- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #5.001
ölüdü ölmedi derken ne çok yorum okudum yaa ölmediyse abukluk nasıl ayılacak öldüyse niye böyle damdan düşer gibi öldü gerçekten bizi salak yerine koyuyorlar...
ha bir arkadaş yazmış efe güvenin kulağına aslı senindir demiştir diye diznin bir sahnesinde deniz soruyor güvene efe sana ne dedi diye oda ha ameliyat parasını düşünmeyin ben hallettim dedi ama anlamadım diyor hatırladıklarım bunlar..
"not:seni seviyorum" filmine benzetmisler senaryoyu simdide, oldugunde aslinin kendini toparlamasi ve hayata yeniden baslamasi icin notlar yazip gondermis efe. suyunu cikarmadan yapsinlar artik finali ya
teşekkürler canım gerçekten çok sulandırmışlar
teşekkür ederim nilim
ama artık iyici suyu çıktı,yine başladılar güvenle aslı diye,efe yok toparlamaya çalışıcaklar
ne saçmalıktır sevgilin ölmüş biraz insan perişan olur tık yok aslıda maşallah
bence finalide "ghost" filminden calacaklar..efenin ruhu gelcek asli hissetcek dans edecekler falan filan yani orjinal bir final beklemiyorum aciklacasinihayet öldü ama finalde sürpriz yapabilir
ya bu dızı nasıl bı dızı ya reklamlarda goruyorum bı grup var sureklı aralarında eş degıstırıyolar
aynen P.S. I Love You çakması olmuşartık burdan okuyor ve fragmanlardn takip ediyorum.izlemesi bile bayıyor beni artık tahammül edemiyorum..
bi filmden alıntıda yapmasalar olmaz illa çalacaklar.. ne gerek var mektup olayları vs hiç orjinal olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?