Kavak Yelleri - Kanal D

bence de efe başka bişey dedi güven öyle söylüyor, aslı ile ilgili bişey söylemiştir diye düşünüyorum

[video=facebook;195882983785731]http://www.facebook.com/video/video.php?v=195882983785731&oid=187973611214724&comments[/video]

"not:seni seviyorum" filmine benzetmisler senaryoyu simdide, oldugunde aslinin kendini toparlamasi ve hayata yeniden baslamasi icin notlar yazip gondermis efe. suyunu cikarmadan yapsinlar artik finali ya

teşekkür ederim nilim
ama artık iyici suyu çıktı,yine başladılar güvenle aslı diye,efe yok toparlamaya çalışıcaklar
ne saçmalıktır sevgilin ölmüş biraz insan perişan olur tık yok aslıda maşallah

öğğhh yani şeyini çıkarmışlar..efe öldü bi sonraki bölüm daha cenazesi yeni kalkdık bunlar eğleniyo..bitsin artık.

madem diziden cikcakti tekrar nie geldi efe ..
cok sinir oldum ...bencede bitsin artik (bitsin demiyodum bugune kadar)degisik dizilerde gorelim hepsini ayri ayri
yeterrrrr....fragmanda minenin karni dikkatimi cekti buyumus sanirim aradan belli zaman gecirmisler
o yuzden hepsi oyunlara filan baslamis bence......... bu arada guvenle asli dans ediyordu...

Son düzenleme:
teşekkürler canım gerçekten çok sulandırmışlar

rica ederim kizlar..

nihayet öldü ama finalde sürpriz yapabilir
bence finalide "ghost" filminden calacaklar..efenin ruhu gelcek asli hissetcek dans edecekler falan filan yani orjinal bir final beklemiyorum aciklacasi

ya bu dızı nasıl bı dızı ya reklamlarda goruyorum bı grup var sureklı aralarında eş degıstırıyolar

Aslı yine Güven'in kolların da gerçekten baydı Efe'nin döneceğini sanmıyorum sonuçta efe ailesini üzmek istemezdi.. Ama bu oyunun sonu nereye varacak çok merak ediyorum aslı orada kimi bekliyor olabilir..? Ben oyunun sonu Güven'le bağdaşacak diye düşünüyorum Efe ikisinin birleşmesini sağlıyacaktır..

Bunu söylemekten utanıyorum ama , evet bu diziyi gerçekten severek izliyordum ama , bööykkkkkkkkkk geldi artık yeteeeeeeeeer, madem ölcekti nie geldi geri geldi bu...

ya bu dızı nasıl bı dızı ya reklamlarda goruyorum bı grup var sureklı aralarında eş degıstırıyolar

Diziyi izlemeyen, fragmanlardan veya duyduklarından bilen herkeste aynı izlenim oluşuyor zaten.. Milletin geyik malzemesi haline geldi bu dizi, Aslı yedi kocalı hürmüz gibi, ayrıca herkesin herkesle her an büyük aşk yaşama ihtimali olması dizinin suyunu çıkardı
şimdi finale doğru değişiklik olsun diye Mine'yle Güven'i aşık edebilirler, Aslı ile Deniz birlikte olabilir, Efe dirilip Su'yu alabilir tekrar, Atakan da..... burayı da senaristler düşünsün artık

İzlemeyi bırakalı çok oldu zaten, ama bir zamanlar cok severdim bu diziyi

artık burdan okuyor ve fragmanlardn takip ediyorum.izlemesi bile bayıyor beni artık tahammül edemiyorum..
bi filmden alıntıda yapmasalar olmaz illa çalacaklar.. ne gerek var mektup olayları vs hiç orjinal olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…