Kavak Yelleri - Kanal D

yaa bende minenin ilk bölümlerdeki saçına bayıldım bende aynı renk ve kesim istiyorum:84::84::84::84:

ayy peküzücü yaaa.
gencecik insanın kefenli hali
yalnız efenin urlaya değilde istanbula gömülmesi babasının olması hadi bunlarıda geçtim onca ıvır zıvır tanımadımız insan varken ne aslının ne minenin ailesinden kimsenin olmaması bu yapımcıların ne büyük ciddiyetsizliğidir arkadaş

bu ne saçma bişeydir ya . biz haftalarca efeyle diğerleri karşılaştı karşılacak diye bekledik sonrasında efe aslıya yne haftalarca gerçeği söyleyecek diye bekledk ve saçma sapan bölümler izledik herşey öğrenildi efe tekrardan öldü böyle bişey olamaz ya
madem öyle hiç girmeseydi aslıyla güvenin ilşkisi çok güzeldi ve çokda gülerek izliyodum
bu yapımcılara neye istinaden böyle bişey yapabiliyo benim aklım mantğm almıyo

:44::44:nurgülle abisine biran önce evlenmelerini,aslıyla güven tango kursunda karşılaştıklarına göre tango da aşk kokan bi dans,ama bakalım başka bişeyler çıkabililr

en sacmasida metinin sakladigi noel baba kiyafetiydi..kac sene once kullanmis istanbuldan urlaya gitmis biara kafayi yemis adam istanbula donerken noel baba kiyafetini de getirmis hep kullaniyomus gibi

izlemicem dedim bu bölüm yine oturdum izledim.kendime kızıyorum sonra niye izledim diye
eski bölümlerden derleme izledik resmen,bari kısa kısa gösterselermiş.
aslında görünce eskiler hoşuma gitti,Aslı ne çirkinmiş ne hale geldi

bende biraz izledim başlarını
zaten hep eski bölümler vardı izlediğimde..
bende dedim mine ne kadar güzelmiş
aslıda ne kadar çirkinmiş.kaşları çok inceymiş ve yakışmıyormuş..şimdi daha güzel
midede saçlarını uzatsın çok daha havalıymış o zaman

o kadar yıl bu diziyi takip ettiğime o kadar zaman kaybettime acıyorum...
bari efe dönmeseydi bir daha ölcekti madem..
dalgamı geçiyorlar izleyicilerle anlamıyorum..
saçma sapan bir bölümdü..nereye bağlayacaklar nasıl biticek bu dizi çok merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…