Kavak Yelleri - Kanal D

0onceki cikisi yonetmen yuzundendi (jale incekol)..simdiki yonetmen kerem cakiroglu oldugu icin daghan diziye donmustu zaten..gercekten daghan hasta annesi bunu dogruladi zaten

Rıfat sabuncu kimdi ya ben hatırlayamadım

[video=youtube;-w51o-Hbi6Y]http://www.youtube.com/watch?v=-w51o-Hbi6Y[/video]

artık kesinlikle bitmesi gerekiyor bu dizinin neden hala uzatıyolar anlamış değilim.Dizi yüzünden oyuncularndan da nefret ettim

sonunda dağılıyolar galiba ya çok şükür sona yaklaşıyo gibi görünüyo :95:
mineyle deniz izmire metn erzuruma falan.
herkes kendi hayatını yaşasın bu ne yahu

ya bu dizi de unutulan ne çok kişi var.
izmirdeki anneleri babaları dedeleri nineleri, metinin eski karısı çocukları,sonra şu efeye kek yapıp duran komşu kızı vardı , şimdide denizin belalısı özgeyi unuttular

ızlemıyorum artık..
ıyıce sacmaladılar..
bıtırsınler artık kabak tadı vermeye basladı

filmde kimin eli kimin cebinde belli deyil
aslı 3 erkeklede nişanlandımı yoksa arkadaşlıkmı kurdu evlendimi anlıyamadım işin garibi hepside birbiriyle çok samimiler :82:
bitsede kurtulsak yaptıkları masrafa yazık

Evt cılkı çıktı iyice.. Ama dağılma yok gene toplandılar.. Amasaçamalamay devam..neymiş efendim aslı hanım efenin kalbi kimde öğrenckmiş görmek sitoyrumuş zart zurt):

ayy gerçekten dün çok kızdım kendime bu salak diziyi hala niye izliyorum diye bakalım rıfat sabuncunun yeni numaraları diziyi kurtarabilecekmi hiç sanmıyorum ama

2 haftadır izlemiorum ben oturup anca kanal değişirken fln rastladım iyi ki de izlememişim kimse beğenmemiş gene :86:

2 haftadır izlemiorum ben oturup anca kanal değişirken fln rastladım iyi ki de izlememişim kimse beğenmemiş gene :86:

ben anlamıyorum niye hala bitirmiyorlar ya ben lisedeydm başladı lise bitti 1 yıl ara verdm evlendim 1 yıl geçti çocuğum olacak neredeyse 5 yıl oldu daha devam ediyor sıktı artık yaprak dökümü bile bitti bunu bitiremediler nedendir bilinmez vallahi

efe niye girdiki

cnm aslının ablası vardı onun sevgilisi denizin babasıydı falandı filandı hiç adını bile anmıyorlar göstermeyi bırak çok saçma valla öldürseydiler bari hepsini böyle unutacaklarına :)

bu arada efe geri geldimi yoksa hala ölü olmaya devammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…