Kavak Yelleri - Kanal D

efe ölmediyse gerçekten aşırı saçma olur diyecek söz bulamıyorum.

bitmez arkadaşım bu dizide kimse..hepsinin maşallahı var..helede aslının:)kız efeye aşık sonra öldü diye en yakın olan denize hopluyor güveniyor sonra ne oldu bitti güvene aşık oluyor sonra efe pırt çıkıyor aslı ona kayıyor...ohooo yakında aslının çocuğu olurda oda denizin çocuğuna sonra efeni çocuğuna aşık olmazsa iyidir..sonu oraya varıyor:)))

Son düzenleme:
Dizinin suyu çıktı artık, bitmesi isabet olur.ilk yılı çok güzeldi dizinin ama artık kabak tadı veriyor izlenmiyor.hele aslı karakterinin birlikte olmadığı kimse kalmadı. zaten dizide konu bulamıyorlar artık yok efe gitti, yok efe geri geldi bir bakmışsın gene gitti , bakalım tekrar gelir belki

bende finali nasl baglayacaklarini merak ediyodum final yapmadan kaldiracaklar heralde

aaa finalsiz olurmu bu güzel konulu tutulan dizi hiç arkadaşım ayıp etmişin bak şimdi:))))yani büyük ihtimal işte aslının çocuğu ilk hepsine aşık olacak sonra efenin çocuğuna takılıp kalacak sonra evlenemicekler dramla bitecek bu kadar:))))

kızlar dün dağhan saba tümerin konuğuydu ve bir daha diziye kesinlikle dönmyceğini söyledi.bu sefer kesin olarak ölmüş sağlık sorunları nedeniyle çıkmş diziden zaten efe olmaktanda çok sıkılmış . ay zaten içmişmi gelmiş ne yapmış okadar saçma sapan konuştuki saba tümer bile şoklara girdi

üzüm üzüme baka baka kararırmış arkadaşım:)

Diziden İkinci Kez Neden Ayrıldığını Açıkladı

Saba Tümer’le Bu Gece Programına konuk olan, Kavak Yelleri’nin Efe’si Dağhan Külegeç, ilginç itiraflarda bulundu. Diziden sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığını açıklayan Külegeç, veda öncesi çekilen son sahnesinde zorlandığını anlattı.

Külegeç “O sahnede gerçekten için için ağladım, annem babam izleyemedi. Çünkü hastane sahnesinin çekildiği dönemde gerçekten hastydım. Zor bir dönem geçiriyordum. O sahnede Efe ve Dağhan bir anda iç içe girdi ve kendimi tutamadım” dedi. Külegeç hastalığını “Burnout (Tükenmişlik) sendromu yaşıyormuşum, kafa ve beyin olarak bitmişim. Bir fille savaşıyorsunuz ve o fil sizi hep eziyor. Kafam sürekli bir mücadele halinde, bir odayı temizlemek istiyorsanız ne kadar pis olduğunun farkına varmanız lazım, yani bütün köşe dip ortaya çıkarmanız lazım ki ondan sonra bir temizlik yapabilesiniz” sözleriyle anlattı.

Külegeç, Saba Tümer’in “nasıl tedavi oldun, psikologa gittin mi” sorusuna ise “Psikologa gitmedim alternatif tıp uzmanına gittim bana çok faydası dokundu. Kuantum terapisi yaptı bana ve çok iyi geldi. 2,5 aydır yeni doğmuş gibiyim. Bundan 2,5 ay önce beni görsen bırak programına konuk almayı kanal binasından içeri sokmazdın” diyerek yanıt verdi.

Burnout Sendromu

Tükenmişlik sendromu (Burnout), kişiyi bedensel ve ruhsal olarak zorlayan bir etkene uzun süre maruz kalması sonrası ortaya çıkan tükenme halidir. Tükenmişlik sendromu, özellikle iş stresinin yoğun olduğu ve iş yükünün sürekli yüksek olduğu yerlerde çalışanlarda olmak üzere günümüzde oldukça yaygın görülen bir sendromdur.

bence kanal işini filan bi kenara bırakıp zaten uzatmaları oynayan bu diziyi daha fazla cılkını çıkarmadan aynı kanalda bitirmelerini isterdim,kanal d zaten reytingi düşen bütün yapımlarını star tvye şutladığı için tek korkum kanal değiştirip diziyide uzatmaları halbuki nuri denen gereksiz yapımın yerine konulup bikaç bölüm içindede bitirebilirlerdi,ayrıca kanal d hala nuriyi niye oynatıyo anlayamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…