Kavak Yelleri - Kanal D

Evet telaffuzu benim uzun zamandır dikkatimi çekiyor..Bu dizi de pek değil ama Avrupa yakasında ki konuşması çok daha iticiydi.. Bacakları da reklamlarda dikkatimi çekti..:)

Dizi'nin bu sefer ki fragmanını seyreden var mı? Aslı çantasını çaldırıyor? Dizi gitgide küçük kadınlar dizisine döndü her bölümde ayrı bir trajedi

denizle minenin evlenmemeside ne saçma ya gerçi denizin aklına bile gelmez böyle şeyler aklı bir karış havada.

artık benimde seyredeim gelmiyor da
yalnız biri bana cevap vereblirmi herkes canla başla efeden kalma borcu ödemeye çalışıren bu aslı gerizekalısı şu efenin kalbini taşıyan çocukal aşk meşk derdindemi

efenin kalbi onda diye gidiyor aşk meşk derdinde değil desemde aslı bu belli olmaz bu sefer de onu bulur.zaten oğlan ona aşık oluyor gibi.gerçi aslı da pek böyle birşey olcak gibi de gözükmüyor

ayy cok guldumm cok super bir bolumdu.......en cokta guvenin kahvaltiya getirdigi kadinlara mineyi (GONCAGULUN SUCU NE? demesine, 2 dakikada uydurdugu senaryolar filan cok komikti..

Valla artık diziyi götüren tek kişi var oda güven bence... Oda olmasadiziye el faitha okunurdu çoktaaaammm!iyice cılkı çıktı ama seyrediyoz işte o başka.. Güven süper komik adam ya::)aslıda gıcıkın teki..uyussss!sanki bir tek o acı çekliyor maynajkk!

allahım aslının kaprisi neydi öle yaaa. millet keyfinden mi çabalıyor pes. mine senin sevgilin yüzünden evini kaybetti güven hiç alakası olmadığı halde canla başla para için çalışıyor.
ne aptal bi senaryo bu yaaa

aslının herkese yardım etme çabasından fenalık geldi sanki iyilik meleği her bölümde bi saçmalık artık arada bakıyorum ama bitmeli bian önce

aslının herkese yardım etme çabasından fenalık geldi sanki iyilik meleği her bölümde bi saçmalık artık arada bakıyorum ama bitmeli bian önce

sen yine arada bakıyorsun ben uzun zaman öncee izlemeyi bıraktım.önce uşak ahçıya,sonra ahçı bahçıvana, sonra bahçıvan uşağa en sonunda herkes bahçıvana gibi bi durum sözkonusu.sıkıcı,sıkıcı,sıkıcı.....

Uzun süredir ekranların sevilen yüzü olan Dağhan Külegeç, Kavak Yelleri'nde 2.kez öldürülerek izleyiciyi hayretler içerisinde bırakmıştı.TRT'De annesinin programında diziye dönmeyeceğini açıklasa da KAVAK YELLERİ set görevlileri Dağhan'ın Kavak Yelleri'nde yeni bölüm çekimlerinin yapılacağı haberini sosyal paylaşım sitelerinde sızdırmıştı.Bu haberi ilk yayınlayanlardan biri de bizdik.Evet Dağhan final bölümüne kadar bir aksilik olmassa KAVAK YELLERİ'ne dönecek.. Ya sonrası? İLKKEZ SİZLER İÇİN AÇIKLIYORUZ!

DAĞHAN'IN ROL ALACAĞI DİZİ HEPİNİZİN ÇOK YAKINDAN TANIDIĞI BİR DİZİ OLACAK.DİZİNİN ADINI BİLİYORUZ,AMA SÖZLEŞME İMZALAMADIĞI İÇİN DAHA DAĞHAN,DİZİNİN ADINI AÇIKLAYAMAYIZ ŞUAN... AMA DAĞHAN'IN ROL ALACAĞI BU DİZİDE HERKESİN AĞZI AÇIK KALACAKMIŞ.DAĞHAN ÇOK DEĞİŞİK BİR TİPİ OYNAYACAKMIŞ.. UZUN SÜRE ROL ALACAĞI DÜŞÜNÜLEN BU DİZİNİN YAPIMCILARI DAĞHAN'IN EVET ONAYINI ALIRLARSA SÖZLEŞMEYİ İMZALATACAKLARMIŞ.
EĞER KESİNLİK SAĞLANIRSA BURADAN DİZİNİN ADINI AÇIKLAYACAĞIZ. :)

finalde yinemi dönüyormuş of buda ne öldü ölenlere karıştı ne kaldı kalanlara yani,adamı yine nasıl döndürecekler çok merak ediyorum,bu arada bilinen dizi hangisi acaba kesin kötü bi insanı oynar bu sefer ağzımız açık kalacakmış ya

muhtesem yuzyil'dir yada sihirli annem (bunda ole sansi olmaz en azindan)

yok artık yinemi yahu

dağhanı seviyorum ama yeni dizisini mutlaka izlicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…