- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #5.101
ben anlamıyorum niye hala bitirmiyorlar ya ben lisedeydm başladı lise bitti 1 yıl ara verdm evlendim 1 yıl geçti çocuğum olacak neredeyse 5 yıl oldu daha devam ediyor sıktı artık yaprak dökümü bile bitti bunu bitiremediler nedendir bilinmez vallahi
suyun ailesiyle de hiç alakası yok ya .evlendiğini bilmiyorlar zaten de aylarca yıllarca görüşmüyorlar.bi de kardeşi vardı ya hiçmi özlemez.parise gitmeye kalkıyor bide.gerçi dizi baştan sona saçmalık bende bunu düşünüyorum
Aynen katılıyorum arkadaşım sana kımın kımle çıktıgı bellı değil efe ölÜyür efe geliyor efe tekrar ölüyor aslı zaten yoldan çıktı kım gelırse önüne onla çıkıyor iyicene saçmaladı zaten bızım arkadaşlar adını değiştirmiş
dizinin gavad yelleri olmuş :d
diziyi severek seyrediyorum ama aynı hataları tekrar tekrar yapıyorlar düzen kalmadı artık dizide...efe öldü ölmedi diye netde hala tartışılıyor enteresan yani...
dünde efe son bölümlerde yine olacakmış aslında gömülen ayşemiydi aslının arkadaşı olan ölen kızmış da dr sabuncuyla işbirliği yapmış da mecburen felan filan pek inandırıcı gelmedi...
hayırlısıyla artık iyice abuklaşmadan bitirsinler şu diziyi hayrına...
nilim hakkaten en güzel yanı pinhani müzikleri çok güzel:....
konu kalmadı iyice saçmaladılar ben sarp apağın bu dizide harcandığını düşünüyorum çokta iyi oyuncu adamın oynadığı reklamlar bile bu diziden daha güzel keşke yine gülse birselle beraber hatta burhanında olduğu bi dizi yapsalar süper olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?