Kavak Yelleri - Kanal D

bu dizi sadece aslının saçmakalıkalrıyla miladını doldurdu.
daha doğrusu senaristlerin yazdığı aslıyla.
güvenden evlenme teklifi beklerken efe gelince pat efeye. tamam efe senin eski sevgilinde daha öncesi arkadaşın insan arkadaşım ölmemiş diye sevinir .
arkadaşları sırf efeden kalma borcu ödemek için uğraşıyor bizim aslı hanım kapriskapris.
bence aslı üzüntüüsünden başka yere gitti diye diziden çıkatsalardı.
ne aslıyı ne yeni mahallesini ne o 3 kardeşi ne de yeni aşkını seyretmek falan istemiyorummmmmm.
diğerleri sezon sonuna kadar idare ederdi bizi sonrada bitsin zaten

Son düzenleme:
valla seyrediyorum ama sanki dizi aslı ve başa sarıyormuş gibi geliyor önce denizle aşk yaşadı mineyle düşmandı sonra deniz mineye aşık oldu efeye asıldı efe öldü dediler güveni buldu güven hırsızlık yaptı efeyi ona ayarladı yanlız kalması diye sonra güven kayboldu efeye aşık oldu güvenden soğudu şimdi efe yine öldü tam diziye döndük derken şimdide yine evi terk etti kızın abisini ayartacak şimdide güveni onunla aldatacak ama nedense bütün ayrıldıklarıyla arkadaş oldu çooooooook saçmalaştı artık farklı bir senaryo görmek istiyoruz...mine ne zaman doğurcak valla ben sadece onu bekliyorum ööööfff yeter ya aslı aslı hayat aslının etrafında dönüyo efenin kalbini alan çocuğuda kendine aşık etti aşk bu kadar basit bişey mi?

bunlar hep birlikte para biriktirip ne borcunu kapatmaya çalışıyor biri allahaşkına söylesin ya :26:

efenin ameliyatı için para topladılar bankaya verdiler para çoğalsın biraz diye bankacı bunları dolandırdı şimdi banlkaya 500 bin lira borçları var

efeyle bunlar yalandan bi nikah düzenlemişlerdi hani sonradan otele gitmişlerdi ya o gece birlikte olmuşlardı o zamandır büyük ihtimalle bu arada güvenle filan olmadı sanırsam

atakan niye gitti kizlar? gecen hafta basini kacirdim evde yoktuk o yuzden dizinin ortasina yetisip izledim..netten izlicem halen daha vakit bulup izleyemedim...................

efeyle bunlar yalandan bi nikah düzenlemişlerdi hani sonradan otele gitmişlerdi ya o gece birlikte olmuşlardı o zamandır büyük ihtimalle bu arada güvenle filan olmadı sanırsam

bende öyle düşünüyorum ama o bölüm özellikle dikkat etmiştim eşofmanla yatmışlardı tabi bunlardan herşey beklenir :76:
şimdi kesin oğlu olur adınıda efe koyar kendi kendine büyütmeye çalışır bi sezonda onu izleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…