Kavak Yelleri - Kanal D

hey allahim simdi bu mektuplardaki sifreleri cozdukten sonra karsilarinda Efe yi gorurlerse
sasirman , orjinal adam dimi sonucta oldurucam deyip oldurmustur

iyice sacmaladilar yaa

İnanın ben aslıdan fazla ağlamışımdır ama yine ölmez diyodum gerçekten çok saçmaladılar bi efe aslı aşkı izlettirmediler yani ama efee ölmeseydi çokkk sevinecektim herşeye rağmeeennnn

bu dizi miyadını doldurdu bence. uzatmaları oynuyor. yayın saatine dikkat ederseniz artık rating almadığı da ortada. hem cumt hem de gece 1lere kadar süren bi dizi oldu çıktı.

ben artık soğudum iyice. efenin gelişi ile gidişi saçma oldu harbiden

artık bu oyuncuları başka rollerde görelim. polat alemdar gibi oldular gözümde. sanki başka bir role bürünemezler gibi hissetmeye başladım. çok uzadı ..bitsin artık.

Fena halde baydi bu dizi.. Ben asli efe guven uclusunden vazgectim zaten, deniz mine derya uclusunu merak ediyorum:)

bu diziyi sevenlerdendim.
cuamrtesi geceleri insana iyiy geliyordu.
efenin dönüşünü sabırsızlıkla bekledik noldu.
renk gelir dedik diziye efenin hastalığıyla uğraştık.
aslı güvenden evlenme teklifi beklerken efe geldi diye pattt efe ye döndü.
efe herşeyden önce kaç yıllık çocukluk arkadaşıyken efe ye biz sevgiliydik biz sevgiliydik.
tamam efeyi seversinde bi oyuncu bu kadar ortalık malı gibi yapılmazki .
dizinin yapımcıları pintilikten
oyunculara yeni sevgili sunmaktan aciz zaten
birde seyirciye aptal yerine koymuş durumdaalr. efe ölüyor memleketi urla istanbula gömülüyor.babası zaten ortada yok.
ya bi laf olsun diye hiçmi aileleriyle telefonda konuşmazlar.

efe diziye tekrar girince çok sevinmiş
eski tadını bulacak diye umut etmiştim
ama hiçde öyle olmadı
aksine dahada saçma sapan bir hal aldı
artık hiç izlemiyorum
burada yazılanlardan neler olup bittiğini görüyorum
bitsin artık

güven kalsın dizide yakışıyor o diziye bence,efe de sevimliydi ama işte çıkıp tekrar gelmesi şimdi tekrar gitmesi saçma oldu diziye bi bayan karakter girip efe de ona aşık olsaydı güvenlede kanka olsalardı eskisi gibi

aslı ilk bölümler ne kadar çirkinmiş.şimdi makyajla falan göz şeklini baya değiştiriyorlar heralde.mine de o zaman baya güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…