- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #5.061
suan izliyorum ve sacmaliklarla dolu ya bu bölüm.
1.efenin babasi nerde .neden gelmedi cenazeye?
2.1 hafta boyunca kahvalti yapmadilarmi bunlar o peynir kabinin altindaki kagidi görmediler?
3.istanbulda okadar tanidiklari varmiydi?birsürü kisi cenazeye gelmis?
ayrica ben "bu diziyi yillardir izliyorum kaybolan zamanima aciyorum" diyenleride anlamiyorum.kimse size zorla bakin demediki! sonucta dizilerin senaryolari felan belli hepsi ayni olur.yani taa ne zamandir var bu gibi sahneler en basindna izemeseydinzi.ayrica bunu diyenler nedense yine izlemye devam ediyorlar .anlamiyorumki
niye izlemiyim en başından arkadaşım..
ilk bölümleri ne kadar keyifliydi..
tabiki izlemeye devam edicem,takip ediyordum sonunuda merak ediyorum..
ayrıca burası her yoruma açık bir başlık yorumlara ister katılırsınız ister katılmazsınız..
size sormucaz diziyi izlerken yorum yaparken
kendinizi söylüyorsunuz herkese acik herkes yorum yapabilir diye.niye üstünüze alindiniz?tek bu sözü söylene sizmisiniz? kendiniz diyosunuz izlemye devam edicem madem devam ediceksiniz madem zamaninizdan aldigi halde bunu diyorsunuz?anlamis degilim.benim yorumumada ister katilirsiniz ister katilamzsiniz herkese acik bir baslik ti burasi degilmi??
çünkü sadece bir kaç mesaj önce yazdığım mesajın içinden kullandığım cümleyi örnek vermiştiniz,üstüme alınma sebebimde bu çok iyi bildiğiniz gibi..anlamak zorunda değilsiniz bu arada..
en sacmasida metinin sakladigi noel baba kiyafetiydi..kac sene once kullanmis istanbuldan urlaya gitmis biara kafayi yemis adam istanbula donerken noel baba kiyafetini de getirmis hep kullaniyomus gibi
arkadaşlar tartışma olmasın ayrıca uslubumuza dikkat edelim forum kuralları gereği
şimdi bu güvenle aslı birleşecek tabi.yani tam rezillik.o öldü şimdi geri buna.normalde efenin ailesinin aslının yüzüne bakmaması lazım ama sevinirler bile şimdi.o arada efeyle de yattı,aradan çıkardı.şimdi de güven var nasıl olsa
yeni tüyolar yok herade fragmnda yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?