine koyuyorlar...

ha bir arkadaş yazmış efe güvenin kulağına aslı senindir demiştir diye diznin bir sahnesinde deniz soruyor güvene efe sana ne dedi diye oda ha ameliyat parasını düşünmeyin ben hallettim dedi ama anlamadım diyor hatırladıklarım bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…