Kavak Yelleri - Kanal D

yok canım bişeyde kalmadı artık bu sezon kesin bitiyor diye biliyorum belki bitmye yakın olayları hızlandırırlar,en son efeyle oldu mutlaka çünkü güvenle uzun zamandır yatmadı ooff ne kadar çarpık ilişkiler bunlar resmen mide bulandırıcı

Dostlar ve sevgili Kavak Yelleri izleyicileri öncelikle gecikmemin tek sebebi internet sorunu , bu sorundan dolayı herkezden özür diliyorum . Şimdi direk konulara girmek istiyorum . Kavak yelleri dizimizin bu sezon 4. sezonu ve bu sene normalde bitiriyoruz ancak ; dizimizin bu sezon bitmesinden sonra İzmir'e dönülerek belli bir kaç bölümler çekilerek dizimiz devam edip adam akıllı bir finalle bitirilecektir. Yani herkez tarafından denildiği gibi nerde başladıysak orda bitirireceğiz. Kısacası dizidaha önceden mayıs sonunda haziran başına doğru sarkması gibi olaylar var ve orda bitireceğiz dedim bitiriyoruz . kaç hafta kaldığı doğrultusunda 4 veya 5 hafta diyorum. Sıra gelsin karekterlere ; Öncelikle daha önceden dediğim gibi en baş karekter 'Efe' ile giriş yapmak istiyorum. Dağhan Külegeç'le hem dizimizin hemde kendisinin menajeri olan timu savcı arasında geçen görüşmeler bayağı sıkı fıkı Bizimle olan sözleşmesi devam ediyor ve dizimize tekrardan giriş yapacaktır. Bizler bile öyle tahmin ediyoruz. İzmirdeki çekimlerde olacağına inanıyorum . Bu konuda büyük şüpheler içine giren dostlarım merakınızı gidermiş oldunuz sanırsam Daha doğrusu orjinal adamsız bir İzmir veya dizi devam edebilir mi ? Dizimizin diğer karekterlerine gelecek olursak bu bölüm Aslı'nın başına gelenleri en ufağından fragmanda görmüşsünüzdür . Ve en son hamilelik meselesi tabiki ! Acaba kimden olabilir diye fazla düşünmeye gerek yok dimi ! Bunun cevabını bütün herkez gayet iyi biliyor. Ve diğer karekterler tabiki ; deniz ve mine tarafında ise hem evlilik hemde çocuk teleşı var . Evlilikten önce çocuğun önemi büyük elbette . Bna gelen binlerce mesajdan yarısına yakını dağhanı yarısına yakınıda mineyi kapsıyor ) Bunada açıklık getirmek isterim. Minenin ameliyatta öleceği ve çocuğunun yani derya nın yaşayacağını söyleyenler , heralde sizler yabancı versiyondan esinlenerek bunu dile getiriyorsunuz. Bunun şu anlık hiçbir doğruluk payı yoktur. Bizler bile seneryoyu anlık çekimlerde ve oyuncularda tabiki seneryoyu çekimden önce ellerine aldıklarında okuyabiliyor. Bütün bunlar olurken sizler nasıl oluyorda dizinin gidişatı hakkında böyle bir kanıya varıyorsunuz ? Gelelim bir diğer karektere deniz ; onun geleceği tabiki mine çerçevesinde gerçekleşicek . Özgeyle uğraşması da cabası . Ya da özgenin bizimkilerle uğraşması mı desek Metin ve nurgül çerçevesin dede güzel olaylar olacak ama öncelikle bazı şeylerin düzene girmesi ve önlerinin açılması gerekecek. Ve gelelim Sarp Apak'a yani dizinin boşluğunu şu anlık tek başına dolduran dev adama Gerçekten oyunculuğuna hayranım ancak ben bir dağhan ile kıyaslamam tabiki ) kendi fikrimi sunuyorum elbette bana bu yazım için lütfen mesajlarla gelmeyin Ve diğer karekterler ; elbette diğerlerinin önemide çok büyük ancak pek bir büyük değişiklik yok . Ve gelelim kendi ekibimize ; ekibimizde genelde değişiklilk yok zaten son bölümde ekibimizin bir kısmını görmüşsünüzdür. Denizin sahnesinde kaldırımda dizi ekibi vardı Bizaat bizim ekipti , aramızda zamanı gelince kişiliklerin yerine geçen bir çok set arkası arkadaşımızda rol aldı . Akın Kurt en büyük örneğidir ) Ve elbetteki ben ; Ben sizler gibi alakalı ve sabırsız dostlarla olmaktan gayet mutluyum ) Sabırsızlık peşinde olduğunuz ve dizimize gösterdiğiniz ilgi için ndi adıma çok teşekkür ederim. Yoğunluktan dolayı geceleri çekimler 1 ila 3 arasında oluyor. bazen sarkıyor eve girdiğim saati bile bilmiyorum. Verdiğiniz öncem için tekrar teşekkür ederim . Aklınızda kalan soru işaretleri ve tüm cevapsız soruları tekrar toparlıyıp gece tekrardan bir soru cevap notu paylaşabilirim ! Paylaştığım fotoğrafların önemi de var onlardan neler var neler yok anlıyabilirsiniz. Tekrar görüşmek üzere dostlarım ..

