Kavak Yelleri - Kanal D

heh aynen cnm yaaa ilk başlarda dizinn çıkacağı günü iple çekerdim şimdiii malesef ki aynı şeyi söleyemiorum bitirin işte diziyi zaten kimse izlemio

suyun ailesiyle de hiç alakası yok ya .evlendiğini bilmiyorlar zaten de aylarca yıllarca görüşmüyorlar.bi de kardeşi vardı ya hiçmi özlemez.parise gitmeye kalkıyor bide.gerçi dizi baştan sona saçmalık bende bunu düşünüyorum

evet aynen saçmalıklarla dolu hiç doğru dürüst çalışan yok ama para sıkıntısıda yok koskoca konakta oturuyorlar minenin ananesi nerelerde aslının ablası annesi yok işte öyle birşey

avak yelleri ilk basladıgı zamanlar ben lisedeydim ve hani güzel bi diziydi,ama su zamanlara kadar o kadar sacmaladılar ki artık gercekten hiç izleyesim gelmiyor:S

Aynen katılıyorum arkadaşım sana kımın kımle çıktıgı bellı değil efe ölÜyür efe geliyor efe tekrar ölüyor aslı zaten yoldan çıktı kım gelırse önüne onla çıkıyor iyicene saçmaladı zaten bızım arkadaşlar adını değiştirmiş dizinin gavad yelleri olmuş :d

Son düzenleme:
nilim efenin neyi varmis?
annesini tv de izledim ama o anda soylemedi birsey ben kacirdim sanirim...
bu arada efenin kalbi sabuncunun kucuk oglunda bence asli cok uzulecek

diziyi severek seyrediyorum ama aynı hataları tekrar tekrar yapıyorlar düzen kalmadı artık dizide...efe öldü ölmedi diye netde hala tartışılıyor enteresan yani...
dünde efe son bölümlerde yine olacakmış aslında gömülen ayşemiydi aslının arkadaşı olan ölen kızmış da dr sabuncuyla işbirliği yapmış da mecburen felan filan pek inandırıcı gelmedi...
hayırlısıyla artık iyice abuklaşmadan bitirsinler şu diziyi hayrına...
nilim hakkaten en güzel yanı pinhani müzikleri çok güzel:....

2 haftadir izlemiyorum. ama paylasima bi bakiyim dedim. sen böyle yazinca benimde izlerken kafamdan gecen seyleri yaziyimm bari. cok sacma olsada bu dizide sacmalik kacinilmaz yani hersey olabilir. bu efe güvenle konusurken söyle bisey demisti.... ben gidicem, pilanimi yaptim, herseyi ayarladim, aslinin benden nefret etmesini sagliycam filan demisti....
bakarsin pilani budurda belli mi olur. doktorla analsip öldü numarasi filan. beklenir....

bence dizi Haziran ayinda biyer artik....efe de kesin mezarda bence.....
aslida guvenle evlenir sonunda....

bence bu efe yaşıyo masalları artık diziyi izlemeyenleri çekmek için efe öldü artık bitti şimdiki gibi saçma bi finalle bitirecekler yazık harcadılar güzelim diziyi

Puahahaha demek istiyorum.

Şu an tv.de zap yaparken kanal d'den geçiyorduk Bu kavak yellerini gördük işte eskiden bayılırdık ya annem bile geyiğe vurdu artık işi 'Bak bakalım Efe dirilmiş mi' dedi 'Ya anne boşver şunu' falan derken mahkemedeymiş bunlar hakim Aslı'ya doğum tarihini soruyor.

1990 dedi yaa, üstüne bir de doktorum dedi. Tey tey tey

konu kalmadı iyice saçmaladılar ben sarp apağın bu dizide harcandığını düşünüyorum çokta iyi oyuncu adamın oynadığı reklamlar bile bu diziden daha güzel keşke yine gülse birselle beraber hatta burhanında olduğu bi dizi yapsalar süper olurdu

bende sarp apağı çok yetenekli buluyorum..kesinlikle aralarında harcanıyor çocuk..millet efe efe diye delirdi ama dağhanın oyunculuğu çok daha kötü bence.şu dizi bitsede 2011 de gülse birsel dizi çıkaracaktı o başlasa.sarp onda oynayacakmış.

Diziyi çok severek seyredenlerden biride bendim ama saçmalıkları sıktı artık, Bir kaç haftadır seyretmiyorum fragmanında ne olup bittiği belli oluyor zaten diziyi değilde reklamları takip edicem bundan sonra

sarp apak ın konuşması normal geliyor mu size?bana çok itici geliyor,çok ciddi telaffuz sorunu var,harfler bi garip çıkıyor ağzından.bi de ne biçim bacakları var onun öyle,ters parantez gibi.
ya da ben bu çocuğu sevmiyorum da bana batıyor biraz bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…