Kavak Yelleri - Kanal D

Aslı şimdi tek başına ayakta durmaya çalışır bi süre Aslı'nın hayat mücadelesini izleriz :82:

disko kralını ızlemek ıcın sırf şu aptal dızının bıtmesını beklıyorum ya ..

ayy şu kavak yelleri hala devam ediyormu yahu?hiç değişen bişey yok yani aslıyı kim alırsa gibi dönüp dolaşıyor bi efe bi deniz bi güven oldu hayatında şimdi kim kimbilir..dizide yokki konu..arkadaşlardı başları güzel gibiydi ama kimkime olduktan sonra çok sıkıldım ben artık izlemiyorum..

Şanslı Masa Kavak Yelleri'ni Uçurdu

Erler Film yapımcılığında Kanal D ekranlarında 3. sezonunu tamamlayacak olan Akasya Durağı, son aylara kadar Cumartesi akşamlarının iddialı rakiplerindendi. Özellikle son haftalarda belirgin bir düşüş kaydeden Akasya Durağı, Kanal D'nin yeni gözdesi Şanslı Masa'ya yerini kaptırarak saat değişikliğine uğradı.

Kanalın ikinci kuşağında yer alan Kavak Yelleri de bu değişiklikten nasibini aldı. Dizinin yeni bölümüne bu haftaki yayında yer verilmezken, akıbeti belli değil.

Şanslı Masa, yeni bölümüyle 14 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:00'da, Akasya Durağı ise 21:45'te ekranlarda olacak.

lütfen lütfen lütfen lütfen bitsin artık bu dizi
ya dönüp dolaşıp başa sarıyor sıktı gerçekten sıktı ama

Efe'yi Rıfat Sabuncu ordan öldü deyip çıkardı. Aslı'ya Efe'yi kullanıp şantaj yapmak için. Oğullarının serbest kalması için şantaj yapacak.Dağhan külegeç dahil bütün ekip izmirde.En geç 3 bölüme dağhan tekrar dizide arkadaşlar.Timur savcı olabildiğince çabuk geçmeye çalışıyor.Reytingler bir anda dibe çaktığı içi daha erken döndürecekler.

e ama artik gercekten soyleyecek soz bulamiyorum
izleyici aptal yerine koyuluyo resmen

bu haftaki fragman :97:
[video=youtube;COs9yUeiBsA]http://www.youtube.com/watch?v=COs9yUeiBsA[/video]

cumartesi yayın akışında gözükmüyo
dizinin akıbeti belli değil galiba :76:
pelin karahan bugün marmara foruma gelicekmiş diş reklamı için
gelmişken sorıyım bari :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…