Demek Efe tekrar sete girebilir bu dizi'nin her bölümü sanki çekilmeden 1 hafta önce yazılıyor gibi ilerliyor.Normal de artık fragmanlardan seyrediyorum diziyi ama dün denk gelmişken şöyle bir göz attım oyuncularda sıkılmış gibi bir rol çekimi içine girmişler Aslı'nın bayılma sahnesi hiç gerçekçi değildi pek eğlendirik birşey kalmamış dizide şu 5.haftayı merakla bekliyorum bakalım sonucu neye bağlıyacaklar..

bence yeniden hortlamıcak izleyenler hatırlar efe ameliyata girerken aslı bi uyur gibiolmuştu orda aslıyı uyandırcaklar efede ameliyattan cıkıcak saglıklı bi şekilde ööölede bağlıcaklar benim fikrim

Efe nasıl hortlayacak çok merak ettim doğrusu?

Bu senaryoyu yazmak insan üstü bi çaba gerektirir. Uçmak lazım, ya da sözlük deyimiyle senaryo ekibine "siz hangi kafadasınız" demek istiyorum :)

Gül gibi diziydi. Yıllarca izledik ama hakikaten Kabak Yelleri oldu artık. Öldür dirilt tekrar öldürt tekrar hortlasın :)

Ya hakkatende ya nasıl geri gelcek efe anlamadım ben iyice sapıtttılar yanee.. Cenaze bile kalktı nasıl olcak bu iş böyle anlamıyorum alalala!!

efeyi öldürdüler benim tahminim efenin hayaliyle filan dolduracaklar yeni çekimler olur mutlaka ama geçmişle birleştirip efeyi öyle gösterebilirler valla bunca sene izledim sadece sonunu merak ediyorum oda bunca yılın hatırına yoksa vakit geçirdikleri çok belli hele aslının aşırı isteksizliği rolünede yansıyor

bencede son böülm hayali olarak gelebilir efe .
aslının rüyasıysa bunlar düpedüz saçmalık olur zaten.
amannnn şu dizi için kafa yormaya bile değmez aslında

ya herşeyi geçtim dizinin bütün saçmalıklarını boşverdim şu aslının saçları nasıl uzadı beline geldi aklım almıyo

diziyi okadar gereksiz uzattilarki artik oyunculari birdaha bir dizide oynamamaya andicecekler yani okadar tiksindi garipler artik yazik yaaa. zoraki oynuyorlar ha bitirdik ha bitirecegiz diye

aslı hamileymiş ... efe tamamen çıktı diziden şimdi yavrusu çıktı başımıza

artık diziyi devam ettirecek birşey kalmadı. nerde başladığı ilk sene zevkle izlediğimiz gençlik dizisi nerede şimdi ki hali ... hepsi ne için reyting için ... tadında bitirseniz olmuyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…